Gravidute si mamici de Constanta (6)
Raspunsuri - Pagina 18
bisous spune:
Are dreptate mada cand zice ca nu mai esti om cand e puiutul bolnav,are de la pranz de cand am postat 39,3 si nu ii scade deloc,am dat nurofen,paracetamol,novocalmin,si acum picaturi de algocalmin iar(isidora bun sfat eu i l am dat in dononino acum si nu a simtit).Nu cedeaza la nimic,am fost la doctor si in continuare nu are nimic deci e ceva viral, nu are ce sa ii faca sa sa ii da , asteptam sa treaca
,nu se stie in cite zile.Nu este prima data cand face febra dar diferenta cu acum e ca este intr o stare plostita rau, nu vrea nimic , nu il intereseaza nimic.Ma intrebat doctorita daca sa ii da fenobarbitaldar a zis ca mai bine nu ca nu mai sti daca e comatos de la el sau de la febra.Sa vedem noaptea asta.
Anca, eu am nascut baitul cu peteanu si am fost multumita , adica a fost o sarcina normala , o nastere fara probleme .Eu tot timpul zic ca valoarea unui medic sa poate aprecia in situatii iesite din comun , gen complicatii,chestii nepravazute, atunci intervine priceperea medicului,cea ce il face eroul zilei in rest departe de mine a nega cunostiintele lui dar daca totul decurge normal poti foarte bine sa nasti si cu o moasa sau singura acasa ca natura isi face treaba.Nu stiu daca m am facut inteleasa dar in 90 %din cazuripreferi un medic fata de altul pentru confortul psihic si siguranta care ti o inspira in caz de ceva.
Eu am avut cezariana programata deci nu este relevanta pentru atitudinea lui la o nastere normala , vine in toiul noptii nu vine.In orice caz te sfatuiesc sa incerci normal ca nu este mult mai bine pentru amandoi.
De cand tot zic ca vreau sa pun poze noi si nu mai ajung,sper sa treaca afurisita asta de viroza si imi fac timp si sa pun poze noi![]()
Maiine trebuie sa ma duc la o prietena care a nascut joi o fetita(MADA NU TE OFTICA CARE EA ERA DISPERATA DUPA BAIAT , MAI ARE O FETITA SI CAND A AFLAT A FOST SUPARATA RAU VREO LUNA DE ZILE DAR I A TRECUT)
Poate reusim sa ne vedem saptamana viitoare cu copii sau fara pe la mall sus, ce ziceti?
dmtr_anca spune:
Bisous imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva cu puiul tau. Imi inchipui ca este groaznic sa-l vezi ca nu vrea nimic.
Multumesc pentru informatia despre dr Peteanu, in principu daca nu apare nici o problema o sa nastem normal si mai mult ca sigur inainte de termen (col scurtat, bebe mult mai mare.
Sanatate multa puiului tau.
isidora spune:
Of, am uitat de dulceata lui JOJO-MIHA,O SCUMPETE nu alta si Luca al ALINEI,UN SCUMPEL
!
BISOUS,avem un var neurochirurg la Buc. si a mai spus ca pt. febra mare f. bun 10 pastilute de vit. C pe zi si extract de coacaz negru-cel de la Plant Extract-gemoterapic-picaturi.
Ai mare dreptate,daca e sa nasti usor si nu sunt probleme poti sa o faci f. bine si cu o moasa,iar daca sunt probleme...numai Dumnezeu ne fereste!
madaluta spune:
gata..ne-am intors de la petrecere...a fost foarte frumos,cu exceptia inceputului. darius a inceput sa planga si sa tipe de cum am intrat pe usa si vreun sfert de ora nu stiam cum sa-l linistesc. Pana la urma s-a calmat singur si s-a integrat minunat. L-a mai suparta putin eric de a-deju, caci voia neaprat sa-l muste de ureche, dar a trecut si peste asta.pozele inca nu le-am descarcat, dar in schimb am invatat sa pun filmulete pe webshots si va invit sa vizionati cand aveti chef, timp si rabdare.
filmulete darius
Madalina
12+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 9-10 luni
AngeliquedeS spune:
Fetelor, am o belea de viroza infioratoare si o criza de astm care ma tot ameninta, nici nu se declanseaza nici nu ma lasa ca mai ca imi vine sa zic sa se hotarasca odata.
Voi ce stiti, daca am viroza pot sa fac dus?
Pupici,
Angelique
32+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 8 saptamani!
madaluta spune:
florina( 2peu): ai facut foarte bine k ai povestit aici intamplarea ta...
Intra mai des si mai povesteste-ne ...sau nu-ti da voie matei?
( fetelor sa stit k eu o cunosc pe 2peu si are un bb super frumos si cuminte, care nu plange aproape deloc...va dati seama ce norocoasa e? dar ea, dupa traumele pe care le-a avut la nastere, nu apreciaza lucrul asta, din contra mult timp si-a facut mii nde probleme)
Eu cred k oricat de bun ar fi medicul la care mergem, o a doua opinie ,atunci cand suntem noi in incertitudine , nu cred k strica nimanui.
La sarcina cu darius am tinut un timp legatura si cu tutunaru si mai mergeam si la Policlinica cu plata, indiferent ce medic era de serviciu.Acum voi merge sa fac echo morfo la d-na ciufu...si cine stie pe unde voi mai ajunge...
bisous: sa-i traiasca fetita prietenei tale si sa vanda secretul si altora... Poate pana il fac eu pe BB3 vor aparea niste calcule sau metode sigure de a stabili sexul bebelusului....
isidora: ce imaginatie bogata ai...parca esti sotul meu...Nu intelegi k eu n-am nici cea mai mica speranta si k pot baga man in foc, sau paria pe orice, k e tot baiat???
Tu ce-ai facut la echo?
yannia: ai aruncat pastila..si ne-ai lasat in suspans...fie-ti mila de noi si zi-ne despre ce e vorba...
Madalina
12+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 9-10 luni
Yannia spune:
Angelique, Madaluta, Isidora, noi suntem oamenii cu 2 tari. Cand colo, cand colo. Am vrut sa nasc in Romania dar fiindca am avut numai ghinioane, am hotarat sa nasc aici. Conditiile sunt incomparabile si cred ca bebele meu va fi tratat mai bine aici, in caz de vreo problema. Eram hotarata sa nasc la Elias si dupa ce am aflat cam se intampla acolo, am schimbat macazul. Am plecat repede ca sa nu fie prea tarziu, cu cat sarcina evolueaza, cu atat e mai greu pe avion.
Va pup!
12+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community
2peu spune:
MADA am vazut filmuletele.Darius e minunat cand danseaza
. Ne-am amuzat si eu si george gandindu-ne cand il vom vedea pe Matei asa...
Multi pupici la cei 3 pe care ii cunosc
, iar eu insist...SI FETITEI!
creem spune:
Buna fete frumoase din Constanta!
Vroiam sa va spun ca maine e ziua cea mare...m-am programat la cezariana!
Va pupic pe toate!
38+ 
AngeliquedeS spune:
Creem, incep galeria!!!
Tinem pumnii! Si te asteptam cu vesti si cu poze si bineinteles cu amanunte. Ai grija de voi!!!
Pupici,
Angelique
32+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 8 saptamani!