***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

elteka,

da greu te-ai lasat; hai, ca daca n-am strigat la apel dupa tine de ne-am plictisit.

Mi-am facut ganduri ca ai patit ceva; ma bucur sa aud ca esti/sunteti bine.

M-am infipt repede la poze dar nu ai mai pus poze noi; hai, arata-ne cum a crescut Dolo.

Cum e viata la Polul Nord? ce bine ca esti aproape de Mos Craciun, inseamna ca la tine o sa vina inaintea noastra, de fapt poate sa vina oricand daca stati asa aproape de el

Cand veniti in RO?

hai, mai scrie-ne ca ne-ai lipsit rau.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David
www.youtube.com/profile?user=bobysiella" target="_blank">FILMULET - Boby citeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

quote:
Originally posted by ella_74
M-am infipt repede la poze dar nu ai mai pus poze noi; hai, arata-ne cum a crescut Dolo.
Ella, mamica de David (24.04.2007)
poze David
www.youtube.com/profile?user=bobysiella" target="_blank">FILMULET - Boby citeste

Hi hi, si eu la fel, da' nu sunt noutati.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by An@

Buna mamici de capsunici,

Madi intrebai de alocatia in sect 3 (n-am apucat sa citesc capitolu' asta sa vad daca ai rezolvat). Si eu am pierdut-o pe august si m-a trimsi postarita acolo unde am depus dosarul si de acolo m-a trimis sa o recuperez (dar mai intai sa depun cerere) in str hambarului. Tot acolo se depun si actele pt a veni pe card si chiar vreau sa fac asta ca m-am saturat de umblat sau sa stau in casa 3 zile sa pazesc postasu' cand vine.
mami de Ana (22mai)
An@

An@ nu am rezolvat nimic deocamdata. As vrea sa ma duc maine, dar sa vad daca ajung pentru ca maine ma duc si cu Ana la vaccin. Mie mi se pare aberant si revoltator sa alerg pentru ceva ce s-a intamplat din vina altcuiva. Adica mie nu mi-a ajuns cuponul de alocatie, si la posta nu era! Ma rog saptamana asta trebuie sa rezolv. Si eu vrea sa fac cerere sa imi intre pe card si poate cu ocazia asta aflu ce se intampla si cu indemnizatia mea.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

POZE

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Mica, frumos rade Maya in brate la tati;
hai ca avem si noi un filmulet cu Boby cum rade; de fapt taica-su il face sa rada dupa care il sperie .

boby rade

Sobi, ma operez la CMU; pe chirurgul plstician il cheama Radu Ionescu.

Liviana, l-am intrebat pe sot si tratamentul pentru chestiile de pe cheliuta sunt cu astea:
1. capsule cu extract de usturoi
2. capsule cu bacterii lactice: acidophilus si bifidus
Eu nu mi-am dat seama ca al tau are asa ceva; sotul meu a fost la mai multi dermatologi si i-au spus ca are un fel de foliculita dar numai pe chelie are punctele astea; mult timp s-a tratat cu roacutan - are efect imediat si ii face pielea asa de fina, dar la fel, cum il intrerupe ii reapar.Medicamentul asta ii atrofiaza glandele sebacee si de asta efectul se vede in cateva zile.

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

URAAA a venit Elteka!!! Deci au avut efect majoretele mele

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

POZE

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

kay,

am uitat sa-ti scriu tocmai tie; draga mea, cred ca o sa fii super pe sticla; lasa emotiile acasa ca nu-ti trebuiesc in platou.
Hai ca sigur participarea asta o sa te ajute si pe tine dar si pe alte mamici.
Si daca ajungi sa vorbesti despre spitale, in special despre Elias, ai si parerea mea: e cel mai de cacao spital si spun asta eu, care am nascut in sistem privat acolo; poate madam Columbeanu a fost multumita (fiindca eu am stat in aceeasi rezerva) dar mie mi s-a parut un loc infect(ma refer aici la sala de operatii si terapia intensiva) unde personalul Elias platit suplimentar de CMU nu si-a facut treaba si am auzit comentarii jenante despre spaga pe care nu am dat-o fiecaruia de acolo; adica dupa ce am platit pentru 3 zile de spitalizare vreo 1500 eur, ar fi trebuit sa stau, in halul in care eram, sa mai si impart in stanga si in dreapta "atentii".
La reclamatia pe care am facut-o ulterior mi-a raspuns directorul CMU ca "ii pare rau" ; ce nesimtit!!!; inca n-am renuntat la ideea de a-i da in judecata; termenul de prescriptie e 3 ani, asa ca am vreme.

