Am avut o relatie de cateva luni cu o fata ,relatie ce s-a terminat.La sfarsit amandoi aveam virusul asta,nu stiu cine l-a dat cui si nici nu mai conteaza.De doua luni si ceva nu am mai avut relatii sexuale cu cineva ,de teama sa nu mai fericesc pe cineva cu asa ceva.La mine negii apar si dispar,acum nu se mai vede nimic dar mi-e teama sa nu fiu contagios.Sunt un tip foarte sincer si nu ma simt bine sa ascund asa ceva ,dar nici sa spun ca am o boala cu transmitere sexuala nu-mi vine,asta ma impiedica sa mai incep alta relatie.
Sunt dispus sa raman singur 6 luni ... un an ... doi daca dupa timpul asta stiu ca nu mai fac nici un rau nimanui,oare asta sa fie rezolvarea ?
Voi mai putea oare sa am o viata narmala ?
Mergi cat mai repede la un medic sa-ti recomande el tratamentul si vei primi raspunsuri la intrebarile tale.Ar fi bine sa faci testul de laborator pentru a elimina alte aspecte patologice si pentru a diferentia tipurile de afectiuni. Aceastea se fac prin colposcopie (la femei) sau uretroscopie (la barbati).Daca deja folosesti ceva local banuiesc ca un unguent pe baza de podofilina , cum ar fi Condiline , sper sa nu gresesc caci stiu ca acesta se foloseste la femei.Vindecarea corecta a vegetatiilor , nu va mai exista riscul infectarii partenerei.Asta nu inseamna ca negii genitali nu pot reaparea , daca iti scade imunitatea.Este exact ceea ce ar trebuie sa te preocupe acum , sa iti intaresti sistemul imunitar.El fiind slabit , ai un teren propice reaparitiei condiloamelor.Incearca ceva naturist , in mai putin de o luna o sa obtii rezultate favorabile.