Mamici de Martie-Aprilie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Mihutza , sa ai petrecere frumoasa, si imbracate bine sa nu-ti fie rece ca sa nu fii racitura.Tocmai vroiam sa te intreb de ce ai 18+ la semnat daca dum faci 20 , dar intre timp ai editat si acu e bine. nu stiu ce sa zic dac e devreme .........

Giani 21+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GianiD spune:

Laly, vai ce pofta-mi faci! Pacat ca nu am semineu si nici fotoliu confortabil...:)Eh, la bloc viata-i dura - caci eu prefer sa stau la casa in mijlocul campului decat la bloc in centru. Ca vorba aia, Sibiul e mic si fie ca stai la 10 km de oras sau in centru, diferenta e de 20 minute :)

Fetele, de cand mi-ati zis de problema cu concediul fara plata ma agit de zor..am dat cateva telefoane si acum toti prietenii se intereseaza :). Sper sa iasa bine

Pup toate burticile

Giani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Cred ca din vina exprimarii mele nu am fost inteleasa corect. Mii de scuze. De fapt, de ce nu prea intervin eu pe-aici, in primul rand ca nu am ce va spune despre mine, la mine rutina zilnica e chiar rutina, in adevaratul sens al cuvantului, nimic nou nu apare, pentru ca nici nu e de dorit sa apara. Din cauza ca am inca un bebe mic, care este inca foarte dependent de mine, si de un program bine stabilit, care e de preferat sa nu se schimbe, trezit, mancat, joaca, culcat, iar trezit, iar mancat, iar joaca, iar culcat, iar trezit, iar mancare, plimbat, baita, mancare, somn. Suplimentar pentru mine - curatenie, facut mancare. Eu nu am in mine entuziasmul vostru legat de sarcina, nici macar nu ma simt insarcinata, nu inseamna ca nu sunt bucuroasa ca voi mai avea un copil, doar ca starea mea de a fi insarcinata ma preocupa mult prea putin, pentru ca este altcineva, care ma preocupa foarte mult si pe care nu-l pot neglija din cauza starii mele. Si toata ziua, desi este destul de plicticoasa, la prima vedere, imi este plina de activitati legate de bebe. De aia, va citesc cu drag, pentru ca imi amintesc cum eram in sarcina cu Vladut, dar de data asta nu mai simt la fel, pentru ca nu am cand. Asa ca nu va suparati pe mine ca nu scriu. Cand are cineva vreo intrebare si stiu raspunsul, raspund cu mare drag, dar sa va zic despre mine si sarcina mea - nu am ce sa va zic. Va pup si sper sa nu va suparati tare pe mine, si sa nu fi facut un kk mai mare scriind acest mesaj.

Mami 15+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Cristina, cum sa ne suparam? E normal ca noi sa fim emotionate, sa sarim la fiecare semn de la bebe sa ne facem grji de la orice e altfel decat eram obisnuite ... Tu, daca ai deja un bebe mic (Sa-ti traiasca!) si care iti ocupa mai tot timpul e normal sa nu mai dai asa mare atentie lucrurilor de care noi ne minunam sau ne ingrijoram. Oricum, eu cel putin, cand voi avea vreo intrebare, stiu ca tu esti avizata sa-mi dai un sfat, daca nu te superi ...

Laly 18+ Maria Clarinda

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Fetele, am dat de o ordonanta de guvern referitor la perioadele de intrerupere in cele 12 luni. Link-ul e mai jos.

http://sas.mmssf.ro/compendiumLegislativ.php?id=337 Art.4 din ordonanta. Dau copy/paste pe esential:

``(3) In calculul celor 12 luni prevazute la alin. (1) se includ si fractiunile de luna in care s-au realizat venituri profesionale supuse impozitului pe venit, precum si cele in care solicitantii s-au aflat in una sau mai multe dintre situatiile prevazute la art. 1 alin. (2) din ordonanta de urgenta, considerate, in intelesul ordonantei de urgenta, luna intreaga.
(4) Prin fractiune de luna se intelege efectuarea a cel putin jumatate din zilele lucratoare din acea luna in care persoana indreptatita a realizat venituri profesionale supuse impozitului pe venit, potrivit Codului fiscal, ori s-a aflat in una sau mai multe dintre situatiile prevazute la alin. (7).``

Ah, si stiati ca avem dreptul la 16 ore pe luna, platite de angajator, pentru a efectua controale medicale? (http://www.romedic.ro/stiri-medicale/Legislatie_medicala_0344/LEGE_Nr._25_din5_martie_2004_pentru_aprobarea_Ordonantei_de_urgenta_a_Guvernului_nr._96_din_2003_privind_protectia_maternitatii_la_locurile_de_munca_0845.html)

``Angajatorii au obligatia de a acorda salariatelor gravide dispensa pentru consultatii prenatale in limita a maximum 16 ore pe luna, in conditiile prevazute la art. 2 lit. f), in cazul in care investigatiile se pot efectua numai in timpul programului de lucru, fara diminuarea drepturilor salariale``

la burtici.

Dupa cum se vede ma straduiesc intens cu cele 10 mesaje. Sper insa ca informatia sa fie si folositoare :)

Giani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, e BAIAT
Alta soacra cu doua nurori!

Sunt super fericita, toti sunt incantati, am stat numai pe telefoane pana acum!
Iosup a foarte dragut, m-a intrebat intai daca vreau sa stiu sexul, el vazuse deja, m-a intrebat ce vreau sa fie si i-am zis ca as vrea fetita, ca am deja un baiat. Si mi-a zis "poate data viitoare"! E tot baiat! Pe bb il cheama Stefan, trebuie sa ne mai gandim la un al doilea nume.
Are 90g si 7,9 cm, totul e foarte bine, toate masuratorile sunt normale, pliul nucal e 1.89 mm.
Mi-a zis ca am IR-urile putin marite, adica sunt la limita si Tutunaru mi-a dat Magne B6, 2 dim si 2 seara, plus Bio Marinul, 1 pastiluta/zi.
Am uitat sa-l intreb de placenta, el mi-a scris ca are gr.2 de maturitate si pozitia posterolaterala...si nu stiu ce inseamna...o fi bine?
Peste o sapt fac si TT si cam atat despre noi!

Oana 14+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Oana, sa iti traiasca flacaii!!! Sa fiti sanatosi toti patru!

N-am citit nimic din urma , sunt pe langa subiect rau!

Kya, si acum ma zgudui de ras ( e vorba de postul tau de la alt topic de la Odisee )! Ma dor falcileeeeee!!!

Iertai ia o pauzarea gravida si in pragul nuntii, ca e pe poteca rau !

Olga 20+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Bubu - FELICITARI PENTRU BAIETEL!!!

Mami 15+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Bubu, ma bucur ca sunt prima care sa-ti ureze FELICITARI!!! Sa fiti sanatosi cu totii si fericiti! Si mie mi-a placut mult de Iosup, pe 21 noiembrie merg din nou la el la echo morfo-fetala. Sper sa fie vesti bune, la fel ca data trecuta. Te pup mult si felicitari inca o data!

Laly 18+ Maria Clarinda

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

am o intrebare

ce folositi sa va ungeti pe burtica? Creme speciale sau creme de corp obisnuite?

Nu as vrea sa dau banii pe creme speciale, mai ales ca am inteles ca efectul nu este diferit, dar mi-e teama ca cremele obisnuite sa nu contina elemente chimice neindicate si sa afecteze bebeul. Eu mi-am luat crema de bebe Johnsson, dar oare asta e ok? nu contine chimicale? Ca e altceva cand bebe e nascut si altceva cand e in burtica...dar ma gandesc ca daca raceala nu ajunge la bebe, nu ajung nici chimicalele...

Giani

Mergi la inceput