Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (108)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Am uitat sa va spun! M-am programat la cezariana pe 03.12. Sper sa vrea sa stea pana atunci in burtica! Imi spuneti si mie ce greutate aveau bebeii vostri la 32 de saptamani? A mea avea 2300 gr. Este bine?

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
33+ Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Despre ce targ este vorba? Daca-i vorba de cumparaturi, apar si eu imediat!

33+ Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by Anne_Ma

Am uitat sa va spun! M-am programat la cezariana pe 03.12. Sper sa vrea sa stea pana atunci in burtica! Imi spuneti si mie ce greutate aveau bebeii vostri la 32 de saptamani? A mea avea 2300 gr. Este bine?

33+ Ioana

Anne, sa dea DD sa stea in burtica si sa creasca...eu inca nu stiu cat are, abia pe 5 nov. am eco, dar cred ca e bine.
Ma duc sa beau cafeaua cu tati, ca s-a trezit!

Valentina 32+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna dimineata!
Adina, ce bine ne asemanam noi (ti-am mai spus,nu?)!!Idem si eu, pun extrem de repede (si dau greu,eu cel putin..). Dupa ce am nascut am tot sperat ca prin alaptare scap imediat dew surplus, dar..sperante desarte- desi am mancat dietetic, fara dulciuri,fara fructe (de voie de nevoie, ca daca mancam urla Sebastian de colici-si am nimerit sezonul de fructe din plin), plimbam copilul cate 5-6 ore pe zi pe un stadion (era inceputul verii). Pana nu am terminat cu alaptatul si nu am tinut cura nu am slabit (este drept ca nici nu m-am ingrasat,dar la ce efort depuneam prin nopti nedormite,alaptat la cerere exclusiv pana la 5 luni jumatate cand am inceput diversificarea ma asteptam la altceva..).
Probabil ca depinde de fiecare organism, este si ceva hormonal. Celulita din timpul sarcinii cred ca nu este in totalitate celulita pura, ci si acumulari de lichide care se mai duc dupa nastere..
Sunt intr-adevar mamici caree slabesc repede dupa, dar si multe care se ingrasa in timpul alaptarii (hormoni, creste pofta si nevoia de mancare...).
Sebastian este acum bine, cred ca a inceput sa ii placa la gradinita dar inca nu recunoaste .Dupa ce il iau este in mare verva si vesel, dar daca il intreb spune ca nu ii place si nu mai vrea-asta zambind. Acum este de inteles, este un incapatanat si jumatate!!!
Vineri imi spunea dna educatoare ca le-a spus tuturor ca mami trebuie sa nasca o surioara careia, daca o sa planga, o sa ii indese suzeta in gura sa taca...A mai venit un pusti la mine sa imi spune ca Sebi le-a spus ca nu o sa ii dea surioarei nicio jucaria de-a lui!!!
Daca acum cateva luni nu voia sa auda de un alt bebe (cica sa terminam cu prostiile), acum pare incantat.Vineri,a gradinita, m-a emotionat f. mult- in timp ce ii schimbam pantofiorii de gradi cu cei de strada mi-a mangaiat burtica si a pupat-o; imi venea sa plang!!!

Fetelor, am o intrebare la voi - aflu raspunsul luni, dar pana atunci nu mai am rabdare!
Este prima luna pt. care o sa iau bani pe concediul medical=prenatal (am intrat in el la inmceputul lui oct.). In mod normal, la compania la care lucrez salariul se da in 2 transe- avans+lichidare.La sf. saptamanii trecute s-a dat avansul pt. luna octombrie, urmand ca dupa vreo 10 zile luna viitoare sa se dea lichidarea pe luna oct.
Eu ma asteptam sa primesc si eu ceva acum dar nu am primit nimic .Voi cand ati primit pt. prima data banii pe concediul prenatal, la cat timp dupa ce l-ati inceput??? se da integral, chiar daca salariul se da in 2 transe? Multumesc pt. raspuns!!!

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Neata Vali....cum ati dormit??
Noi ne-am imbracat suntem gata de plecare .
Sper sa gasesc mocheta si covorase ca astfel .
Am plecat ... vb mai tarziu...

