Nou stil de viatza (155)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Tzuni, felicitari pt micuta Maria, abia astept sa vad pozele cu voi, sunt sigura ca ai sa fi o mamica de milioane si o sa va intelegeti bine.

Gusta, ce sa zic, la un mom dat mi s-a facut foame, de nervi defapt ca imi facea figuri masina de spalat si am bagat un iaurt.
Meniul meu a fost asa:
dimineata:2 cafele si nistre struguri
Pranz: feldsalat cu portocale(reteta adaptata pt dieta, fara iaurt )
un iaurt
Cina, spanac calit cu putin usturoi
In rest am incercat sa mai bag cate un ceai si mere
Am vazut si eu retea de ardei umpluti de la superdieta, am sa fac si eu

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tumpi prima zi e mai greu ca dupa e mai usor.Eu iti zic ca eram sa o dau in bara cu macaroanele olandezului dar am zis pas si am mai bagat un mar in plus.Imi dai si mie reteta pranzului tau ca nu stiu ce este.Daca ajung miercuri la piata cu siguranta am sa fac ardei umpluti ,iar eu cu spanacul nu ma impac deloc.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Tzuni, ai luat-o pe Maria acasa? Sa fie intr-un ceas bun si sa fiti fericite.Nici nu indraznesc sa iti spun ca as vrea sa vin si eu la biserica.

Anda, fructele cam ingrasa. Eu ma limitez la un singur fruct dimineata.Pe de alta parte cand eram mai tanara mancam cand aveam chef cate un mar si nici pomeneala sa ma ingras.
Cum se simte Carina?

Iiiiiiiiiinaaaaaaaaaa!

Mamicadulce, sanatate!

Delia, spor! Mi se pare greu ce faci tu ca eu eram cu matematica si alte alea.

Tumpi, ce fel de dieta tii?

Carmen, sanatate! Cred ca in cazul tau se resoarbe incet infectia ca nu ai sinuzita supurata.

Ina - carina - Violeta - doroty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

gusta, uite www.marions-kochbuch.de/index/0494.htm" target="_blank">feldsalat, este tipul asta de salata
Reteta initiala contine smantana si frisca, eu le-am scos, apoi ingredientele sunt la ochi.Dar ai nevoie de feldsalat, portocala, sucu de portocala, suc de lamaie, ulei de nuci(eu nu mai aveam am pus de floarea soarelui si am pus f f putin),sare, currypulver,piper cayenne(eu l-am sarit ca nu-s mare amatoare de piper)si miez de pin.
Doroty, incerc sa tin superdieta.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Cornelia, eu n-am fost sa fac cumparaturi, ma dusesem sa ma uit de o imprimanta. Stiu ca bananele erau 2.99 lei/kg ca de astea am luat...in rest nu stiu... Am mincat din cozonac azi dimineata, cu ceai. Am gasit si o coaja de nuca in el, bonus.

Gusta, era coada si afara, a trebuit sa asteptam sa ne dea drumul in magazin.

Tzuni, da' repede te-ai hotarit, parca mai ieri abia incepeai cautarile. As fi vrut si eu sa vin la botez dar n-am indraznit sa zic nimic, ma gindeam ca vrei sa fie in cadru mai restrins. Din pacate nu e intr-o zi de weekend asa ca...

Doroty, mie matematica mi se pare grea. Mai bine citesc romane decit sa fac exercitii.

Va pup, ma duc sa mai citesc. Ma asteapta o noua recenzie pentru miercuri...iar am emotii...

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna seara , frumoaselor!

Scuze, dar abia am apucat sa va citesc!La serviciu am avut teren, de miine control, plus cursuri 2 zile pe saptamina.
Acasa am lasat calculatorul la copil si ba se joaca, ba scrie la birou, ba doarme etc

Astazi am adus ultima mobila!Sper sa ma linistesc curind.Sunt tare incintata de tot.

Tzuni, sa fiti sanatoase si fericite!

Tumpi, sa fii mereu linistita si multumita!"La multi ani!"

Crystina, sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea!

Cornelia, te urmaresc si sunt tare mindra de tine!

doroty, sa stii ca m-am gindit mereu la tine si in special aseara cind am urmarit o emisiune despre diabet.O cauza majora a aparitiei: abuzul de grasimi animale.Astept postul...

mephala, pupici tie si frumuseilor tai!

gusta, bravo!Te urmaresc pas cu pas, la fel cum am facut si prima data cind ai fost la SD...m-ai impresionat!

carina, da' te tii bine, nu gluma...Felicitari!

Ioana, chiar daca nu prea ne-am cunoscut, eu te citesc cu interes.Mik, de asemenea ...

Pupici violeta, dordia, nastad , mamicadulce,Delidana etc etc etc

o saptamina minunata!la noi a fost astazi o zi superba...

ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Meniu:
2 Activia cu musli, o portocala, un mar, un covrig, doua felii de piine cu zacusca, o felie sunca de pui, o bere, 2 cafele

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

sa incep in ordine inversa:

Ina, ce culori ai ales pentru camere?
Te pup si eu si iti doresc o saptamana lejera.
Da, azi a fost o zi de toamna cu mult soare. Copoul arata superb!

Doroty, detaliaza putin...sinuzita supurata?
Chiar ma gandeam sa opresc maine antibioticul (am 7 zile de cand il iau), cu toate ca dr. mi-a dat tratament pentru 10 zile. Ar trebui sa continui?

Nastad, o saptamana usoara!

Tzuni, asa-i ca e sa fii mamica?

Delia, bafta!
In curand devii experta in recenzii.

Gusta, Cornelia, felicitari pentru ambitie!

Meniul:
-cafea, un covrig cu sana
-o banana
-3 felii paine de secara cu sunca de pui, putin cas, ardei gras
-mancare de ardei copti cu carne de pui
-un mar

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Delidana scumpa cand aflu exact detaliile legate de botez, va anunt si cine vrea sa vina, e binevenit!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Tzuni - oLo - Mercedes

...am gasit un ingeras: Sara Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Vad ca voi seara va puneti pe scris.
Doroty: Carina e bine acum. Nu a mai facut febra, dar e mai obosita. Azi la 9 a vrut sa merga la somn ceea ce nu ii prea sta in fire.
Ina: credeam ca nu iti mai place de noi de nu mai scrii. La ce te-ai referit ca ma tin bine? Ma bucur ca o sa va fie gata renovarea. Noi mai avem o groaza si in continuare asteptam dupa minunatele usi.

Mai am o intrebare (de acolo intrebasem de fructe): voi ati citit de negative calorie foods? Adica alimente care consuma pentru digestie mai mult decat aduc in organism? Merele ar fi unul din alimentele astea.
In seara asta pana la urma am mancat mexican chicken - cateva furculite si 1 felie de ananas.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput