*Bucurii de sept-oct 2006 (88) - La multi ani!*
Raspunsuri - Pagina 13
MamiLili spune:
Trick or treat! Happy Haloween!
Multumim ca ne-ati admirat in poze! Multumim de asemenea pentru urarile adresate finutei noastre, Maya.
Fetelor, la 1 an le-ati facut bebeilor si vaccin anti Haemophilus influenzae tip B (Hib)? E f important impotriva meningitei si a infectiilor recurente in gat.
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
AdinaF spune:
Fetelor, la 1 an le-ati facut bebeilor si vaccin anti Haemophilus influenzae tip B (Hib)? E f important impotriva meningitei si a infectiilor recurente in gat.[/b][/font=Arial][/limegreen]
eu le-am facut sapt trecuta vaccin impotriva meningitei (tb sa ma uit exact la denumire) - n-a durut deloc si cica foarte rar apar complicatii.
io-sa nacajita, ca mi-a tras unul tzeapa pe ebay, si ma face acum sa-mi mananc nervii si timpul cu el, dar nu-l iert, sa fiu al naibii...
O seara faina va doresc!
Seara faina
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
GETY spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Maria are rosu in gat si i s-a dat sa ia Augmentin.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Banuiam eu ceva, dar nu voiam sa-mi dau cu parerea aiurea.
La noi a fost mai ciudat ca mucisorii nu se treceau deloc, tot din cauza rosului in gat, care initial trecuse cu Ospamox administrat una saptamana.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
Xandrutza, macar ai incheiat conturile cu dentistul tau? Sau te-ai obisnuit si mai ales acum, ca nu mai doare...
AdinaF, am auzit si eu de site-ul asta. Voiam sa intru si eu pe el, dar daca sunt neseriosi, sau macar sa casc ochii.
MamiLili, eu nici nu stiu cum se cheama vaccinurile care le va face Maria la 1 an. Doar daca-l sun pe dr. cand o reprogramez pe fii-mea si-l intreb de numele vaccinurilor.
Maria doarme pentru a 3-a oara in patutul ei somnul de la orele 17-18. Se pare ca totusi nu l-am cumparat chiar degeaba. Nu sper sa-mi reuseasca sa doarma toata noaptea acolo.
GETY spune:
MamiLili, cel impotriva infectiilor in gat ma intereseaza tare. Are efect? Se cheama cum ai scris mai sus?
eleņia spune:
lexi imi pare rau pt maria fetitza dulcica sa se faca bine repede
mai fetelor voi vorbiti de vaccin la un an s eu citesc s citesc s ma minunez
astia abia la un an s tri luni mai fac vaccin la bb s nu poti sa faci tu optional vaccin ca asa vrei tu doa daca vine vreo informare precum ca cutare vaccin ar trebui facut dar parintii trebuie sa il plateasca
nu stiu ce sa zic de astia cu sistemullor sanitar
asa citesc cu vitaminele ce trebuiesc ate la bb
acum sa va zic ca dudumiciul meu nu se dezminte s ma trezeste la fel s dimineatza e n scump s jumatate s uit ca de vreo 2 nopti nu ma lasa s dorm de la 1.30 pana pe la 5 cand eu ar trebui sa ma trezesc a plec la lucru
beatrix spune:
Buna seara mamici de bucurii si bucurii!
N-am mai scris demult din lipsa acuta efectiv de timp!
Eli26,Ramonar, Adriana, La multi ani cu intaziere, multa sanatate, fericire, noroc si sa aveti parte de totce va doriti!
De asemenea La multi ani penultimei bucurii Alessia! sa cresti mare sanatoasa, voioasa, sa ai parte in viatza numai de fericire, noroc si bucurii!
Elenia, ma bucur ca ai revenit printre noi cu vesti despre voi!
Am vazut si poze superbe cu bucuriile Patricia, Lukas, Mathias, Darius, Pufisorii si m-am amuzat de boacanele pe care le fac bucuriile!
In multe dintre ele il regasesc si pe Eric! Numai la partea cu vorbitul stam mai prost, sau poate nu intelege mami ca al meu copil se pare ca a ales sa vorbeasca olandeza! Doar 3 cuvinte reusesc sa le descifrez clar!
Lexi, sanatate multa si insanatosire grabnica Mariei!
Tanima, va dorim sa scapati d efebra si sa iasa dintisorii fara dureri prea mari!
xandrutza, bine ca s-a terminat cu bine la dentist! curand trebuie sa ma duc si eu si efectuv ma apuca transpiratiile numai cand ma gandesc!
MamiLili, o sa ma uit in carnetelul lui Eric dar din cate imi amintesc vaccinul de i l-am facut lui Eric la un an era si impotriva meningitei printre altele! O sa verific totusi!
Happy Haloween
Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)
MamiLili spune:
Trick or treat again! Nu da nimeni bomboane?
Vaccinul anti Haemophilus influenzae tip B pe care l-am facut noi se numeste Hiberix.
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
xandrutza_76 spune:
Lili, nu dau bomboane vreti sa ma urmati la dentist?
Gety, mai am putin de mers la stomatolog, asta din cauza ca ce am avut facut eu inainte nu a fost lucrat cum trebuie, nu toate radacinile mi-au fost plombate si am avut niste pungute de puroi de am zis adio la niste masele, tratate cica; acum trebuie pus la loc ce a fost scos; in plus am o plombita mai pretentioasa, tot imi pune un pansament cateva zile, mi-l schimba si pune altul si tot asa. Dar nu am dureri, asta e foarte bine; in plus am incredere in doctor.
Beatrix, m-ai amuzat, mi-a placut cum ai zis ca Eric a ales sa vorbeasca olandeza
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
alexutza_26 spune:
Buna dimineata si poftiti ca la o mareee
Cred ca de pe vremea bebelusiei nu am mai dat si eu o cafeluta, dar azi sunt treaza de la 5, cand am mai reununtat la orice tentativa de somn...din cauza de grasan agitat care toata noaptea s-a zvarcolit, marait, foit, trezit
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!