Nou stil de viatza (155)
Raspunsuri - Pagina 5
gusta spune:
Neatza.
Carmen sa ai o zi buna si sa iti rezolvi problemele.
Delia poate se dadea pe gratis si aici e la fel sambata de iti vine sa numai cumperi nimic.
Tumpi eu stii ce cumpar si cred ca se gasesc si acolo in germania.Amestecuri de legume pentru wok ,le caut pe cele fara mazare si mie imi plac mult ,iar eu folosesc delikat ca altfel chiar nu le pot manca.Apoi mai fac fasole cu usturoi,am vazut ca o fata a facut ardei umpluti cu legume si cred ca ii incerc si eu.Daca mai imi vin idei iti mai zic.Eu folosesc si un pic de ulei de masline si asa am slabit data trecuta.Mie daca nu imi place mancarea cedez imediat cu dieta.
Meniu de azi.
Cafea si mar
salata de rosii ,ardei si castravete
amestec de legume si un mar
Multa apa si ceai.
Azi am treaba multa sa merg sa imi iau niste imformatii despre pasaport si sa mai cumpar cate ceva si maine am in plan sa varuiesc wc si pana la craciun mai am o baie ,holul si bucataria.
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Neata frumoaselor,
N-am apucat sa mai scriu nika in weekend ca mandruta mea a facut febra: din senin fara alte simptome, iar eu m-am panicat ca tocmai citisem de laringita si am facut de paza sa aud de se intampla ceva. Azi insa nu mai avea febra, am mers la gradi si sper sa nu aiba nimic cand o iau diseara.
De mancat am mancat asa si asa:
Sambata:
MD: Activia cu cereale
Pranz: ciorba de pui
Cina: friptura de cerb la cuptor cu cativa cartofi copti si ciuperci. In rest apa, ceai verde, mango, mere si un pic de inghetata.
Duminica:
MD: iaurt cu 2 felii de paine prajita si dulceata de caise
Pranz: ciorba de pui
Cina: amestec de legume la cuptor si o felie de paine prajita cu philadelphia light. Am mancat si inghetata, dar dietetica (83kcal/ 100g) si fff putin (max 50 de grame). In rest apa, portocale si mere.
Eu am o intrebare: voi mancati fructe la discretie? Eu in mod normal mananc cam 3 mere pe zi, un mango si poate o para pe langa mancare. O fi mult?
Delia: succes la scoala. Eu te admir ca eu una nu as mai merge la scoala nici sa imi dea careva bani.
Azi nu stiu ce-oi manca, dar deja am calcat stramb cu 3 patratele de cioco de la niste colegi ce s-au intors din delegatie:
MD: cioco si un mar si cafea
Pranz: salata greceasca sau ceva frigarui de pui cu salata de varza
Cina: un iaurt si fructe (sper)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
mephala30 spune:
Cornelia, da, n-au disparut de tot durerile de cap. Dar nu inteleg de ce, maine fac 7 zile de cand iau antibiotic si 4 zile de sinupret. Mister....
Carina, nu mi se pare ca exagerezi cu fructele.
carne de cerb? de unde?
Gusta, multumesc si sa ai spor, ca ai destule pe cap.
Tzuni, Ina, Sigrid, Crystina.......etc...., 
Mephala - Gusta - Cornelia
Tzuni spune:
Hello!
Nu madati disparuta! Si saptamana asta zac prin Buftea, cu treaba, dar imi fac timp sa intru sa va mai povestesc una-alta.
Lily, cu intarziere iti spun si eu La Multi ANi,sa fii sanatoasa si fericita cu mami tau cu tot! 
Eu ieri m-am cocoshat alergand in parc dupa minunea cea mica. E atat de scumpa! Alerga la toti baieteii din parc sa le faca la obraz "draga-draga". Si stateau pustii ca hipnotizati!
Are Maria o energie de zile mari. Si eu cum sunt inalta, umblam indoita in doua s-o prind din zbor cand avea de gand sa se lungeasca pe burta! ![]()
Inca nu sunt obisnuita cu impisul carutzului, dar ma scolesc io! Ma enerveaza gaurile si rupturile din trotuar. E mai aiurea decat cu masina pe strada.
Hahahha, daca m-ati vedea....
Pe 12 am botezul. Parca nici nu-mi vine sa cred ca scriu despre un bb....
Revin
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes 

...am gasit un ingeras: Sara Maria!
cornelia_laura spune:
Tzuni, ce frumos scri despre Maria...ma bucur mult...lasa ca in cateva saptamani iti iei si carnet de impins carucior, sa vezi ce dexteritate prinzi. Daca nu te-ar deranja mi-ar face mare placere sa vin si eu la biserica la botez.
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by cornelia_laura
Tzuni, ce frumos scri despre Maria...ma bucur mult...lasa ca in cateva saptamani iti iei si carnet de impins carucior, sa vezi ce dexteritate prinzi. Daca nu te-ar deranja mi-ar face mare placere sa vin si eu la biserica la botez.
Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
Uau! Esti bine-venita. O sa-ti trimit detaliile pe PM, in momentul in care voi sti mai multe.
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos Tzuni - oLo - Mercedes

...am gasit un ingeras: Sara Maria!
carina spune:
Mephala: socru-meu (care sta in Sighetu Marmatiei) are tot felul de prieteni care merg la vanatoare si ne mai tot aduce ba cerb, caprioara, urs..... Carina nu a vrut sa ma creada ca asta a mancat - credea ca radem de ea :)
Tzuni: ce ma bucur pentru tine! Vrem poze cu minunea mica si zau as veni si eu sa va vad la botez daca ai fi mai aproape.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
gusta spune:
Tzuni mi-au dat lacrimile cand ai povestit de Maria.Si lasa cu cariciorul e numai inceputu sa vezi cand ajungeti la triciclete si biciclete.Multi pupici si iti sta bine in rol de mamica.
Cornelia suntem impacati cu idee ca trebuie scos si asta e numai ca analizele nu sunt asa de stralucite si mai asteptam.
Carmen multumesc dar se pare ca nu imi iesa azi pasa cu datul varului in baie ca acuma am ajuns acasa si trebuie sa ma duc sa fac de mancare si sa asez rufele lasate de dimineata la uscat in sifonier.
Tumpi cum e cu dieta?
Marilena si Mara Augusta
cornelia_laura spune:
Tzuni, ma bucur si astept PM.
Pana la urma tocanita mea a iesit un ghiveci in toata regula, foarte gustos si dietetic. Am mancat o portie cu castraveti acrii. Pana maine nu mai pap nimic, beau doar ceai.
Ma simt balonata rau azi. Si nu sunt decat la jumatatea CM. De obicei asa ma simteam in ultimele zile. Poate pentru ca azi am mancat multe legume.
Astept raportul de maine.
doroty spune:
Buna seara!
Am disparut cateva zile din motive obiective.
Vineri am fost cu sotul in oras (mare minune ca mai iesim impreuna prin magazine)sa-i cumparam socrului Mitica un cadou.
Sambata, agitatie mare! Petrecerea de Sf. Dumitru. Am fost foarte cumpatata cu mancatul: fara paine, fara piure, fara prajiturele dar...un pic de tort. Am primit multe coplimente ca sunt slaba. Ba chiar am avut impresia ca unii ma priveau cu mila.![]()
Seara la concert.
Duminica am mancat clatite...multe...dar numai in prima parte a zilei.
Dupa 6 nimic.
Azi :
Md grapfruit, drob de ciuperci
P ciuperci pleurotus la gratar cu sos de soia
c ceai, ardei grasi
revin imediat!
Ina - carina - Violeta - doroty