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

wwwwwooow, ELTEKA esti ca ploaia de vara la plantatie noastra de capsunele. Stiam io ca ne citesti, de fapt speram. Si vrem poze. eventual si cu tine ca prea ne-ai lasat cu okii in soare . incerc sa scriu de cateva ore, am adomrit copii intre timp, unul s-a trezit deja...ii dau drumu la mesaj si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Pepsi, cred ca numai la noi racesc copiii daca-i scoti la temperaturi mai mici sau pe vant... Pe Tudor l-am scos in primul an de viata la minus 15 grade afara si n-a patit nimic, spre disperarea soacra-mi, care mi-l infofolea si-n casa de zici ca era afara( Kay, nu esti singura!).
Ella, eu m-am operat de apendicita acum 10 ani, cu probleme, facusem un cheag de sange sub cusatura si nu mi se mai inchidea...Ce sa-ti spun, mi-a ramas o cicatrice superurata, care acum s-a mai si intins pe parcursul celor 2 sarcini si e si mai urata, asa ca succes la operatie! Nu amana! Eu eram studenta in ultimul an pe vremea aia si numai la operatii estetice nu-mi statea mintea...
Gravidutza, vezi ca scrie pe cutie daca are sau nu gluten, e un semn ca un spic de grau barat. Si da, exista cereale simple, eu am luat de curand fulgi de orez de la Milupa. u inca sunt pe Nan1.
Chiquitita, nici Cip al meu nu sufera morcovelul...si, mai nou, nici marul. Dar azi a ras o banana amestecata cu para, in care am pus si o lingurita de cereale de orez!
Eu am inceput sa-i dau piureul de legume mai variat, in sensul ca-i pun cartoful si un pic de morcov ca baza, la care adaug intr-o zi dovlecel, in alta patrunjel, in alta zi telina si tot asa, ma gandesc sa-l obisnuiesc cu gusturile, ca la Tudor i le tranteam pe toate in blender de nu se mai intelegea nimic si cica de aceea e acum copilul sclifosit la masa... Unde mai pui ca nu-l fac sa manance mai nimic nou, asa ca incerc macar la asta micu sa-i dau mai variat...
Raluca, in Ro se face asa: - AHB, BCG- in maternitate
- AHB, VPO, DTP- la 2 luni
- VPO, DTP- la 4 luni
- AHB, VPODTP- la 6 luni
- DTP, VPO- la 12 luni
-ROR- la 12- 15 luni. Asta este calendarul vaccinarilor obligatorii, l-am luat din carnetul de vaccinari al copilului. Mie nu mi-a venit pana acum.

Roxicuu, sanatate multa la capsunel!
Kay, succes la emisiune! O sa ne uitam si noi(eu cu Tudor si cu Cip)
Trimit asa mesajul ptr ca am musafiri si tre sa inchid, dar revin

Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

Mergi la inceput

Cris, sa speram ca bebelina ta va fi bine.

sa incerc sa iti caut un link, unde o sa citesti despre o nastere pe care, atunci cand am terminat-o m-am gandit la voi. Si, apoi mergi la forumul de prematuri pt ca D a ta asa a fost si cere unele sfaturi. Fetele de acolo sunt tare dragutze. Io le mai citesc pt ca-s documentate si dau explicatii concrete. Nu stiu ce as putea sa iti scriu ... nu vreau decat sa te ajut.

Kay, pe langa colectarea fondurile, luarea in greutate a Soniei e alta problema vitala cu care tu te lupti 24/24. Este o mamica pe forum, FELIS e nick-ul ei, care acum 2 ani jumate se lupta cu greutatile lu Mihaita si operatia pe cord care a avut loc in Italia. Poate experietza ei iti va fi utila.

Multa bafta pe sticla

EDIT: Cris, ai aici povestea promisa. Mamica e medic, rezident pe pediatrie, precum Andrada noastra.

Mergi la inceput

referitor la coruptia din spitale, off, grea problema. Cred ca e singurul motiv pt care nu ma intorc in ro. m-am gandit si invartit pe toate partile si asta e singurul lucru peste care nu pot trece. Injosirea de care am avut parte in sept 2004 mi-a fost indestulatoare.

Dar, de-a lungul vremii si, tot citit pe aici am observat ca o schimbare nu poate veni numai actionand dintr-un singur sens. Imi pare asa de rau ca, oameni precum Andreea noastra-Androix sunt cam mustruliute in mesaje nu tocmai placute tocmai pt ca au avut curajul sa nu dea NIMIK.

Sa stiti ca io una ma recunosc ca am o atitudine cam ciudatica, ca sa spun asa. sa va dau un exemplu: am stat de cateva ori cu R in spital, am ajuns de nenumarate ori cu el la urgentza sau cand am nascut, cand oamenii ma ajutau, sau mai bine spus ei isi faceau munca, io ma simteam ca tre sa ii recompensez; erau tot timpul cu zambetul pe buze, imi explicau dar, niciodata nu s-a trintit ceva sau busit. Asta era jobul lor. Si, sa nu credeti ca au salarii stralucite. Cel putin anu trecut au iesit de cateva ori in strada, greva si mai citisem ca un sef de spital are cam 5.000E. Toate stim ca mult nu-i. Io nu zic, de multe ori te intorci de la dr cu un piramidon sau paracetamol, adika cu nimik, dar cand e vorba de boala te trateaza.
Cred ca e vorba de setul de valori, de educatie si mai ales de faptul ca nu au trait ca noi in comunism.

Sunt mult de scris, sunt multe aspecte nestiute, mi-a parut asa de rau cand am citit la Florina_paflo: sistemul medical din ro vazut din interior e si mai degradant

Mergi la inceput