Dana 33+ Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Anca, si mie mi-au aparut niste vergeturi acum-pe ultima suta de m . La fel si la prima sarcina, in ultimele 3 saptamani poc- 2 dungi laterale, perfect simetrice.Acum,au aparut de vreo 2 saptamani (deci dupa 35w); spre deosebire de prima data, acum zona este mai vasta ,mi-au aparut si pe burtica dar si spre spate (pe solduri...)
Bybirox, mai are timp sa cresca si burtica..
Pana la 34 saptamani mi se parea ca am o burtica destul de mica (cel putin in comparatie cu celelalte fete), acum de vreo 3 saptamani simt ca explodez, iar burta s-a facut uriasa .Vorba fetelor, parca intai intra burta pe usa, ca abia dupa cateva minute sa apara si restul din mine .

Am zis si eu ca dupa ce intru in concediu prenatal o sa ma odihnesc mai mult, o sa dorm la amiaza-dar ti-ai gasit!!! nu ma mai trezesc la 6, ma trezesc la 6:30-7 dar trebuie sa depun un efort mai mare, sa alerg dupa copil sa il imbrac (ca de buna voie inca nu vrea sa plecam la gradi), il duc la gradinita si transpir nitel pana plec de acolo , vin acasa si fac putina ordine, am tot avut de alergat sa mai cumpar cate ceva si sa rezolv cate o problema! Nici nu se termina bine ca trebuie sa ma duc sa iau copilul (sta pana la pranz, este si asa o victorie importanta ). La amiaza nu mai doarme decat f. rar, iar pana seara cand vine tati scoate tot untul din mine (f. rar este cumintel).

Roxana, linisteste-te cu obsesia pt. ordine si curatene perfecta! eu strang de cateva ori pe zisi tot este haos!!! am si un copil tare dezordonat, daca ii pun jucariile la locul lor vine si le imprastie intentionat- uitandu-se in ochii mei .Il alerg, le pun la loc, urmareste un moment de neatentie din partea mea, le "omoara" din nou dupa care o ia la fuga din nou...Nu mai vorbesc ca are o colectie de sine si locomotive electrice pe care le instaleaza peste tot
Geamurile le-am spalat acum o saptamana si ceva, acum nici nu ma mai uit la ele:a plouat si s-a umplut de mazga, pe interior sunt linse de Sebastian (da, exact asa)-la fel si oglinzile din toata casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata mai intai. Stai sa inteleg: ai intrat in prenatal de la inceputul lui octombrie? Daca e asa, ar trebui sa iei banii la lichidarea lunii octombrie, desi nu inteleg de ce nu ti-au dat bani si la avans. La noi in companie, femeile aflate in prenatal iau banii la fel ca si ceilalti, insa se calculeaza la 85% din media ultimelor 6 luni. De ce nu dai si tu un telefon sa-i intrebi? Ca se mai fac greseli din neatentie.

quote:
Originally posted by anacami

Buna dimineata!
Adina, ce bine ne asemanam noi (ti-am mai spus,nu?)!!Idem si eu, pun extrem de repede (si dau greu,eu cel putin..). Dupa ce am nascut am tot sperat ca prin alaptare scap imediat dew surplus, dar..sperante desarte- desi am mancat dietetic, fara dulciuri,fara fructe (de voie de nevoie, ca daca mancam urla Sebastian de colici-si am nimerit sezonul de fructe din plin), plimbam copilul cate 5-6 ore pe zi pe un stadion (era inceputul verii). Pana nu am terminat cu alaptatul si nu am tinut cura nu am slabit (este drept ca nici nu m-am ingrasat,dar la ce efort depuneam prin nopti nedormite,alaptat la cerere exclusiv pana la 5 luni jumatate cand am inceput diversificarea ma asteptam la altceva..).
Probabil ca depinde de fiecare organism, este si ceva hormonal. Celulita din timpul sarcinii cred ca nu este in totalitate celulita pura, ci si acumulari de lichide care se mai duc dupa nastere..
Sunt intr-adevar mamici caree slabesc repede dupa, dar si multe care se ingrasa in timpul alaptarii (hormoni, creste pofta si nevoia de mancare...).
Sebastian este acum bine, cred ca a inceput sa ii placa la gradinita dar inca nu recunoaste .Dupa ce il iau este in mare verva si vesel, dar daca il intreb spune ca nu ii place si nu mai vrea-asta zambind. Acum este de inteles, este un incapatanat si jumatate!!!
Vineri imi spunea dna educatoare ca le-a spus tuturor ca mami trebuie sa nasca o surioara careia, daca o sa planga, o sa ii indese suzeta in gura sa taca...A mai venit un pusti la mine sa imi spune ca Sebi le-a spus ca nu o sa ii dea surioarei nicio jucaria de-a lui!!!
Daca acum cateva luni nu voia sa auda de un alt bebe (cica sa terminam cu prostiile), acum pare incantat.Vineri,a gradinita, m-a emotionat f. mult- in timp ce ii schimbam pantofiorii de gradi cu cei de strada mi-a mangaiat burtica si a pupat-o; imi venea sa plang!!!

