Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (108)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Fetelor, trebuie sa refacem recensamantul -ilor care sunt pe prima pagina! Am pierdut numarul lor!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
33+ Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

hello
am intrat si noi sa facem prezenta.
si mie mi-a fost rau azi-noapte, iarasi m-a durut burtica si gatul ingrozitor. fetelor care ati luat oscilococcinum , cate v-a dat pe zi, ca nu l-as mai suna pe dr azi.....

aaaa, si imi vine sa plang tot timpul.....ieri au aranjat(sotul si mama )cat de cat camera bebelutei...si eu as munci sa fac asa cum mi-ar place mie si nu pot.... doar putin m-am agitat si eu ieri prin casa si nu mi-a fost bine....
hai ca m-am plans destul la voi....duminica placuta!

ENI 36+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Mai, dar unde umbla Stefania? Stiti ceva de ea?

Si nici Petro nu ne prea scrie...

Eni, nu mai plange, ca n-ai ce face! Bine ca s-au ocupat ei de camera si vei avea timp si dupa nastere sa faci totul cum vrei!

Adina 32+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

nu mai e nimeni pe aici?
acum cand aveam si eu nevoie de sustinere.....

ENI 36+ IULIA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adinag

Mai, dar unde umbla Stefania? Stiti ceva de ea?

Si nici Petro nu ne prea scrie...

Eni, nu mai plange, ca n-ai ce face! Bine ca s-au ocupat ei de camera si vei avea timp si dupa nastere sa faci totul cum vrei!

Adina 32+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

eu sunt f activa din fire....si ma agit si ma stresez ca nu sunt toate asa cum vreau eu....ei saracii se chinuie sa-mi faca pe plac....

ENI 36+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..ce faceti fetelor...eu de abia acum am reusit sa ma linistesc cat de cat....plang de azi dimineata de la 10 fara sa ma pot oprii...m-am trezit dimineata si mi-am gasit iepurasul panda mort...sunt terminata..nu am suferit in viata mea atat de mult....era atat de frumoasa...ca un ingeras care facea mani....o vad peste tot prin casa, mi se pare ca sta in picioarele mele....imi doresc sa dau timpul inapoi..imi doresc sa o mai tin o data in brate, sa ma mai maraie o data, sa.....de ce trebuie in viata sa renuntam la tot ce ne este drag...nu mai pot....sotul a incercat sa ma faca sa-mi revin si trage de mine sa mergem sa luam altul mic si sa-l cresc sa-l iubesc la fel ca pe primul..dar nu intelege ca nimeni nu o sa mai fie ca ea..nu stiu daca alt iepuras e o solutie acum..nu pot sa-i strang lucrurile ...nici mancarea nu pot sa i-o arunc...parca o astept sa sara de pe undeva si sa vina la mine....stiu ca probabil multe dintre voi nu ma inteleg ..numai cineva care are poate intelege suferinta mea...

ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 41!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Roxana, un pupic si o imbratisare virtuala pt tine! Imi pare tare rau, e foarte greu sa pierzi pe cineva drag....Eu am "adoptat" catelul sotului (un ditamai rottweiler) si asa ma enerveaza cateodata ca e balos si face mizerie si se linge (bleah!) si daca ar pati ceva nu stiu cum m-as simti.
Nu stiu daca sa iei acu repede alt animalut e o solutie...
Inca un pupic!

Oana 33+ Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

mesaj de la Gabitz:

Ma numesc Eliza, am 2500g si 51 cm. Mama a zis ca ma face manechin.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Roxana, imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta. Chiar te inteleg. la fel am simti si eu cand mi-a murit perusul. Cine nu a avut animalute de casa nu poate intelege cu adevarat. Eu zic ca nu e momentul acum sa-ti iei un alt iepuras.
Ai grija de tine si incearca sa nu mai plangi ca lui George nu-i place.
Te pup .

quote:
Originally posted by RGE

..ce faceti fetelor...eu de abia acum am reusit sa ma linistesc cat de cat....plang de azi dimineata de la 10 fara sa ma pot oprii...m-am trezit dimineata si mi-am gasit iepurasul panda mort...sunt terminata..nu am suferit in viata mea atat de mult....era atat de frumoasa...ca un ingeras care facea mani....o vad peste tot prin casa, mi se pare ca sta in picioarele mele....imi doresc sa dau timpul inapoi..imi doresc sa o mai tin o data in brate, sa ma mai maraie o data, sa.....de ce trebuie in viata sa renuntam la tot ce ne este drag...nu mai pot....sotul a incercat sa ma faca sa-mi revin si trage de mine sa mergem sa luam altul mic si sa-l cresc sa-l iubesc la fel ca pe primul..dar nu intelege ca nimeni nu o sa mai fie ca ea..nu stiu daca alt iepuras e o solutie acum..nu pot sa-i strang lucrurile ...nici mancarea nu pot sa i-o arunc...parca o astept sa sara de pe undeva si sa vina la mine....stiu ca probabil multe dintre voi nu ma inteleg ..numai cineva care are poate intelege suferinta mea...

ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 41!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Roxxy 34+Matei
_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Dany26, ai multa grija de tine. O sa te refaci rapid. Ne este dor de tine.

FELICITARI, GABITZ. SA-TI TRAIASCA PRINTESA. SA FIE SANATOASA, MANCACIOASA SI VOIOASA. TE ASTEPTAM CU NERABDARE SA REVII ACASA SI SA NE POVESTESTI TOT!!!!

Roxxy 34+Matei
_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!

Mergi la inceput