Gravidute si mamici de Constanta (6)
Raspunsuri - Pagina 6
Maia37 spune:
Multumesc mult fetelor ca v-ati gandit si la mine!
Angelique curaj ca vei trece cu bine de nastere si tine ventolinul dupa tine ca sa fii linistita ca-l ai la indemana la nevoie exact ca un bodyguard
M-am uitat pe prospectul ventolinului si zice ca trebuie sa discuti cu medicul inainte de a-l folosi.Tu ai discutat?E vreo problema daca-l folosesti pe timpul sarcinii?Ai discutat cu un medic pneumofiziolog?Daca nu da-mi voie sa-ti recomand pe d-ra Dantes care personal am fost foarte multumita de ea.Multa sanatate!
Madaluta nu pareau a fi probleme caci am facut translucenta nucala si era ok.Am vazut ca mergeti la d-ra Lutescu la care merg si eu.Am fost hotarata sa fac amniocenteza nu din motivul ca ar fi fost in familie vreun istoric cu malformatii ci numai din cauza varstei.Am 37 ani si nu mai ramasesem de 10 ani desi in tot acest timp nu ne-am ferit deloc.Totul era ok numai ca nu ramaneam.Amnio a iesit bine iar TTnu am facut deoarece eram sigura ca va fi pozitiv si nu vroiam un stres in plus.Ca sa fiu pe deplin linistita voi merge sapt ast cu putin noroc sau daca nu sapt viitoare pentru un echo morfo caci acum bb-ul e mare si se vede mai bine.
albinutza bun venit alaturi de noi!
Fetelor la fetita mea am inceput intai cu suc de morcov caci actioneaza ca un piston pe intestine eliminand mucusul depus pe ele.Am inceput de la o lingurita progresiv pana la un biberon pe zi si nu s-a ingalbenit niciodata.Bine nu-i dadeam in fiecare zi caci alternam cu mar sau le combinam.Cu portocala am inceput mai tarziu pe la 3-4 luni si tot un biberon sau doua bea pe zi.La sucuri nu m-am plans niciodat caci i-au placut cu laptele am avut probleme caci nu-i placea iar de la 3 luni am fost nevoita sa-i introduc alimentatia caci nu se hranea.Nici discutie de lapte amestecat cu ceva cereale sau simplu.A fost greu in aceasta privinta si trag sperante ca bb2 sa nu-mi faca probleme ca fetita.Cautati si cumparati morcov romanesc de la tarani in en-gros.Va pup si sanatate multa tuturor
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
21+ cu
Vlad
docdecap spune:
quote:
Originally posted by dmtr_anca
Buna ziua. Sunt o graviduta din Constanta (32 saptamani) si as vrea sa felicit forumul, aici gasind multe raspunsuri la intrebarile si nelamuririle mele. Mult succes in continuare.
Anca, sper ca n-ai intrat doar sa ne feliciti, ci vei mai scrie in continuare!!
Vezi ca e si un subiect specializat pentru mamici care nasc in noiembrie-decembrie, acolo poti gasi mai multe mamici in aceeasi perioada a sarcinii, iar aici mamici si gravide de Constanta, deci pentru informatii locale si sfaturi de la mamici deja
esti unde trebuie!!vezi ca primele 10 mesaje apar mai tarziu decat le scrii tu (probabil ai constatat deja asta), deci scrie repede, sa se faca repede, si apoi apari in timp real.
te

Monica 30+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
Yannia spune:
Isidora, ma bucur ca ai mai intrat pe aici. Nu pot uita ca ai fost printre primele fete care au sarit cu un sfat bun cand am avut nevoie de ajutor! 
Fetele, maine plec intr-o luuuuunga calatorie si ma gandesc cu groaza la ce ma asteapta. Voi lipsi cateva zile de pe forum dar ma voi gandi la voi. Va pup si sa ne "revedem" sanatosi!
12+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community
madaluta spune:
Cred k va dati seama cat de mult ne dorim o fetitza...si cat de nerabdatoare sunt sa aflu sexul lui BB, desi eu sunt 90 % convinsa k e baiat.In ultimul timp tot am cautat calcule si calendare care imi spun ce va fi , dar nu prea le acord credibilitate pt k nu toate mi se verifica la darius... Am gasit un site cu metoda chinezeasca de a calcula sexul copilului, dar e putin diferita fara de celealte pt k mai intai trebuiea sa calculezi varsta chinezeasca a mamei in momentul conceptiei( stiti k anul chinezesc nu incepe intotdeauna in ianuarie si nu are niciodata aceeazi zi).ceea ce voiam sa va propun este sa facem un fel de sondaj sa vedem cator mamici de aici li se potriveste si cam care ar fi procentul de adevar...Ce ziceti???
Stiu k important e sa fie sanatos,dar chiar sunt curioasa...plizzzz...incercati???
Mie eici imi iese k va fi fetita si se verifica si la darius k a fost baietel.Am mai rugat cateva prietene sa-l faca( de fapt le-am facut eu, ele doar mi-au zis datele si s-a potrivit.
Aici calculati intai www.chinesefortunecalendar.com/CAge2.htm" target="_blank">varsta chinezeasca in luna conceptiei
Aici gasiti www.chinesefortunecalendar.com/Charts/BabyGender.htm" target="_blank">calendarul chinezesc
Madalina
11+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 9-10 luni
docdecap spune:
Madaluta, eu pot sa-ti spun ca am incercat deja, sotul avand deja doo fete, mi-am dorit mult si eu sa iasa baietel, sa aiba o bucurie!
ovulatia a fost aproximativ 14-15 aprilie, ziua mea e pe 25, atunci am implinit 29 de ani.
Dupa toate calendarele chinezesti, si la 28, si la 29 de ani iesea tot fetita
. acuma dupa asta, care imi da la conceptie 30 de ani, tot fetita e.
Acuma sper ca nu s-a inselat la eco, dar cam are cocosel...
stiu ca mai exista o metoda chinezeasca, e o romanca care face afaceri cu predictii din astea, dar ia in calcul si varsta tatalui, si pentru romani nu e 300 euro, e doar 100 euro. ma rog, ea ia banii pentru cine vrea sa faca copil cu anticipatie baiat sau fata, le spune in ce luna o sa conceapa baiat sau fata. pt. noi ar fi fost oricum prea tarziu, e o chestie de curiozitate (eu am stat pana pe la 18 sapt., si m-am dus la o eco mai mult pentru asta, da' tati zicea ca e sigur baiat, ca stie el ce a lucrat...)
te pupic si sa ai o fetita frumoaaaasa!!
Monica 30+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
madaluta spune:
docdecap
..eu contorizez
...vreau sa vad la cate persoane se potriveste...
Madalina
11+
Darius la 9-10 luni
bisous spune:
Buna seara fetelor,nu am mai intrat de cam mult , nu stiu daca voua v a fost dor de mine dar eu de voi sigur![]()
Nu am timp de nimic , am impresia ca le incep pe toate si nu finalizez nimic in plus nu am voce , sunt pe antibiotic de 4 zile,sunt terminata de gat si eu si copii mei, m am plictisit sa tot astept sa treaca de vreo 2 saptamani o tinem asa
.Promit sa imi revin si atunci o sa va plictisiti de mine.
Va multumesc de urari pentru ziua lui Victor , sunteti niste scumpe
.
Madaluta,scuza ma ca nu ti am raspuns cu privire la cum sa faci ziua lui darius dar eu spun ca cu tot balamucul de la mine acasa daca ar fi sa fac din nou tot acasa as face , copilul e mic , e intim calduros,esti mai relaxata ca in fond esti printre prieteni ,asa acum spun ca a fost frumos chiar daca atunci imi blestemam zilele
.Si apropo de sexul copiilor , am avut curiozitatea sa verific si se potriveste la ambii mei copii,asa ca curaj e fetita.Poate reusim sa ne vedem la intilnirea urmatoare ca tare mi as dori sa ne cunoastem.
eris spune:
fetele pana la ora asta m-am chinut sa pun si eu catev apoze cu noi 3 si am reusit
O sa va dau linckul sa ne vedeti pe mami tati si ianis:)
Mada
28+ Ianis Cristian
http://community.webshots.com/user/
http://community.webshots.com/user/mady_apostol?vhost=community&vhost=community&vhost=community
roxx spune:
neata!
mada chiar nu ma descurc la calendarul ala. dk vrei iti dau datele mele si faci tu. ca eu .....

sunt curioasa sa vad ce iese.
Roxana
35+
mami de
Luca Teodor
AMR ...... X sapt
madaluta spune:
eris: am privit pozele voastre cu mare placere.sunteti o pereche f potrivita, iar tu esti o frumoasa.Mi-au placut la nebunie hainele tale de graviduta..sunt super, super... Banuiesc k sunt si foarte scumpe. le-ai luat din c-ta? eu n-am prea vazut asa ceva pe la noi.
DVD-ul copiilor l-am comandat pe net. dai cautare pe google si gasesti, dar dc vrei ti-l pot imprumuta pe-al meu cand voi reintra in posesia lui.
andicu: eu am card la CEC si primesc si alocatia si indemnizatia pe el. Stiu k acolo unde s-au depus dosarele era o lista cu bancile care aveau contract cu primaria, dar nu mai retin care erau ele.
Madalina
11+
Darius la 9-10 luni