Fetelor, am o intrebare la voi - aflu raspunsul luni, dar pana atunci nu mai am rabdare!
Este prima luna pt. care o sa iau bani pe concediul medical=prenatal (am intrat in el la inmceputul lui oct.). In mod normal, la compania la care lucrez salariul se da in 2 transe- avans+lichidare.La sf. saptamanii trecute s-a dat avansul pt. luna octombrie, urmand ca dupa vreo 10 zile luna viitoare sa se dea lichidarea pe luna oct.
Eu ma asteptam sa primesc si eu ceva acum dar nu am primit nimic .Voi cand ati primit pt. prima data banii pe concediul prenatal, la cat timp dupa ce l-ati inceput??? se da integral, chiar daca salariul se da in 2 transe? Multumesc pt. raspuns!!!

Roxxy 34+Matei
_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Tati nostru nu are chef sa mearga la targul de covoare . In plus s-au anuntat si musafiri .
Fetelor, azi-noapte am avut o noapte groaznica. Mi s-a tras de la efortul facut ieri prin casa. Am avut niste dureri de mijloc ingrozitoare. Nu puteam sa dorm pe nici o parte. In plus, am fost la pipi de vreo 6 ori (ceea ce nu mi s-a mai intamplat). Nici ata mic nu a dormit deloc bine din cauza miscarilor mele.

quote:
Originally posted by dany2007

Neata Vali....cum ati dormit??
Noi ne-am imbracat suntem gata de plecare .
Sper sa gasesc mocheta si covorase ca astfel .
Am plecat ... vb mai tarziu...

Dana 33+ Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Roxxy 34+Matei
_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

anne ma bine ai revenit! Ce repede e programata cezariana ta O sa stea sigur in burtica pana atunci!
gabitz! nastere usoara si BB sanatos!
erika, ank va asteptam cu vesti... ce fac ? cum e viata de mamica?
am vazut ca ati intrebat de BB , o sa dea un Sms daca se intampla ceva!
Irina tot 3 in 1?
cami intre prenatal si medical e diferenta, unul se plateste cu 75%, altul cu 85%. Eu am primit doar pe medical banii... in prenatal sunt doar din 22.10 si i-am primit in 2 transe lunare cum ii primeam pana acum! Cred ca depinde si de angajator ....
dany spor la cumparaturi... covorase?? si noi vrem!

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 27 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Salut fetele!!
Noi suntem bine, ieri am fost Ikea si am dat un morman de bani pe tot soiul de prostii + lustra in camera lui bebe, pentru ca asta era ultimul lucru care trebuia cumparat. Mai am de spalat si calcat hainute, sa indes lucrurile in geanta de spital si ma duc sa nasc...
Dar ca sa nasc trebuie sa vrea si bebe, dar nu vrea inca, asa ca mai stam impreuna o tzara!

Multa bafta mamicilor care urmeaza sa nasca azi-maine! Bebei sanatosi!

38+ Alexia Diana
AMR 15 zile

Mergi la inceput