Mamici de Martie-Aprilie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Cory - ma bucur din suflet penru rezultatele bune la TT; si da...ESTI MAMICA, si inca una trup si suflet pentru puiul ei! Sa dea Dzeu sa fie sanatos mereu si sa nu-ti mai dea nimeni emotii asa de mari ca numai tu stii prin ce ai trecut

Giani - e f important TT si nu numai la femeile trecte de 35 ani. Ma infurie dr care zic asta..Chiar acum 1 luna m-a sunat o mamicuta disperata, insarcinata in 18 sapt, ca abia atunci ii descoperisera bebelui niste probleme care puteau fi depistate mult mai devreme cu TT. Si uite-asa la 20 sapt a fost nevoita sa faca intrerupere. Inutil sa-ti descriu prin ce trece...

Roxana 21 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

bravo, Ririan, pe tine te mai asteptam. Doamne ajuta! SA NU MAI AUZIM DE AMNIOCENTEZE IN STOLUL NOSTRU!!!!
N-am fost in stare sa gatesc nimic iar Omul saracul nu mi-a reprosat nimic dar a iesit sa manance la carciuma din colt-nici macar sa-l insotesc n-am fost in stare. ma ingrijoreaza oboseala asta accentuata.
Soacra mea sustine ca tot raul trece cand simti ca misca bebe. Fetele la care misca, ce ziceti? Va e mai bine?
GianiD, daca doctorul nu ti-a zis nimic da-l incolo de TT. Eu l-am facut pana la urma de gura doctoritei, pentru ca sunt o pacienta cuminte, astept rezultatul dar in nici un caz n-as face amnio.

naty 16+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Doamne Dumnezeule!!! Ce fericita sunt !!! Cory, Ririan si Maia, am citit doar ultimile 3 pagini caci n-am mai intrat de mult si la ora asta nu aveam fortza de mai mult!!! Felicitari dragele mele!!! Sunt fericita tare ptr voi si va iubesc mult !!! Sfantul Dumitru ne-a daruit numai lucruri bune de ziua lui!!!

Mai sunt fericita caci am fost astazi la morfologie si Yannis este in parametri normali din toate punctele de vedere! Este un scump si are nasul in vant...f. timid insa si cam deranjat de prezentza echografului...isi baga piciorushul in guritza sau il punea pe fatza nu stiu ce vroia sa faca cu el...are o putzaaaaa!!! 500 de grame si 20 si nu stiu cati cm ca nu putea sa-l masoare, mi-a spus estimativ!

Sunt trista insa ca tocmai i-am facut bagajele sotului, care in noaptea asta pleaca ptr cateva zile din tzara! Este prima data cand pleaca de langa mine si imi rupe inima! Numai ganduri intunecate imi trec prin minte si parca ma tem ca se poate intampla ceva cu el! Ma rog la Bunul Dumnezeu sa-l aiba in paza si sa se intoarca sanatos acasa! Toata noaptea trecuta am plans imaginandu-mi fel si fel de accidente...sunt nebuna! Mai tzinetzi minte cand ziceam ca tare as vrea sa plece si el macar 2 zile undeva??? asta sunt

Maine am program de curatenie dar sper sa am mai mult timp sa bantui pe ramurele alaturi de voi!
Va si va iubesc!

mami de Luca si 22+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

BRAVO GAGICI: CORY,MAIA,RIRIAN MA BUCUR DIN SUFLET PENTRU VOI
ASTEA DA VESTI BUNE!!!!!!!!!!!!!!

BUBUsa-ti traiasca flacaul
SIMONETTE Doamne ajuta ca e ok totul !ne e dor de tine ,intra mai des

pupici la toate gagicile

blankar19+cu ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Cu toate ca sunt f obosita si mai am inca treaba pt. maine, am intrat sa citesc printre randuri si ce-am aflat ?

cory, ririan si maia ... m-ati umplut de emotie...nu credeam sa ma pot bucura atat de mult pentru niste ... straini ... nu va suparati ca spun asta, dar daca ne gandim putin, dincolo de prietenia noastra virtuala, nu ne stim in relitate... va doresc din suflet ca ceea ce ati simtit astazi sa fie incomparabil cu bucuriile aduse de copilasii ce-i purtati in pantec, de acum inainte!

bubule,felicitari si tie pentru putzulica zbenguita!

simonetule, ma bucur sa aud ca bebe rusinos si cumintel e sanatos!

natynicule, sa stii ca la mine bebe a miscat dar nu pot spune ca a trecut raul,ba din contra!

pentru toate celelalte randunici - pasarici, multi pupici!

acum ca am trecut in revista randunicile veselite, faceti loc sa se vaiete papaciosul ... nu stiu cum sa va zic mai elegant , sa ma intelegeti mai bine...imi futui un dinte...si nu oricare, pe ala din fata ...da am un zambet a la stirbea ... a venit o prietena la mine si zice,iaaaaaa, ce-ti face burtica ... si eu zic,ia uite ... si imi ridic puloverasul si-mi trag una neicusorule cu fermoarul peste fasolica de numa'...acu tre sa merg si eu la dintar ... ca atat mai aveam si eu bun ... parul si-am chelit, dintisorii si-am stribit! of,ce cal breaz am fost (pe naiba) si ce martzoaga am ajuns!

