Nou stil de viatza (155)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

neata la si de la mine, desi e cam tarzior
Gusta, ai mare grija de sanatatea ta, e mai importanta decat niste kg in plus.
Eu de aceea nu ma avant sa tin ceva strict, am calcat si in interzise,dar daca nu mananc in exes nu are de ce sa imi dauneze.
Eu sunt de parere ca mai importanta e sanatatea nostra decat kg in plus pe care le detinem.Cine ne place, ne place si asa, bine asta nu inseamna ca tb sa bagam ca spartele in noi.
Eu aseara in salata mea cu detoate(rosii,ridiche,morcov si telina rasa, salata verde am pus si cateva bucatele de piept de curcan ca-i facusem sotului),da nu-mi pare rau, oricum candtarul arata dimineata cu 400 gr mai putin.
Meniul pe ziu de azi inca nu l-am facut, dar inceputul e acelas
MD: cafea si mere
apoi mai vad,probabil la pranz o salata si seara niste fasolica verde

O zi buna va doresc

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna fetelor.
Carmen multumesc mult,din pacate nu am slabit pe baza de dieta ci pt ca nu ma simt bine.Ma doare stomacul si nu prea pot sa mananc pt ca tot ce bag in gura imi vine sa dau afara.Nu vreau sa ma bag in medical pt ca nu demult am fost cu Delia acasa si daca intru acum in medical nu mai pot sa raman iar cu ea in caz ca se imbolnaveste asa ca muncesc cum pot.Azi mi-a luat sefa ceva ore sa nu am asa de multe,asa ca merg sa ma bag in patutz sa pot sa lucrez deseara.
Va pupacesc pe toate si va doresc multa multa sanatate.

http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Ioana, multa sanatate!

Gusta, moderatie in toate... Mie superdieta mi se pare prea restrictiva...

Carmen, ai terminat cu antibioticele?

Mik e in vacanta, abia acum am vazut in lista.

Roxa-boxa, ce mai faci?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao fetelor!
Ia uite cum m-am nimerit sa vreau sa scriu, taman cand Delidana intreaba de mine .

Sunt ok, dar stagnez in dieta mea care nu e dieta...macar m-am lasat de cafea, iar ciuperca aia nebuna nu ma face sa ma doara capul .

Zic sieu cu intarziere bun venit pe topic Olgutei, pe care am urmarit-o cu interes si pe la alte topicuri, dar fara sa scriu si sper sa vin si eu mai des prin zona.

Deocamdata sunt prastie, dar astept sa-mi treaca...

Va
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Va pup pe toate! Si va marturisesc: mananc si muncesc. Mananc.

Saptamana viitoare ma mai eliberez si o sa fiu mai "guraliva".

V-am zis ca am avut un accident de masina? Am luat in plin un refugiu de tramvai! Sunt vie, masina e gata reparata astazi.

Aveti grija de voi!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Tzuni - oLo - Mercedes

...am gasit un ingeras: Sara Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Va pup pe toate! Si va marturisesc: mananc si muncesc. Mananc.

Saptamana viitoare ma mai eliberez si o sa fiu mai "guraliva".

V-am zis ca am avut un accident de masina? Am luat in plin un refugiu de tramvai! Sunt vie, masina e gata reparata astazi.

Aveti grija de voi!

Tzuni - oLo - Mercedes

noi avem, dar ai si tu grija de tine, fiinca Maria are nevoie de tine

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor!!!

va multumesc din suflet pt gandurile bune, Desi tb sa recunosc ca nu am citit din urma din lipsa de timp. Mi-a transmis sor'mea salutarile si gandurile voastre dar promit sa citesc din urma cand ma linistesc.

Acuma sunt mai ok, am fost luni la control si s-a mai inchis colul iar sangerare nu mai e deloc...deci...deocamdata e ok. Am interdictie la , tb sa fac cat mai putin efort, sa nu ridic...etc.
merg la servici unde am preluat noul job, dar stau toata ziua intr-un scaun confortabil...asa ca...zic eu ca nu fac mare efort.

Va poop si urez La multi ani tuturor sarbatoritelor saptamanilor trecute.

Diana 11+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Dordia, bine ai revenit. Ma bucur de vestile bune si te rog sa ai grija de tine si in continuare. Nu mai e mult si cred ca vei afla ce se ascunde in burtica. sau preferi sa fie surpriza?

Mie abia pe la 4 mi-a mai trecut durerea de cap. Mi-am luat baietii de la "servici" si acum ne jucam toti 3 in sufragerie. Tati e la Sinaia. Macar nu mai gatesc maine...

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

quote:
Originally posted by Tzuni
[brV-am zis ca am avut un accident de masina? Am luat in plin un refugiu de tramvai! Sunt vie, masina e gata reparata astazi.

Aveti grija de voi!

Tzuni - oLo - Mercedes

Bine ca a fost numai masina de reparat. Nasol cu accidentele astea. Ai grija de tine....un sufletel depinde de asta.

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Buna, dragelor, nu am mai intrat demult, dar azi cand am intrat si am citit din urma m-am inveselit pe loc. pentru fiecare, va multumesc pentru urari si pt ca nu ne-ati uitat

Eu sunt bine, si bb din burtica la fel, doar ca m-am facut maaare, exagerat de mare, ultima oara cand m-am cantarit aveam 96.5 kg... huh! Deci am zis ca as vrea sa raman cu astea pana nasc, sa nu mai pun nimic, eventual, macar 1kg. Asa ca acum am citit tot ce am gasit despre weight watchers, dupa ce nasc o sa-mi fac abonament la ei. Deocamdata mi-am calculat punctele, si pt ca sunt cu bb la purtator am adaugat 6 puncte. Incerc sa ma obisnuiesc cu sistemul.

A mai tinut cineva ww? Sau poate tine cineva chiar acum. Mi-ar place sa nu fiu singura.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput