Gravidute si mamici de Constanta (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Multumesc fetelor de sfaturi si ganduri bune,Victor are in momentul asta 39,2, abia am luat temperatura , ii dadusem acum o ora si un sfert nurofen dar nici un efect asa ca i am bagat si un supozitor cu paracetamol,copilul e slabit rau va dati seama sa ai de mai mult de 24 de ore febra asa mare in continu.Nu are nimic altceva ma refer la diaree , tuse,voma...apropode vomat ier a vomat dupa ce am incercat sa ii dau algocalmin picaturi , sunt foarte amare si a varsat pe vlad care il tinea in brate,pe urma i l am dat cu o bucatica de banana.Daca adun toate antitermicele care l a inghit bietul copil pe gura sau fund in ultimele 24 de ore ma ingrozesc si cu toate astea abia abia am scazut noaptea la 38,1 sa poata sa doarma mai linistit.Ma duc iar la dr dupa amiaza,stau si ma gandesc ca daca mai dureaza si azi o fi o boala virala eruptiva gen rujeola(alt stress copilul nu este vaccinat inca),varicela, rozeola,oreion......cite si cite sunt, macar sa ii apara eruptia macar sa stiu ce este.
Mada citeam sfaturiile postate de tine cam l am respectat pe toate cu diferenta ca eu ii luam bietului copil temperatura din 10 in 10 minute sperand ca a scazut cu o sutime ,cred ca am facut operatiunea asta cam de 40 de ori,mama nebuna.Imi este o mila de el de mor puiul meu iubit.Va pupic pe toate si multumesc inca o data ca sunteti alaturi de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dmtr_anca spune:

Fetele a nascut cineva cu dr Peteanu? Pe 20 noiembrie hotaram exactcum vom naste si as vrea sa aflu si eu mai multe informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Bisous multa sanatate puiutului.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

bisous: multa sanatate...Imi inchipui ce este in sufletul tau.darius o singura data a avut 38.5 si am fostt innebunita...eram parca paralizata si nici nu puteam gandi logic. Mi se parea k e cel mai grav lucru care mi se poate intampla...

yannia: america???ce? cum ? cand? definitiv???

dmtr_anca: a-deju a fost pacienta d-nei peteanu, dar cezariana i-a facut-o domnul.

angelique: lenjerie super...si prietena si mai si...foarte darnica...

Madalina 12+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 9-10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Florin_a din pacate nu am ajuns in dimineata asta la dr Nocivin, ma simteam si ma simt super super rau, am luat viroza asta nenorocita care bantuie prin oras si sunt varza, toata noaptea nu am dormit, am intrat si in panica,ehhh... si dimineata iubitul meu a spus ca nu vrea sa mearga la dr fara mine asa ca am amanat controlul pt miercuri, imi pare tare rau ca nu iti pot da informatiile

Mada, am salvat si eu informatiile legate de febra, e bine de stiut, cat despre prietena mea, mi s-a facut rau cand a spus vanzatoarea pretul lenjeriei...

Pupici,
Angelique 32+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

noi ne pregatim sa mergem la aniverasarea primului anisor al unui "fulgulet" constantean...prieten de pe forum...
Imi pare rau k mamica lui nu scrie si la noi, dar stiu k ne citeste...

Madalina 12+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 9-10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2peu spune:

Buna fetelor!
desi nu are legatura cu ceea ce se discuta, vreau sa va povestesc "experienta" mea pt a nu pati si altcineva la fel ca mine ........
Sunt din Constanta si am avut o experienta dureroasa cu "marele" dr. LUTESCU SEBASTIAN.
Dupa ce toata sarcina am mers la el din 3 in 3 saptamani,cand a venit ziua cea mare-a nasterii- nu a catadicsit sa vina.Dar sa va spun mai multe. Cu 1 saptamana inainte de nastere am mers la control si i-am spus ca bb nu se mai misca aproape de loc.A inceput sa rada si mi-a spus ca sunt disperata asa cum am fost toata sarcina, drept urmare nu m-a luat in serios.Mi-a facut echo si, desi bb nu luase in ultimile saptamani decat 50 de gr nu mi-a spus nimic.Acasa am vazut pe fotografia pe care mi-o daduse masuratorile si m-am ingrijorat initial, dar m-am linistit pt ca stiam ca este un medic cu "multa experienta"(dar s-a dovedit ca numai FAIMA a ramas de el).
In fine cu o zi inaite de nastere m-am dus iar la el avand contractii din 30 in 30 de minute, dupa ce eliminasem dopul gelatinos de o cluoare mai ciudata(maroniu).M-a consultat a vazut si el ca pe manusa era sange de aceeasi culoare dar a zis ca e normal si m-a trimis acasa(era vineri)spunandu-mi sa ma duc luni la spital sa-mi provoace nasterea pt. ca pana atunci nu sunt sanse. Dupa o noapte de cosmar cu contractii care se indeseau (ajunsesem la 5 min),am plecat la 6 la spital.Pe drum l-am sunat, dar nu mi-a raspuns. A mai insistat sotul meu tot fara niciun rezultat.(avea zi de consultatii la cabinet pana la 14). Dar Doamne-Doamne a avut grija de mine pt. ca de garda era dr. Costea un medic exceptional, un om sufletist care nu a tinut cont ca nu sunt pacienta lui si a actionat imediat pt ca mi-a rupt apa care era deja verde-SUFERINTA FETALA, BCF-f scazute. Il auzeam vb cu asistenta ca bb nu are prea multe sanse....si atunci a decis DE URGENTA- CEZARIANA!!
Eu m-am simtit f bine dupa operatie, a doua zi umblam sa-mi gasesc bebelusul care nu a avut norocul sa fie la fel de bine ca mine pt ca SARCINA ERA DEPASITA CU 2 SAPTAMANI,PLACENTA IMBATRANITA SI DUBLA CIRCULARA DE CORDON lucruri pe care dr Lutescu nu le-a vazut cu apararura lui ultra-performanta sau carora , in nesimtirea lui, nu le-a dat nicio importanta. Cert este ca bb a stat la terapie intensiva cu toate perfuziile si aparatele necesare 10 zile, timp in care mai aveam putin si o luam razna.Umarea acestui stres a fost ca nu am mai avut lapte.
CONCLUZIA medicilor care m-au asistat la nastere (ginecolog si neonatolog) a fost ca toate aceasta suferinta putea fi evitata daca mi se facea cezariana de cand bb nu a mai luat in greutate.
Sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea, dar trebuia sa stiti si voi SI SA VA FERIT DE dr. LUTESCU PT CA NUMAI NUMELE A MAI RAMAS DE EL.Imi strang acum bebelushul in brate, dar asta nu se datoreaza lui..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

