*** LA REDOUTE *** (58)
Raspunsuri - Pagina 19
ligeea spune:
Multumesc de raspuns , eu vreau sa iau niste jucarii prntru copii.
In alta ordine de idei , te anunta ei ca-ti dau ,,cupon de reducari dupa ce confirmi comanda sau cum ?
Si ce faci cu cuponul , n u inteleg trebuia sa achizitionezi un set de desfacut sticle sau ce trebuie sa faci ?
Multumesc
Jasmine spune:
ce cupon de reduceri?
eu n-am vazut sa-ti dea ceva dupa ce confirmi o comanda.
daca folosesti codul respectiv iti adauga la cos cadoul,care e o trusa de desfacut sticle,dar nu e vorba de nici un cupon de reduceri.
acina spune:
Mada e o dulce Mirunica.
Nushu acum am aflat si eu .Imi pare rau sincer, sper sa-ti revii cat mai repede.
Fetele , eu am lasat-o mai moale cu LR ca mi-am schimbat serviciul, nu am apucat sa vad macar ce s-a rezolvat cu refuzurile de plata din vara...si a trecut de mult timpul (45 zile).
Incerc sa fac si eu o comanda .
Pupicei.
Anca 10 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
Laura Ioana spune:
Nushu imi pare rau! Nu te intreb ce s-a intamplat, ca stiu a iti este fff greu, dar sa nu renunti pt nimic in lume! Vine el bebe la tine, nici sa nu gandesti altfel!
Fetelor voi va puteti loga? Ce, mama lor, mai au astia acum
31+ AMR 9 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
chiara.2005 spune:
Nu aveti vreun cod ptr FDP=0 sau pentru cadou trusa de machiaj(daca mai este printre cadouri)?
ligeea spune:
Eu am facut o comanda de 215 Euro-in principal jucarii si hauinute pentru copii, dar nu intaleg ce e cu codurile .
E prima mea comanda si nu stiu ce coduri sunt sau la ce folosesc -
Am mai cumparat de pe Quelle , e bay dar n-au coduri asa ca ajutooor ....
claujro spune:
quote:
Originally posted by ligeea
Eu am facut o comanda de 215 Euro-in principal jucarii si hauinute pentru copii, dar nu intaleg ce e cu codurile .
E prima mea comanda si nu stiu ce coduri sunt sau la ce folosesc -
Am mai cumparat de pe Quelle , e bay dar n-au coduri asa ca ajutooor ....
ligeea
Pe prima pagina a subiectului ai un ghid.
* Cadourile: exista coduri care se baga inainte de lansarea comenzii pe pagina cosului, in casuta “j;appliqué mon offre”
* Codurile le puteti afla de pe prima pagina a acestui subiect sau de pe http://www.ma-reduc.com/ , http://www.achetergagnant.com/forums/index.php?showforum=15 , www.bureaumalin.com/promotion_bons_coupons/promo_bon_code_reduction_laredoute.php , www.clubpromos.fr/bons-codes-reduction.htm)
aissa spune:
Aveam 17 produse in cos si azi cand sa-l iau la periat....am ramas cu 3-4 ca restul nu mai sunt dispo...dar am vazut ca spuneati si voi ca au disparut alea de 3-4-5 euro. Plus ca si alea de ramasesera s-au "scumpit". Hmmm, acum singurul lucru care ma tenteaza este o gecuta pt Ale dar sincer ma tem sa comand doar un produs, mi-e ca-l imbraca altcineva.
Tonia Antonia spune:
Si eu astept colete din 17 si 19 octombrie Am trecut si pe la posta si mi-au spus ca saptamana asta nu au primit nici un colet sau scrisoare externe.
Inca nu mi-a murit speranta.