Gravidute si mamici de Constanta (6)
Raspunsuri - Pagina 7
madaluta spune:
bisous... ma bucur k la tine s-a potrivit la ambii copii calculul
... 2 ai tai si cu unul al meu =3
Deci 3la 1( docdecap)pana acum...
calculez in procente la final...
Multumesc pt sfaturile legate de aniversare...
roxx: imi poti trimite pe Pm datele tale: zi/ luna/an de nastere+luna si anul cand ai ramas insarcinata. astea sunt pt a afla varsta ta chinezeasca in momentul conceptiei. Apoi mergi la tabelul din calendar si vezi varsta pe care o aveai si luna in care l-ai conceput pe bb . Dc e fereastra libera inseamna k e fetita : dc scrie litera B e baiat..
dar dc mi le trimiti mie, calculez eu, nu e nicio problema
Madalina
11+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 9-10 luni
eris spune:
Buna dimineata fetelor! azi m-am trezit super devreme pt ca am avut o pregatire dar sincer as mai fi dormit inca 3ore.
Madaluta multumesc pt cuvintele frumoase.Hainele sunt luate din Constanta dar nu le-am luat de la magazinele pt gravide.Moda ne avantajaza. Am gasit la Tina R in Tomis si la Nissa gasesti foarte multe in Carrefour dar in Carrefour gasesti mai in toate magazinele.
Cat despre calendarul chinezesc am facut si eu si mi-a iesit baiat ceea ce o sa si am.
Mada 28+
Ianis Cristian
creem spune:
Madaluta...am fost curioasa si am calculat si eu..dar n-a iesit! Mi-a iesit baiat si eu o sa am fata!
37+ 
docdecap spune:
'neata
Eris, frumoaaasa mamica!
Bisous, asteptam revenirea spectaculoasa, ca sa te mai scoatem in oras!! Multa sanatate tie si piticilor!!
Madaluta, iti tin pumnii la statistica, si chiar mai mult la ecografie!!
va pupic, ce zi frumoasa e azi si eu am treaba, nu ma lasa oamenii rai sa zac, asa cum mi-as dori, ca deja dorm tare prost si ma odihnesc pe bucatele. dar maine incerc sa-mi tin ziua libera, si sa ma rasfat un pic. Cred ca iarasi se lasa cu iesire in parc, numai sa nu mai fie ca sapt. trecuta, cu vreme urata...
Monica 30+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
isidora spune:
DOCDECAP,multumesc!Draguta ca de obicei!mOR DE RAS CAND TE AUD CU OAMENII RAI...esti dulce
...Dvd-uri am vrut sa zic in the first place da neuronu....
MADALUTA,am calculat si iese taman de-andoaselea.La ISI cica tb. sa iasa baiat si acum ar tb. fata...dar n-am inca confirmare de baiat 100% asa ca cine stie...Maine aflam mai multe
...
si eu zic ca faci fetita!DAr daca nu ,ce frumos o sa-ti stea cu 2 baieti si o fetita...ca parca vad ca nu te lasi...Am o prietena cu 2 baieti,8 ani,5 ani si fetita de un an -la 38 de ani.Nu -i frumos?
tuturor!
docdecap spune:
Fetele, am o intrebare off-topic: stiti cumva de cineva care face karaoke la petreceri in Cta? Imi trebuie sa aiba negative, dar si scule, sonorizare etc. Am lucrat cu un baiat acum 2 ani la un team-building, dar intre timp mi s-au sters numerele din telefon, dadusem de el pe internet, pe bune daca mai stiu cum...
imi trebuie pentru team-buildingul de sambata asta, sa-i distram pe corporatistii multi-nationali veniti din Bucuresti...
Saru' mana daca stiti ceva!
Monica 30+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
madaluta spune:
roxx:la tine se potriveste.cand ai ramas insarcinata , aveai 28 de ani( chinezesti
) si ai rsamas in martie..deci baiat!
sunt cam dezamagita k nu s-a potrivit majoritatii, dar eu continui sa contorizez...
isidora: bafta maine la echo..sa ne spui vestile...In cate saptamani esti acum? eu credeam k stiti mai demult sexul lui bb...Tu la ce medic mergi de inca nu e sigur?
Toata lumea zice k fac fetita, asa imi ziceau si la darius...Si prin spitale cand am mers sa ma tot caut, lumea ma incuraja k "lasa k o sa faci o fetita asa blonda , cu ochii verzi si par carliontat"...si a iesit baiat..cu ochi albastri si fara par aproape deloc....Nu-mi pare rau doamne fereste...chiar ma bucur k e baiat..dar vreau si o fetita...numai k sa o imbrac cu rochitele si ciorapei si sa-i pun in par toate nebuniile...
Madalina
11+
Darius la 9-10 luni
madaluta spune:
Cedez programare la d-na Lutescu pe 7 nov ora 17.45. daca e cineva interesat sa ma anunte k sa nu o anulez.
Madalina
11+
Darius la 9-10 luni
ina78 spune:
Buna ziua fetelor.
Mai rarut pe forum si raspunsuri in "goana". dar vad ca nu sint singura.
Bisous bine ca a iesit petrecerea super. Asteptam poze. Insanatoire grabnica.
Docdecap ce rochita cu burtica frunmoasa ai avut. As vrea sa arat si eu ca tine si ca Angi cind o fii sarcina asa mare... dar eu ma ingras pe zi ce trece.
Ca sa nu mai vorbesc dupa sarcina ... ati vazut cum arata Bisous si Mav ... au siluete mai frumoase decit aveam eu inainte de sarcina. Poate ma face sarcina mai dragutza.
Eris am vazut pozele intr-adevar hainele sint foarte dragutze, cred ca insa conteaza mult si cine le poarta.. ![]()
Adriana pe unde esti? Cam rarutz... Florin-a ...
fetelor am vrut sa-mi fac programare al Dr Ciufu ptr. eco morfolog. de trim. I, si mi-a spus ca e prea devreme (desi am deja 12 saptamini si 2 zile). Sa revin in saptamina 14. Si eu cre ma temeam ca deja am sunat prea tirziu. Dureaza putin?
Saptamina asta mergem la dr. Avem emotii mari. O sa vedem iar minunatia noastra. Abia astept. As dormi 2 zile... daca ar fi dupa mine (nu ca nu pot... la ce somn am) numai sa treaca timpul mai repede pina la control.
Am spus ca trec sa salut si m-am intins ac o zi de post.
Va pup pe toate fara exceptie.
eu - Ina
- puiutul meu
madaluta spune:
inna: si mie mi-au spus la fel azi cand am vrut sa ma programez la d-na ciufu. Mi-au zis sa revin la sf saptamaii viitoare pt k eu abia azi intru in 12 sapt
Madalina
11+
Darius la 9-10 luni