Gravidute si mamici de Constanta (6)
Raspunsuri - Pagina 13
florin-a spune:
Multumim de complimente Madaluta
Am vizionat si eu site-ul cu hainute si va pot zice ca cele de la Nanette si Carters sunt absolut nemaipomenite.Eu aproape toate bodyurile Anei de la cartes le am...f bine se preteaza la spalat,imi place croiala lor intre piciaore si capsele lor sanatoase si nu intra decat f putin la apa.Faceti colectiva si daca da cine ma anunta si pe mine ca nu am mereu acces la net!Cine se ofera sa ma sune ca sa las nr de tel pe PM
Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png
madaluta spune:
neata...
Sunt matinala azi pt k am treba multa: am meditatie, vine mama, vine coafeza, vine o prietena, merg la cumparaturi...si maine plec la tulcea la un botez.
Vreau sa va rog si eu ceva: cine ma invata si pe mine sa incarc filmulete in Picassa sau orice alt site de fotografii? Tati al nostru nu are posibilitatea sa foloseasca webcamul acolo unde este si nu il poate vedea pe darius. nici macar poze nu poate primi...Doar vorbim pe mess si atat.Ma roaga din suflet sa fac tot posibilul sa-i trimit filmulete cu darius k nu mai poate de dorul lui...
Eu am incercat sa incarc in Picassa k si cum as pune o poza normala, dar nu imi permite.filmuletele nu sunt lungi( pana intr-un minut) si sunt facute cu 3 MP. Nu stiu de ce nu reusesc..
va rog mult de tot sa ma ajutati...
Madalina
12+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 9-10 luni
abibrinza spune:
Buna dimineata!
Madalina, imi pare rau dar nu te pot ajuta.Eu pun doar poze pe net.Ce DPN ai? Al meu e 19 mai.Si eu sper sa am o fetita (dupa calendarul chinezesc asa iese, vom vedea), dar parca vad ca tot baietel este.
Am vazut toate pozele.Nu mai zic nimic, caci imi plac toate.
Eu plec maine in concediu asa ca o sa lipsesc o perioada.
pupici,
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze
abibrinza spune:
Isidora, s-a rezolvat problema la noi.Asa ca e de bine.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze
lulu77 spune:
Buna dimineatza si de la noi!
Andicu ,multumim ,da suntem baiat mare ,dormim f bine noaptea ,dar ziua nu prea dormim ..in casa cate 40 minute de vreo 3 ori /zi ,dar daca iesim afara doarme dus tot timpul cat suntem afara (2-3-4 ore)si cu ozacia asta am "traseu" in fiecare zi indiferent de vreme ( nu iesim decat daca ploua fff tare ).
Cu batista bebelusului si pastilutele Karvol scapam si noi mereu de muci si alte complicatii ,sunt cele mai bune!
Fetelor ,ce facem cu hainutele ca eu deja am o lista intreaga .Facem o comanda mai mare ...sau ma incumet singura?
Azi mergem la medic sa vedem ce decide facem vaccionul de 2 luni(Infarix Hexa) sau mai asteptam sa treaca din muci ![]()
Pupaciune de la noi si sanatate maxima garvidutzelor!
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
http://www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
ina78 spune:
Am fost la doctor. Am ajuns cu greu, dat fiind faptul ca exact iniante de a merege la programare a aparut ceva neprevazut la birou. Asa ca am ajuns in ultimul moment. Am facut eco la 12 saptamini si 4 zile.
Placenta nu era inca lipita total. Inca sint sub tratament cu utrogestan. Insa am inteles ca bucatica unde era dezlipita, era foarte mica.
Colul este lung (in jur de 40-41), lucru cre am inteles ca e ok.
Bebele este ok. Adica este dezvoltat ca un bebe cu 1 zi in plus, adica 12 sapt. si 5 zile. Este lung (asa spune dr.), i-am auzit inimioara, coloana este dezvoltata, miini, picioare, stomac ... adica este ok. Cam agitat insa. A fost f. greu sa-l masuram. Prin apasare pe burtica... L-a masurat in mai multe pozitii insa a notat dr. si mie mi-a spus ca e ok.
Despre sfaturi - am 1 kg in plus si mi s-au recomandat multe legume, fructe, lactate. Sint in continuare "cu grija", fara efort, fara miscare multa, insa ma simt bine si bebe e ok - asta e tot ce conteaza.
Florin-a Ma bucur ca esti bine. Intra macar sa ne spui ce mai faci si ce face frumusetea ta.
Docdecap ce faci? Bisous unde e? Mav tot asa ocupata?
Abibrinza eu am DPN 12 mai. Si Madalutza e in aceiasi perioada.
Lulu ai pus poze de la botez? Sa fie sanatos Luca si sa aveti parte numai de bucurii.
va pup pe toate fara exceptie.
eu - Ina
- puiutul meu
andicu spune:
quote:
Originally posted by lulu77
Andicu ,multumim ,da suntem baiat mare ,dormim f bine noaptea ,dar ziua nu prea dormim ..in casa cate 40 minute de vreo 3 ori /zi ,dar daca iesim afara doarme dus tot timpul cat suntem afara (2-3-4 ore)si cu ozacia asta am "traseu" in fiecare zi indiferent de vreme ( nu iesim decat daca ploua fff tare ).
Cu batista bebelusului si pastilutele Karvol scapam si noi mereu de muci si alte complicatii ,sunt cele mai bune!
Fetelor ,ce facem cu hainutele ca eu deja am o lista intreaga .Facem o comanda mai mare ...sau ma incumet singura?
Azi mergem la medic sa vedem ce decide facem vaccionul de 2 luni(Infarix Hexa) sau mai asteptam sa treaca din muci
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Alina, si noi la fel!
N-am apucat sa vad si eu linkul cu hainute, incerc acum.
Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)Cum crestem noi

andicu spune:
Ina, ma bucur ca sunteti bine! s-o tineti tot asa!
Mada, nu stiu sa te ajut, imi pare rau!oof, nu stiu cum rezisti atata fara sot! eu ma intreb cum rezista fetele astea care au sotii navigatori!! saracele! eu si o noapte daca stau fara al meu ma simt pierduta! m-am invatat cam prost!
Iti doresc sa treaca timpul repede si sa vina acasa!
Si sa stii ca si eu vroiam fetita si totusi, am simtit ca o sa fie baiat, si asa a fost!
Florin_a, sa-ti traiasca mandretea de fata, e o scumpa!
SI multumesc tuturor pt sfaturile cu diversificare! o sa va mai intreb! ![]()

Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)Cum crestem noi

florin-a spune:
am si eu 3 articole...mai mult nu imi permit ca Ana creste f repede.Ar fi bine sa fie o comanda putin peste 5 milioane ca sa le luam la preturile afisate pe site
quote:
Originally posted by lulu77
Azi mergem la medic sa vedem ce decide facem vaccionul de 2 luni(Infarix Hexa) sau mai asteptam sa treaca din muci
Varsta Ana-Maria
florin-a spune:
Andicu pup grasunel frumusel.Tare frumoase pozele si ingenioase!
Felicitari un bebe reusit si rasfatat numai cu lucruri de calitate!
Bravo voua!
Varsta Ana-Maria