Gravidute si mamici de Constanta (6)
Raspunsuri - Pagina 20
a_deju spune:
andicu, stiu ca e nasol cand bebe e speriat rau de batista bebeului (desi eu cred ca mai mult de zgmotul aspiratorului, asociat cu ceva care-i scotoceste prin nas.. :)) ), dar... nu o lasa moale cu aspiratul, ca este foarte important! chit ca nu mai vrei sa-i faci cu batista, incearca cat de cat cu o pompita manuala, cu una electrica, cu ce vrei tu, dar nu lasa mucalaii sa-si faca de cap :) se poate ajunge fffff usor la otita, iar asta da, este un chin prin care nu merita niciun copil din lume sa treaca!!
despre vibrocil nu stiu ce sa-ti spun, ca nu am folosit (noi am rezolvat cu ser fiziologic de cate ori a fost nevoie). ce am mai folosit cu succes, in afara de ser si batista bebe: pastilute homeopate coryzalia, de la lab boiron, cam 3-4 pastilute pe zi. o pastiluta in 20-30 ml de apa, usor incalzita, in biberon - se dizolva in cam un sf de ora (agitand si biberonu' din cand in cand..). am mai folosit si o crema - pulmex baby se numeste (am cumparat-o dintr-o farmacie ozone, singura aproape pe la mine prin cartier), cu care il dadeam seara la culcare pe piept si pe spate (are miros de eucalipt si e pt decongestionarea cailor respiratorii).
in plus, am vazut ca olynthul a scos o chestie noua, un aparat care se baga in priza, ceva gen anti-tantari, varianta anti-mucalai :)) nu stiu sa dau foarte multe detalii, dar stiu ca e voie de la 3 luni in sus...
sanatate multa, si bafta la vaccin!!!
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
bisous spune:
Buna seara fetelor,
Nastere usoara Creem si sa te bucuri de bebe frumos si sanatos,tinem pumnii pentru maiine.
Andicu,eu l am pus vibrocil cite o picatura pana la un an si acum lui cristina ii pun cite 2 ,3.La mine e singurul care ii ajuta sa respire , treaba cu serul fiziologic e buna dar e de moment, se infunda la loc imediat , cu vibrocil are nasucul liber vreo 4 ore cat sa dorma si el mai bine , ca se sculau din jumate in jumate de ora de gat uscat ca respirau pe gura.
Victor o tine tot asa,este un pic mai bine la modul ca are in momentul acestea 38,7 si nu a mai trecut de 39,dimineata chiar a scazut sub38,dar este marait,nu are chef de nimic, nu mananca , vrea doar in brate si suge degetul spijinit pe umarul meu , ti este mai mare mila.Asa o fi vreo febra dde cateva zile care anunta vreo boala eruptiva , asteptam sa vedem.Cristina e super mucoasa,iar tuseste,nu mai termini o data si iarna abia a inceput
.
Ai mei sunt obisnuiti sa iasa zilnic afara si pe frigul asta si bolnavi ii tin in casa dar nu mai rezista nici ea nici eu, unde sa o duc, mai stiti vrun loc de joaca fain?
AngeliquedeS spune:
Fetelor, avem capitol nou AICI
Pupici,
Angelique
32+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 8 saptamani!