2peu, ce grozavie! Nu imi vine sa cred prin ce ai putut trece!! E groaznic!

Pupici,
Angelique 32+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

2peu ma bucur ca s-a terminat cu bine,si eu sunt patita cu un medic renumit doar ca povestea mea nu a avut un final fericit.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

BISOUS,incearca sa-i dAI picaturile de agocalmin,in jum. de lingurita de miere.Pui peste picaturile si amesteci cu coada de la o alta ling. O sa le ia pt. ca primul gust pe care-l va simti va fi dulce nu amar.Dupa ce le ia dai apa imediat sau un suculet ceva placut la gust...Isi nu le-a varsat niciodata dar e drept ca ea ia si pietre...Succes!Doamne ajuta sa va faceti bine curand!
ANGELIQUEDES,sanatate !Imi pare rau ...suna la homeopata ta si o sa fie bine!!Ti-am admirat absolut toate hainutele pt. Victor,se vede ca le-ai ales cu multa dragoste...sunt f. frumoase,la fel si lenjeria!Sa-ti traiasca prietena!

Chiar,YANNIA,spune-ne ce cauti acolo?Am o banuiala ca definitiv...
Ce bine ca ai pus samanta de romanas in burtica!

DOCDECAP sa te intorci cu bine!Si eu am admirat burtica...opera de arta nu alta...

MADALUTA,petrecere frumoasa!Te simti mai bine?Darius?Mi te imaginez venind intr-o zi de la eco ,radiind de fericire...pt. ca dr. a vazut o pasarica...

2PEU,imi pare rau ca ai trecut prin asa o ex[perienta...SLAVA Domnului ca sunteti bine acum!Toate mergem la mila lui Dumnezeu...Indiferent de cat de bun e medicul, de cata faima are ,de cate ecografii 3-4D facem totul e in mainile Lui...
Inclusiv dupa ce nastem...si ne"asiguram"ca bebe e bine ...vezi N cazuri de copilasi bolnavi de cancer si altele la fel sau mai putin grave dar atat de dureroase pt. parinti...

Si eu stiu ca dr. Cristurean are si bile negre dar ma rog sa fie bine...Am aflat de ingerasul tau JOJO-MIHA,dupa ce deja il recomandasem prietenei mele,mama finutului meu ,in prezent.Parerile bune,si nu putine tot de aici le culesesem...Cu prietena mea s-a purtat exemplar,a mediat un travaliu lung ,si-a adus pe lume natural un baiat de 4.200gr.A fost omul potrivit la locul potrivit...Sigur ca nu pt. toata lumea poate fi la fel...

Despre Peteanu el,am inf. cu bile albe si negre.2 prietene de ale mele au nascut sau nu !cu el.Prima ,a treia nastere-prima cezariana-, a fost f. multumita,a doua insa dupa ce 9 luni a fost la el,cand l-a sunat la 4 dim. ca naste...n-a raspuns la telef.Fetita s-a nascut cu o moasa si pana la un an a stat imobilizata aproape in niste chilotei speciali din cauza unei displazii de sold...Nu spune ca ar fi vina moasei,asa a vrut Dumnezeu,poate la fel ar fi fost si cu Peteanu...DAr...intotdeauna va exista un DAR..Mai mult s-au intalnit a doua zi dupa ce a nascut pe holul maternitatii si s-a facut ca nu o cunoaste!!!!!

Dumnezeu sa ne apere de toate relele,sa avem toate parte de nasteri usoare si copilasi sanatosi!Va pe toate!
P.s:V-am admirat comorile:BISOUS,ANDICU,MADALUTA,FLORIN-A,ABIBRINZA.sa FIE SANATOSI CA FRUMOSI NU MAI SPUN....

Mergi la inceput