fetitele la 4 anisori

fetitele la 4 anisori | Autor: badita

Link direct la acest mesaj

Fetita mea are 4 ani si o greutate de 14,5 si sunt ingrijorata cred ca are cam putin. Voi ce ziceti dragi prietene?
Mai avem o problema suzeta nu vrea sa renunte la ea. Ce sa fac?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Cand foloseste suzeta, ziua, noaptea???
Noi am facut un mic scenariu, teatru: am profitat de un bb fff mic, nou-nascut al unor prieteni buni, pe care l-a privit in cateva vizite indeaproape, cum plangea, cum il schimba mamica lui... iar acasa tatonam terenul: ai vazut mami cu plangea bb, n-ai vreai sa-i dam suzeta ta, ca e mic si trebuie sa doarma... bla-bla, inventii. Intr-o seara a venit taticul la noi si am convins-o sa-i dea pentru bb suzeta. Taticul a luat-o, a dosit-o, dupa care mi-a inapoiat-o. Noaptea plangea, dar ii reaminteam ca e la bb. Cateva seri a fost greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

cu greutatea nu cred ca e o problema. mai este deschis un subiect despre asta, si acolo am gasit link-ul urmator http://www.who.int/childgrowth/standards/en/
cu suzeta insa... cam greu, dar trebuie dezvatata! scenariul descris de crixia e bun, a functionat si la finutul meu, doar ca problema era biberonul.

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

arunci poate inversam!.... la biberon am facut asa:

Mami in balcon, intindeam rufe la uscat, fii-mea pe langa mine, rodea bibe... eu, mai in gluma, mai in serios: uite mami a venit catelul(catea pe care o stia de afara ca are pui mici)si se uita la tine cum tii bibe in gura! Ai curaj sa-l arunci afara, ca esti fata mare..etc(nu mai stiu ce am indrugat). Si l-a aruncat peste balcon(stateam la etajul 1, iar in fata balconului era spatiu verde), iar in cadere bibe a speriat uncatel care lenevea in iarba. In secunda 2 am luat-o in brate si i-am zis: uite, catelul fuge cu bibe al tau, il duce la puiutii lui!

Acum, privind in urma la aceste schimbari radicale, nici eu nu stiu cum am improvizat! Nimik nu a fost planificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Cu suzeta nu te pot ajuta, ca noi n-am "servit", dar cu greutatea..te pot linisti. Fii-mea are 4 ani si-o luna si are fix 14 kg. Nu e desirata, nu e subnutrita, dar are o constitutie firava, plus ca nu e nici impresionant de inalta.

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput