*** LA REDOUTE *** (58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Nu, parca vineri. Dar 13 a fost intr-o sambata deci poti considera ca ai facut comanda pe 15.

http://community.webshots.com/user/croco21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by croco21

Nu, parca vineri. Dar 13 a fost intr-o sambata deci poti considera ca ai facut comanda pe 15.

http://community.webshots.com/user/croco21

Da, dar vineri am primit-o si eu pe cea facuta pe 15. Aici e marea mea problema. Oricum, mai astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

saluti!

eu abia pe 26 am dat comanda asa ca n-am ce astepta...inca!

Claujuro mai asteapta ca vine si aia din 13, si eu am mai patit sa dau 2 comenzi la diferenta de 1-2 zile si sa vina intai "a 2-a" ca sa zic asa.

Apropo de "cadouri", paturica ecru-ficelle e ok, dar ficelle numai fistic nu e, e un maroniu, si "veste velurs marron" e un sacou clasic fara capuseala dar care merge bine la pantalon reiat, fusta etc. Nu-i urat dar nici extraordinar, face aia 5-6 euroi.

Mai e valabil codul PETAL pt trusa de farduri, l-am folosit eu la ultima comanda.

Madau, pijamaua aia pinguin ai luat pt Miru? ce masura?

poop u all!

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

Buna
Recunosc ca nu am citit chiar toate paginile, ajutati-ma si pe mine cu o lamurire, e problema mai veche, am primit un cec in locul unei comenzi din vara, as putea comanda la ei acum pe baza acelui cec?
Voi ce ati facut cu cecurile primite?
multumici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

Maria Alina, si vous ne parvenez pas à lire cet email, vous pouvez le visualiser grâce à ce lien

Pour être sûr(e) de recevoir tous nos emails, ajoutez laredoute@fr.redoute.com à votre carnet d'adresses

Pour nous joindre : par téléphone au 0892 350 350* (*0,34 €/mn),
par internet sur laredoute.fr, rubrique "contactez-nous"
*Offre valable du 23/10/07 au 23/11/07 sur des sélections d'articles des boutiques de pret-a-porter Femme, pret-a-porter Enfant et pret-a-porter Homme de la collection Redoute Automne Hiver 2007-2008 et valable uniquement sur la redoute.fr sauf nouveautés, exclusivités web, prix mini, prix rouges, pages vertes. Non cumulable avec une autre offre. Non cumulable sur lesaubaines.fr.
** Offre valable du 23/10/07 au 23/11/07 sur les boutiques linge de maison, literie, mobilier, décoration, sport et pages vertes du site de la collection Redoute Automne Hiver 2007-2008 et valable uniquement sur la redoute.fr sauf les articles de petit électroménager, les articles de gros électroménager, les jouets, les articles Image et Son, nouveautés, exclusivités web, les collections Christian Lacroix et Calvin Klein, prix mini, prix rouges. Non cumulable avec une autre offre.
*** La Redoute prend en charge exceptionnellement les frais de traitement et d’envoi de votre colis. La gratuité de la livraison ne s’applique pas aux commandes comportant un article encombrant (articles signalés par une camionnette de couleur. Pour connaître les couts de livraison des articles encombrants, référez-vous a la p.1214 de votre catalogue Autombe-Hiver 2007-2008, ou sur notre site, rubrique "Participation aux frais de traitement" en cliquant ici). Offre valable jusqu’au 23/11/07 uniquement sur laredoute.fr et pour un montant minimum de 80€, non cumulable avec une autre offre. Non valable sur lesaubaines.

cam asa e mailul,imi arata si ceva poze am reducere la ceva obiecte din colectia de iarna.

eu pana acum am comunicat cu ei in engleza,stau destul de prost la franceza

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

vreau sa vad si eu trusa cadou pt codul petal.va rog, ca nu stiu unde sa caut.o aveti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Ce credeti?
Astazi pe la 12.00 sun la posta sa vad daca a venit ceva si tipa imi spune ca nu - eu ii spun ca trebuia sa ajunga de o saptamana si ca daca nu a venit pana azi, clar nu mai ajunge si ca o sa fac o sesizare pentru ca a devenit o regula ca pachetele mai mici de la acest expeditor sa nu vina. Ei, pe la 16.00 vine sotul acasa fluturandu-mi avizul in fatza, am mers la posta si am ridicat pachetul! Nu stiu ce sa mai cred - am vazut ca pachetul a iesit din Franta pe 15!

Tina, mami de Patrick si Maya

www.nuntadelux.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Florentina G

Ce credeti?
Astazi pe la 12.00 sun la posta sa vad daca a venit ceva si tipa imi spune ca nu - eu ii spun ca trebuia sa ajunga de o saptamana si ca daca nu a venit pana azi, clar nu mai ajunge si ca o sa fac o sesizare pentru ca a devenit o regula ca pachetele mai mici de la acest expeditor sa nu vina. Ei, pe la 16.00 vine sotul acasa fluturandu-mi avizul in fatza, am mers la posta si am ridicat pachetul! Nu stiu ce sa mai cred - am vazut ca pachetul a iesit din Franta pe 15!

Tina, mami de Patrick si Maya

www.nuntadelux.ro

Comanda din? Cum sunt produsele? Ah, imi dai sperante sa ajunga si a mea din 13.10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayla spune:

Stiti cumva ce face diferenta intre scrisoare externa si colet? Valoarea, greutatea, numarul de produse? Cum stiu ce ar trebui sa astept?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu n-am primit nici acum comanda din 10 dar inca mai sper daca nu fac ca si tine clau refuz de plata pai ce eu stau sa-mi retrimita ei coletul??sau mai rau sa-mi trimita cec

ayla diferenta dintre colet si scrisoare se datoreaza cantitatii de produse comandate dar si greutatii...deci daca comanzi 4 camasi sigur vin scrisoare , dar daca comanzi 4 geci vin colet ca-s voluminoase

Mergi la inceput