Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (108)
Raspunsuri - Pagina 18
Roxxy80 spune:
Eni, nu mai plange ca-l superi pe bebe. Mai e putin si o sa revenim la forma noastra fizica initiala. Lasa ca e bine sa mai fim si noi putin cocolosite. Si eu la fel am patit ieri. Dupa ce am facut mancarica si putina curatenie (chiar putina), nu mai puteam sa-mi misc mijlocul. E o perioada mai grea, dar trecem noi si o s afie minunat cand ne vom tine minunatiile in brate.
quote:
Originally posted by g24hit
hello
am intrat si noi sa facem prezenta.
si mie mi-a fost rau azi-noapte, iarasi m-a durut burtica si gatul ingrozitor. fetelor care ati luat oscilococcinum , cate v-a dat pe zi, ca nu l-as mai suna pe dr azi.....
aaaa, si imi vine sa plang tot timpul.....ieri au aranjat(sotul si mama )cat de cat camera bebelutei...si eu as munci sa fac asa cum mi-ar place mie si nu pot....doar putin m-am agitat si eu ieri prin casa si nu mi-a fost bine....
hai ca m-am plans destul la voi....duminica placuta!
ENI 36+IULIA
Roxxy
34+
Matei_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!
RGE spune:
GABITZ FELICITARI!! REFACERE RAPIDA SI SA VA TRAIASCA PRINTESA, SA AVETI PARTE DE EA!!! MULTA SANATATE!!!
ROXXY, OANA...va multumesc din suflet..mi-e atat de greu...nu doresc nici dusmanilor mei sa simta suferinta mea....poate numai nasterea lui bebe George sa-mi aline suferinta si sa nu ma mai gandesc...nici eu nu stiuu daca un alt animalut este solutia cea mai buna..dar casa este goala si e dureros sa nu te mai ntampine nimeni
ROXANA
cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 41!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"
RAMONELLA spune:
Gabitz,felicitari pentru fetita!!!!Sa creasca mare si sanatoasa!!!!

Roxi imi pare rau pentru iepurasul tau.Stiu ce simti.Luni a murit porcusorul de guineea al fratelui meu.Stam usa-n usa.In fiecare zi il vedeam.Plus ca il aveam de cand eram necasatoriti amandoi.L-am vazut luni ca era foarte slabut si respira foarte greu.Apoi dupa ce am plecat eu,l-a luat fratele meu in brate,l-a tinut ,apoi l-a pus in culcusul lui si apoi a murit...
Plus ca eu am catel,si daca ar pati ceva ,nu stiu ce as face...Acum cateva luni,l-a lovit masina,dar nu rau si asa m-am speriat de rau...
Lasa ca acuma vine George si o sa-ti mai aline durerea.
Anne bine ai revenit!!!!Greutatea e normala pt varsta pe care o are BB.
Bybiiiiii!!!!!Ce mai faci??????Uite ca mai ai si tu putin!!!!Parca acum eram la aspirante...![]()
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel
39+
Beatrice Alessia
AMR 8 de zile
adinag spune:
Gabitz, felicitari pentru printesa, refacere rapida, bb sanatos si mancacios!
Roxana, imi pare asa de rau! Dar de ce-a murit? Stiu exact cum te simti, mie mi-a mirit odata o pisicuta, care era asa aproape de inima mea, ca pur si simplu am plans zile intregi! Era bolnavioara si n-a mai ajutat nici un tratament, am fost la veterinar si au trebuit s-o adoarma, a murit in bratele mele. Si se uita medicul la mine cum plangeam si nu ma mai puteam opri... Insa in cazul tau nu mi-as putea lua acum un iepuras sau alt animalut, in primul rand oricum n-o poti inlocui asa usor, apoi vine bb acuma, nu te poti ocupa de amandoi, si un animal nou venit are nevoie de foarte multa atentie si ingrijire la inceput. Timpul iti va alina durerea, si vine ursuletul tau si te va ajuta sa treci peste! Sa vezi ce repede vine bb George acuma s-o ajute pa mamica! 
Adina32+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
RGE spune:
RAMO, ADINA

..va multumesc din suflet pt intelegere ...de ce a murit??..sincer??...eu am simtit-o de cateva zile ca este foarte geloasa pe bebe..ea de la inceput s-a purtat cu mine de parca eram mamica ei..chiar si pe sot era geloasa..dar de cand cu bebe ....mai ales in ultimele zile incepuse sa doarma la usa de parca astepta ceva sau pe cineva...nu a avut absolut nimic..decat ca in ultimul timp de cand il asteptam pe bebe parca se simtea in plus..desi am iubit-o si o sa ramana vesnic "primul meu copil"...cel putin in dormitor cand scapa se baga sub patutul lui bebe si plangea....de ce??...sunt multe intrebari pe care i le tot pun lui Dumnezeu de azi dimineata cu de ce..de ce acum?..de ce ea?..de ce mie??....
ROXANA
cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 41!!!

"Doamne ajuta-ne!!"
ancadragoman spune:
Buna fetele
Gabitza FELICITARI ptr fetita manechin si refacere rapida!!!!!!!!
Rox imi pare f rau si te pupic zdravan sa stii ca sunt langa tine.
VA pup pe toate si cred ca trebuie sa incepem galeria ptr Sheri 

HAI SHERI

HAI SHERI

HAI SHERI

HAI SHERI

anca
38+
Maria Alexandra
poze
AMR MAXIM 11 DE ZILE!!!!!!!!!
RGE spune:
HAI SHERY!!!!!!!!

ANCA

ROXANA
cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 41!!!

"Doamne ajuta-ne!!"
Lala_D spune:
Rox imi pare rau pentru iepuras ![]()
![]()
![]()
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 10 saptamani!
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
mesaj de la Gabitz:Ma numesc Eliza, am 2500g si 51 cm. Mama a zis ca ma face manechin.
Are mama doi flacai.. Matei (5) siGrigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Felicitari Gabitz , refacere rapida si multa sanatate si pericire pentru micuta Eliza

O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 10 saptamani!
adalia spune:
quote:
Originally posted by Anne_Ma
Ce sa va povestesc despre mine? Sarcina de nesimtita: fara greturi, fara arsuri, fara probleme, fara multe kg, cu un copil care misca toata ziua si toata noaptea. Daca va fi asa si cand iese, s-a zi cu mine! La voi cum misca?
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png33+
Ioana
super ca ai avut asa o sarcina usoara. cate kg in plus ai?
Lavinia
36+
Carisa Adaliaa happy mom-to-be

Grigore 
, s-a zi cu mine! La voi cum misca?