Gravidute si mamici de Constanta (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

creem:
nastere usoare, bb sanatos si refacere rapida.sa trimiti cuiva de aici un sms si sa ne spui cum sunteti, da?Sa auzim numai de bine!

Madalina 12+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 9-10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo84 spune:

Buna mamici si viitoare mamici, stiu k nu e usor sa fi parinte, dar omul cat traieste invata, de aceea va zic curaj si tot inainte. Am o rugaminte la voi, cele care il cunosc pe doctorul balasa pot sa-mi spuna si mie ce parere au, cum e la nastere? am observat, in urma controalelor facute la el k este cam superficial.
O alta intrebare, ce suplimente luati? Dr. Balasa e impotriva suplimentelor de vitamine, ce parere aveti?Mi-a dat doar acid folic si un peparat cu fier, de analize, nici pomeneala. N-ar treb facute, chiar si acum la 7 luni?
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dmtr_anca spune:

Creem nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mada, ce mult seamana Darius cu tine!!!! Am vazut pozele de ieri.

Pupici,
Angelique 32+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena_i spune:

fetelor am si eu o rugaminte la voi.de 2saptamani mananc mult ,mi-e pofta de de toate.aseara m-au durut sanii ffff tare si s-au intarit .menstruatie ar trebui sa imi vina pe 9 .am facut dimineata un test de sarcina si mi-a iesit negativ.ce credeti am ramas insarcinata?precizez ca nu ma dor sanii inaintea menstruatiei.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Da,MADALUTA,si eu confirm ca seamana cu tine!Plus ca tu te faci pe zi ce trece mai frumoasa!Mama,ce fata ai sa faci....

CREEM,Doamne ajuta sa fie totul bine!Nastere usoara si bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

creem, nastere usoara, recuperare usoara si laptic mult!! sa dea DD sa ai un bebe sanatos si papacios!! tin si eu pumnii!!!!
da, dmtr anca, am nascut cu dl dr peteanu, cezariana, programata... daca te pot ajuta cu orice informatie, cu drag, pe pm :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna seara.

Isidora, multumim de complimente!
Kris, sanatate multa!nu stiu despre astm, dar de viroza, nu vad de ce n-ai avea voie sa faci dus! dar nu in apa fierbinte, ca e pericol de contractii!
Bisous, sa dea DD sa-i scada febra puiului tau! imi inchipui prin ce treci!..ma tot gandesc ca asa a avut nepotul meu (dar n-a ajuns la 40 ) si abia dupa aprox 10 zile i-au erupt bubitele de pojar! atunci avea 1an si cateva luni. E posibil sa fie vreo boala infectioasa si de-aia sa nu scada febra...multa sanatate!

Creem, nastere usoara si bebe sanatos! s ava intoarceti cu bine acasa! tinem pumnii!

Mada, sa va fie de bine petrecerea! fug sa vad pozele si filmuletele, cat apuc!
2peu, DOamne, e groaznic cand ti se intampla asa ceva!bine ca ai un bebe sanatos si ca ati trecut cu bine peste asta! desi eu sunt pacienta dnei dr, am nimerit in sarcina la el de 2 ori, era ea plecata si nu prea mi-a placut cum se poarta; parea destul de indiferent si cam brutal in manevre...si am tot auzit prin targ ca ei nu prea vin la nasteri, in special la cele naturale.

FIlip n-a scapat de mucisori, ma enerveaza ca nu-i trec odata, azi avem 1 saptamana de cand s-a declansat la el raceala, de duminica am terminat trat. si tot mai are nasul infundat; am inceput s-o rarim cu Batista Bebelusului, mi-e ca ramane saracul copil traumatizat, ca tare urat face cand ii bag aia in nas! maine vine si dr sa-l vada, si ne zice daca facem saptamana asta vaccinul de 4 luni sau nu.
Nu zic ca astept sa-i treaca nasucul ca sa incep si cu sucul de mere..
Voi ce stiti de Vibrocil? e ok sa-i pun la 4 luni 1/2?si in ce cantitate? am auzit pareri pro si contra, dr mi-a dat doar capsule de Karvol pt desfundarea nasului si nu il ajuta mai deloc! are nasul asa infundat si noaptea se chinuie saracul...

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Buna seara fetelor!
bisous la febra mare trebuie sa faci impachetare si mare atentie trebuie cuprins si capul ca sa nu i se urce febra la cap!
Sper ca e bine baietelul si linisteste-te ca nu esti singura care intra in panica atunci cand copilul nu e bine ce sa facem suntem mame si tremuram pentru binele copiilor nostri.
2peu cu adevarat dramatic prin ce ai trecut!Bine ca sunteti sanatosi tu si copilul.
creem iti doresc nastere usoara! sanatos si frumos.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 22+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Andicu, poti sa ii pui o picatura de Vibrocil inainte de masa. Eu asa stiam si uite ca am citit si aici http://www.efarma.ro/products.php?id=762

lena_i ai putea fi insarcinata si sa fi facut testul mai devreme. repeta testul pe 9 daca nu vine menstruatia sau fa o analiza de sange, un BHCG. Sa stii ca pana ajungi sa scrii 10 mesaje or sa iti apara foarte tarziu si e posibil sa le mai scapam, asa ca scrie repede primele 10 mesaje ca sa scapi de moderare

Pupici,
Angelique 32+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 8 saptamani!

Mergi la inceput