Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (247)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Sa vedeti faza...il pun pe Mario la oala si stau 5 minute...se scoala fericit facuse bine merci o gramada de pipi...si duc oala ...si ma striga Marian sa vin sa vb in Franta cu niste prieteni si il las pe Mario dezbracat si fug la telefon...asta defila in zdrangalia goala prin zona...dupa cateva minue termin si ma uit in sufragerie...Mario se tavalea ca ala din cartea junglei...cand ma uit era plin de kkt...sa mi se faca rau ...l-am luat si fuga in cada ...il als pe Marian cu el si fug in dormitor...alunec pe ditamai mormanul de ktt...ma intorc , ma spal , curat ...si intru in dormitor...alte 9 movilitze mai mici sau mai mari tronau pe covor , in pat si pe pparchet....si am ajuns la concluzia ...sa ma ...in ea de seara...stiti ca a trebuit juma de ora sa aerisim casa.
Asta si-a facut un obieci ...cum face pipi la oala cum face ulterior kk in pampers...dar acum ne-a spart.
Ralu incao data felicitari si asteptam un nou baiat in secta.
Cata si tie felicitari pentru carnet.
Bee ce sa mai zic dupa ce m-am chinuit cu mesajul m-am lasat pagubasa.Incerc maine.
Pupici.
Vai inca mai pute.Oare ce naiba ii da sa pape mama ca intru la banuieli.
A , Maraki eu ii dau pate cu paine taiat bucatele pe farfurie si baga la greu.Pate de pui evident.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Maraki- 1,6 cad=1 euro de al tau.
Si pe mine ma bate gandul sa ii iau microfon dar cred ca Alex ar lua-o razna cu somnul si altele in weekend, creed ca mai stau pina de craciun, dc ma intreaba prietenii, ca astia cam asa procedeaza, le zic.Merg s aimi fac unghiile ca azi sper sa ajungem l aun studio sa ne facem poze de familie si sa le fac la cei 2 nazdravani.
Alex a mincat tare prost azi, de fapt de ieri incepuse, poate de la muci, desi nu e f. rau.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

daca calci in kk se zice ca ai noroc Baga un loto maine poate poate

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Maraki as vrea eu sa am spatiu pentru topogan , dar asta e incorporat cu leagane cu tot si e imens de aia e amplasat in curte .
Cu microfonul la noi cel putin e distractie la maxim , nu e ceva special pentru copii , face parte din sistemul de karaoke dar i l-am dat sa se joace .Nici ea nu prea voia sa cante asa de capul ei daca o rugam noi , dar de cand cu asta ii place la nebunie , cred ca o incanta felul in care se aude vocea ei si toata ziua se maimutareste prin casa
Poate l-ar incanta si pe Angelino unul , felul in care si-ar auzi vocea si chiar ar incepe sa vorbeasca mai mult
Si daaaaa bucataria mea era luna dupa ce a bucatarit sotul , a facut si curatenie la locul de munca
Bianca uite aici http://www.dropshots.com/jasmineB#date/2007-10-25/19:50:50 ia zii ... e bun de "maritat" ?

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Vai Irinoooooo norocoaso , parca te si vad
Joaca fata la loto poate te umpli de bani

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Mai ce super arata..........
Eu tot sper sa mananc o data ceva gatit de Nelu dar slabe sanse. O singura data m-a asteptat cu masa pusa cand am venit de la servici (asta mai demult) mi-a facut cartofi prajiti si gratare. Am ramas surprinsa ce bune i-au iesit gratarele. Dar altceva...nu stie sa gateasca. Daca ii spun sa curete cartofi curata si face orice altceva dar mancare mai putin.
Bombo...sa iti traiasca bucatarul
Al meu nu gateste dar face curatenie ca o "femeie de serviciu" profesionista

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Bombo vreau retata!!!! Mi-ai facut pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA .... VAI CA NU MAI POT

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Nu mai radeti mai ca nu e de ras....sa ma fi vazut pe mine mica balerina alunecand ca lebada gratioasa...si povestea a continuat acum 5 minute....fiind in camera cu mama ii zice kaka...si mama...fugi mai de aici...si ala imediat un concert de scrematuri...si bineinteles ca a mai tras o portie...bine Doamne ca era imbracat...dar tot a trebuit sa bag juma de spray iar.Asta chiar e eveniment ca a patra oara azi e ceva de sf.O data si bine era regula.
Tre sa trag la lotot deci...bine ...
Apropo de asta are la real oferta la doua maieuri si doua perechide chiloti 6 lei...super dragute si bimbac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Irino, am lesinat de ras fata! Da' stiu ca le face Mario, ziua si bucata! E mortal copilul vostru!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput