Donatie sau act de vanzare-cumparare?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cum adica sa atacati propriul act de cumparare-vanzare in care sunteti parte?

Nu aveti ce sa atacati.
Exista doi proprietari actuali care au achizitionat un imobil la un moment dat. Fiind anterior casniciei cu atat mai mult nu se poate pune vreo problema. 2 persoane au cumparat un imobil la un moment dat si acum sunt coproprietari. Atat.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strete spune:

multumesc pt raspus! speram sa existe vreo solutie
poate nu am fost destul de detailata in poveste...tata a fost vechiul proprietar, cu el am incheiat contractul de v-c, dar vreau sa va mai intreb....daca apartamenul a fost platit in rate de parintii mei, timp de 20 si ceva de ani ( parintii mei sunt casatoriti si acum), insa contractul de construire a apartamenului a fost facut initial pe numele tatalui meu, si nu au mai transcris in CF si pe mama, ea are vreun drept asupra apartamentului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cred ca iar nu inteleg. Pai nu acum ai spus ca a fost vandut si cumparat de voi doi? Ce legatura mai are ce spui daca a fost vandut?

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capsu spune:

Fetelor, am si eu o intrebare, poate stie careva? Sotul meu este propietarul casei in care locuim, casa "lasata" de parinti prin act de vanzare-cumparare, deci este un bun pe care-l avea inainte sa ne casatorim, Acum, el vrea sa mi-o lasa mie, fie toata, fie sa ma treaca-n acte..cum este mai bine?El mai are 2 surori si nepoti,care nu-s tocmai ok!
Multumesc

Mergi la inceput