Mamici de Martie-Aprilie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

MULTUMIM TOATE LUI DUMNEZEU PENTRU CA NE-A ASCULTAT RUGILE SINCERE! Nu aveam nici un dubiu ca va iesi bine! Cory, Maia si va iubesc! Nu mai stiu cine spunea, Butucica parca-vedeti cat de mult bine fac gandurile pozitive, in numar atat de mare??
Realmente, intrarea asta de acum pe forum mi-a inseninat ziua, cat a ramas...Te lasam Cory cat vrei, descurca nenorocitele de hartii si apoi vino, ca ne-ai lipsit, vezi bine, tuturor!
Olgutza e haios sotul tau viitor! As putea sa invat meseria de moasa, dar sa nu uitam ca atunci cand nasti tu voi fi si eu o balenutza maaare si probabil destul de neindemanatica, judecand dupa durerile de spate pe care le am deja....Am un club langa mine unde se poate face abonament la masaj special pentru gravide si cred serios ca o sa scot banutzii sa ma duc acolo. Ma simt de parca as avea 60 de ani...

naty 16+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Cory,Maia,ma bucur pentru voi,sunt vesti minunate!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaGB spune:

DN:............., UM: 12.07.2007, DPN: 17.04.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ririan spune:

MULTE FELICITARI CORY SI MAIA,ma bucur enorm pentru voi si cred ca DUMNEZEU astazi a fost foarte darnic pentru ca si eu am primit rezultatul la amnio si am un baietel sanatos,deci sunt cea mai fericita mamica de pe planeta asta!VA MULTUMESC DIN INIMA FETELOR ,nici nu stiu cum ar fi trecut saptamanile astea fara sprijinul vostru!

19+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Bine ai venit alaturi de noi,in stol,draga DANA GB! scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare!sa ai parte de o sarcina cat mai usoara,si de un bebelus sanatos!
Simo,mamica lui David, 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Doamne cat pot sa ma bucur pt. voi 3!

Intr'adevar o zi plina de vesti minunate...ce ma bucur ca sunt sanatosi bblusii vostri!

Cory, Ririan si Maia va pup si...nu mai stiu ce vroiam sa spun ca m-am emotionat.

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

FELICITARI, RIRIAN!!!!!!!!!!!!!!!!
Te cred ca esti cea mai fericita mamica, acum ca s-a anuntat si mult doritul baietel. In primul rand bine ca este sanatos si ai scapat de stres.

Cami, mamica Alexandrei(5,5 ani) si 17+Luca

http://bd.lilypie.com/e2xMp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ririan spune:

Multumesc DELPHIN SI CAMI si sa aveti si voi sarcina usoara si multa fericire in continuare!Acum merg sa ma odihnesc ca de cand cu rezultatul la TT nu am mai dormit cum trebuie si astazi ma simt ca dupa nastere,randunicile care mai au copii stiu despre ce vorbesc!

19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Vaaaai ce de vesti frumoaaase!!Nici nu stiu cu cine sa incep!!
Cory si Ririan-uitati ca Dumnezeu nu v-a lasat la greu!!Chiar m-as fi mirat..la cate suflete ne-am rugat pentru voi!!Felicitari dragele mele!!Sa fiti sanatosi toti cu totii si sa aveti o viata frumoasa alaturi de copilasii vostri!
Felicitari Maia pentru bebicul sanatos tun!Uff..uita si de TT si de amnio..si de tot!!Ai un BB sanatos si asta conteaza cel mai tare!!
Oana(Bubu) felicitari pentru !!Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!
Bine ati venit pe crengutza noastra-GianiD si DanaGB!V-am trecut si in listuta mamicilor de randunici mici si pufoase si va urez-spor la ciripit!!
Miha ai facut foarte bine ca ai deschis capitol nou-insa ar fi fost si mai bine daca il deschideai logata fiind cu "randunici".Dar nu-i bai..e foarte bine cum ai procedat!!
Laly prietenul nostru se simte mai bine!L-am dotat cu laptop si filme romanesti(nebunia lui) si sta cumintel acolo!Cred ca Luni il vom lua acasa!
Cat despre colinde...eu deja ascult!
la randunici si..am pt ca am lasagna la cuptooor!!

Ela.. in 19sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Buna seara randunici!

Nu am reusit sa citesc tot dar ce am citit numai vesti bune, au trecut emotiile mamicilor care au facut amnio si ma bucur nespus ca totul e bine! Felicitari si pt culoarea carucioarelor!

Fug sa mai citesc din urma poate imi trece si durerea de cap. la toata lumea.

Dana 12+

Mergi la inceput