Teodora a implinit doi ani! LMA!
Raspunsuri - Pagina 3
motanik spune:
Multumim pt vesti, multa sanatate, Doamne ajuta!
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
dana n. spune:
Multumim ptr vesti!
Numai bine si multa,multa sanatate micutei Teodora!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea;
aidaciolac spune:
Multumim pentru vesti
Teodora , va fi greu dar vei reusi. Te pupam si mai asteptam vesti despre tine
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
aissa spune:
Witchie a depus sotul meu azi pt mine, Andreap si Monica Elizabeth. Iti dau imediat detalii pe PM. Vad ca pe OP scrie data debitarii 02.11.2007, deci probabil maine intra banii.
Witchie spune:
am trecut! scumpe doamne nu mai intru acu pe homebank ca pic de oboseala dar maine la 9 am sa reafisez extrasul de cont.
Babee merci pentru efortul pe care l-ati facut!
mitzura spune:
Am depus si eu azi 50 de lei, din contul Popa Adela. Sanatate multa Teodorei si sa treaca cat mai repede cosmarul asta!!
nastad spune:
Multa sanatate Teodorei!
Am depus 50 ron in contul Mihaelei Radulescu.
Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
Oana_B spune:
Rodica, am primit multumim.
De asemenea, RTC care nu este membru/a pe forum, multumim
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!