V apup si fug ca si florinelul e bolnav si trebuie oblojit! (maacr stiu o treaba, azi e 26 si noua ne poarta un mare ghinion aceasta data)

mami_papatot 16+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns egonsis spune:

Buna seara tuturor randunicilor!

Am venit si eu sa va salut, desi probabil nici nu va mai aduceti aminte de mine. Considerati ca m-am reinscris. Nu am mai apucat sa scriu de o vesnicie. Dar am avut motive : mai intai am avut de dat un examen si am fost stresata, dupa care am fost lenesa, dupa care am fost in Bucuresti o vreme si cand m-am intors nu mai avrem internet.
Ma bucur sa citesc ca toata lumea e bine, bebeii cresc si sunt jucausi ! felicitari Cory, Maia si Ririan pentru vestile bune !
Eu l-am vazut pe bebe saptamana si saptamana trecuta si saptamana asta, i-a masurat doctorita toate cele, se puteau numara si degetele de la manute… din pacate din pozitia in care eram eu nu am putut sa imi dau seama de tot ce imi arata doctorita, dar sotul meu a zis ca a vazut totul foarte bine. Urmatoarea data ma duc la 23 de saptamani pentru ecografia de masuratori temeinice, cred ca morfologica se cheama.

M-am dus saptamana asta neprogramat la doctor pentru ca am avut niste dureri ciudate, in partea inferioara a abdomentului. Acum am citit si am vazut ca si unele din voi, sovi, naty, ati avut dureri asemanatoare. Cu deoasebirea ca ale mele apar cand merg sau cand ma aplec inainte. Nu a putut sa imi confirme ca sunt doar de la cresterea uterului, dar nici nu a gasit altceva in neregula. A verificat oricum urina, a zis ca infectiile urinare se pot manifesta in sarcina si intr-un mod atipic, dar din fericire nu exista nici o infectie.

Rox dox, si eu am facut o candidoza si ma tratez, cu ceva asemanator, pe baza de clotrimazol. Ce mi-a recomandat doctorita insistent, a fost sa nu port pantyliners, ca faciliteaza dezvoltarea « ciupercutelor ».
toata lumea

Simona
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Draga mea tovarasa de agonie, RIRIAN!

Am citit mesajul tau cu emotii stranse ghem in gat si cand am inteles ca minunea ta din burtica, baietelul tau mult dorit e SANATOS am explodat intr-un plans nervos de FERICIRE! CA E BINE! CA PUTEM SA NE REVARSAM asupra puiutzilor nostri din burtica toata dragostea noastra pe care am zagazuit-o dupa portile luciditatii, asa cum indiguiesti apele! AVEM PUTEREA SI BINECUVANTAREA SA NE BUCURAM!

Putem sa ne indragostim de puiutii nostri! Eu eram deja indragostita de un piciorus mic si vioi de gandacel nevinovat...atat mi-a ramas pe retina dupa echografia AIA cu rezultatul dezastruos la translucenta nucala! Asa a inceput Calvarul meu! Si i-a pus punct acelasi medic lucid si minutios cu cuvintele: "Copilul e bine!", ne vedem pe 4 la echografie!

MARE ESTI TU, DOAMNE, CARE FACI MINUNI!

Minunate sunteti si voi, Randunici-cu-Inima-de-Aur! Fiti binecuvantate!

cory3maz, mamik de Larisik si de bb2

Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns egonsis spune:

GianiD poti sa folosesti pentru burtica in loc de creme speciale ulei de migdale (desi probabil ca tu intrebai ce ai putea sa folosesti din cremele pe care le ai deja - asta nu stiu). Mie mi-a recomandat ulei de migdale farmacista - si avand in vedere ca are mai multe intrebuintati si e cantitate mai mare decat cremele speciale, gasesc ca e foarte practic. eu il folosesc de exemplu pentru masaj.

Simona
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Inainte de toate vreau sa spun ca adooor cearshafurile de la Iasi, mai ales cele cu suflet mare!

Natytu iei tardiferon? Daca nu , cred ca ar trebuii. Ai inteles deja ce este, nu trebuie sa-ti explic, nu? Si ceva vitamina C nu strica dimineata!

Valabil pt. toate . Nu strica si e preventiv si contra racelii.

si noapte bune, ma retrag si eu la cuib! O zii cu adevarat frumoasa!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mami_papa, du-te fata mea la biserica! Parca ati fi eu si Omu inaintea nuntii, cand numai belele erau, zilnic. Du-te si fa o rugaciune si scapi tu si de caini, si de dinti sparti si de nervii pe care ti-i face cartierul. Ai grija de tine si fii mai atenta, da?

naty 16+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput