Biomed slip
CE STITI DESPRE ACEST PRODUS ? A-TI AVUT REZULTATE? DE UNDE POT SA-L CUMPAR (DACA FAC COMANDA DUREZA CAM MULT)
Te rog sa nu mai folosesti in exclusivitate litere mari !!
Raspunsuri
aidaciolac spune:
Poti sa il cumperi din farmacie.
De rezultate nu stiu ce sa iti spun , eu l-am folosit 2 saptamani (mai de mult)+bicicleta+dieta ... adevarat ca transpiram mult mai mult decat fara.
Faza e ca m-am saturat sa tot il spal si sa il las la scurs ... unde? - ca nu prea am unde ... asa ca e abandonat de mult.
Potisa il incerci , ca din cate imi aduc eu aminte nu costa mult ... , cat despre rezultate ...
Multa bafta!
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Marilena12 spune:
Si eu am unul...l-am folosit rar, pt ca ma streseaza pe sub haine in casa...plus ca rezultatele nu exista decat la nivelul pielii care devine mai elastica din cauza eliminarii prin transpiratie a unor toxine si lichide de sub piele, insa despre slabit sau subtiat...zero.
www.flickr.com/photos/pisicuta/" target="_blank">Mari
iuliana_2007 spune:
Efect asupra pielii are dar in rest nu sunt prea straluciti,ma astepta la mai mult de la ei.Mai bine fac sport intens decat sa stau cu aia pe mine.Si in plus de asta nu imi place cum sunt confectinati,mi se par oribili.Cica marimea S si mai incape una ca mine in ei.
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by criu
eu nu vreau sa slabesc, ma intereseaza efectele asupra pielii
daca nu te deranjeaza faptul ca transpiri mai mult ca de obicei cand ii porti poti sa-i incerci
poti comanda si de pe www.naturaplant.ro
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Diablette spune:
quote:
Originally posted by iuliana_2007
Efect asupra pielii are dar in rest nu sunt prea straluciti,ma astepta la mai mult de la ei.Mai bine fac sport intens decat sa stau cu aia pe mine.Si in plus de asta nu imi place cum sunt confectinati,mi se par oribili.Cica marimea S si mai incape una ca mine in ei.
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
Iuliana, prin transpiratie nu slabesti, in schimbi elimini toxine. "Salopeta" asta are un efect asemanatoru cu cel al saunei. Avantajul Biomed e ca ii poti purta prin casa, cand - sa zicem - faci curat. Nu trebuie sa ii porti toata ziua. Si sunt fooarte mari, chiar la marimea S, pentru ca in momentul cand incepi sa transpiri se lipesc de tine si se "strang". Fiind din plastic (sau un material asemanator, ma rog, nu ma pricep), imagineaza-ti cum ti-ar opri circulatia sau "taia" pielea cand se lipesc de tine.
Eu as spune ca e un produs OK, avand in vedere ca nici nu costa foarte mult.
audiatur et altera pars