Cum scapam de rosul unghiilor?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ale007 spune:

e usor sa scapi de rosul unghiilor....fetita mea de 4 ani isi rodea unghiile...acum cateva luni i-am gasit la farmacie in sesniblu mavala stop. acesta are si un leaflet cu un program pentru a reface unghiile complet.produsul este atat pt copii cat si pt adulti. deasemenea ajuta la suptul degetului. pana la 3 ani copilului nu-i sunt dezvoltate papilele gustative asa ca de preferat sa fie folosit dupa ce copilu are 3 ani. nu e sub nici o forma toxic. are doar un gust amar (destul de insuportabil) care ajuta la dezobisnuire...
sper sa fie de folos mamicilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ale007 spune:

ah....imi permit sa fac putina reclama produsului ca de cand m-a ajutat cu fetita produsul de mavala stop am devenit un mare fan a produselor mavala: mavaderma se maseaza la radacina unghiei si ajuta la cresterea unghiei...
mai multe produse si informatii a produselor mavala le gasiti pe site-ul:
www.mavala.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Si fetita mea de aproape 6 ani isi roade unghiile de vreun an si ceva. Nici eu nu o vad cand face asta si am incercat toate metodele cu vorba buna sa o conving sa nu si le mai roada. I-am explicat cati microbi sunt acolo, cum ii baga in gura si se poate imbolnavi, am amenintat-o ca-i dau cu ardei dar n-am facut-o ca ma gandesc ca se freaca la ochi si...
E o idee buna asta cu viermii si nici nu e nerealista si mai e o idee si cu oja, am de gand sa le incerc si pe astea si sper ca macar una din ele sa dea rezultate.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

eu am 33 de ani si mi rod unghiile de cand ma stiu.acum,vad ca si baiatul cel mare face la fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Baiatul meu si-a ros unghiile la 2,6 ani timp de 2 luni, s-a lasat brusc dar acum de vreo 2 sapt. a inceput iarasi( are 3,5 ani ) ma voi duce la farmacie sa intreb ce au daca spuneti ca exista remediu

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivi.chiriac spune:

eu am un baiat..ce fac..???!!! are 9 ani si roade unghiile din cind in cind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivi.chiriac spune:

eu am baiat..ce fac?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Am cumparat o solutie din farmacie, nu este lac, dai cu ea pe unghii si tine ( asa spune farmacistul ) efectul amar timp de 3 zile.Aiurea!!! Am dat copilul cu aceasta solutie cand dormea, a doua zi nu a ros unghiile dar dupa ce s.a jucat putin la apa, a inceput iarasi. Am dat cu solutie in timpul zilei, cu el treazDupa vreo 10 minute isi rodea unghiile

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Si eu sunt disperata, chiar nu mai stiu ce sa fac, am incercat atatea metode.
Am dat cu mavala stop si nu isi mai suge degetul la culcare. Dar de ros nu am scapat, nu conteaza ca suntem acasa, afara, peste tot si are 8 ani si jumatate. I-am explicat cu microbii, tatal lui i-a aratat viermii pe internet, etc, degeaba.
Daca gasiti solutia spuneti-mi si mie va rog.

Mergi la inceput