Mamici de Martie-Aprilie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 19
eve28 spune:
NATY, PIDANA voi naste cu dr. CRISTIAN PETEU.A mai nascut cineva cu el sau stie cineva ceva despre el?
eve28 spune:
NATY se pare ca vom naste in aceeasi perioada .Daca nasti la Universitar poate ne intalnim .
cami33 spune:
Buna seara, randunele vorbarete!
Cory, bine ai revenit, chiar imi lipseai.
Eu i-am povestit lui Ali ca Doamne Doamne l-a pus pe bebe in burtica la mine si cand va fi suficient de mare d-na dr. il va scoate de acolo.
La inceput a fost putin suparata ca trebuie sa astepte atata timp pana creste bebe in burtica la mine dar s-a obisnuit cu ideea si acum nu ma mai intreaba in fiecare zi "azi il scoti pe bebe?".
In privinta costumatiei de Halloween eu am fost mai norocoasa decat tine deoarece sora mea are un magazin cu costume de petreceri pt copii si am rezolvat problema mult mai repede, dar nu pot sa nu-ti admir talentul si rabdarea de a confectiona singura un asemenea costum (astept poze).
Cami, mamica Alexandrei(5,5 ani) si
17+
Luca
http://bd.lilypie.com/e2xMp3.png
Simo27 spune:
Draga CORY,iti spun si eu cum a fost la noi: David isi dorea un fratior de 2 ani,mereu imi zicea cand se apropia ziua lui ca el vrea UN BEBELUS de ziua lui,nimic altceva...anul trecut chiar a fost dezamagit,dar nu era vina noastra(am avut probleme,dupa ce l-am nascut,am mai scris,dr.care "m-a ajutat" la nastere mi-a lasat amintire in uter,bucati mari din placenta,si dupa indelungi analize,si chin-3 ani-am aflat care era adevarata problema)si datorita dr la care sunt acum, am putu sa-i indeplinesc si lui David dorinta,dar si noua!Asa ca el nu mi-a pus deocamdata nici o intrebare "indiscreta",stie ca pe bebe l-a pus Doamne-Doamne in burtica(asta pentru ca se ruga-cand isi aducea el aminte-sa ne dea Doamne un bebelus!),si in fiecare zi vine si isi pune manuta sa vada cat a crescut,il mangaie si chiar vorbeste cu el...
sa stiti ca ne induioseaza la maxim!o sa fie un fratior tare grijuliu
...abia asteapta sa il vada pe bebe,ne spune ca el o sa doarma cu el,ca o sa il plimbe...ce mai,o sa am cel mai mare ajutor in baietelul meu!este un copilas tare sensibil si afectuos si nu imi fac absolut deloc griji ca v-a reactiona "brutal" fata de fratiorul sau, l-a dorit atat de mult! a,si ultima intrebare simpatica pe care mi-a pus-o a fost"mami,cati copii poti sa faci intr-un an?!poti 5?!".....

am ramas fara cuvinte!
Simo,mamica lui David
,
20+ cu
VALENTINA C spune:
Buna, randunici!
Chiar daca n-am mai scris de mult timp, va citesc mereu si ma bucur impreuna cu voi.
Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare: Pop sau Iosup?
Am programare la Pop in saptamana 22, iar la Iosup in saptamana 24. Mai are rost sa merg la Iosup dupa ce merg la Pop? Ce ziceti?
Va doresc o saptamana buna,
Valentina,
17 +
adriuta spune:
Buna randunici,
Acum ceva vreme am citit aici pe forum o reteta pt constipatie. Era vorba de o cana de apa dar nu mai imi reamintesc mai mult. Nu mi-am notat-o atunci si acum nu am idee pe unde as putea sa o gasesc.Poate cineva si-a notat-o sau poate ca cine a postat articolul sa o rescrie. Ar fi un mare ajutor. Voi ce aceti in vreme de restriste ? ![]()
Naty draga, Yo sunt cam
, asa ca plss
. Intelegi si tu, deh.... memorie de
.
pentru tine.
De ieri avem 22 de saptamani 

, suntem bine, crestem , jucam footbal la greu si joi mergem la nenea DR.
CristinaGoji, si eu cred ca e de la dintisori. Am vazut ca deja ti s-a raspuns. Mai scrie-ne de face pilu si daca doale talee.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
22+ cu 
adriuta spune:
Am vazut ca au inceput durerile. Pe mine dimineata cand ma scol ma dor toate, apoi trece in cateva minute. Am sa va trimit ceva despre dureri ce am citit eu pe un site de care va spuneam acu ceva vreme. REGRET ca nu e decat in engleza.
What causes leg cramps?
Surprisingly, those excruciating leg cramps that have you waking up in the middle of the night clutching your calves are caused by your back. To compensate for supporting the increasing load in the front, the curvature of the spine changes during pregnancy so that the lower portion of the back is pushed forward. This posture frequently pinches the motor nerve which runs from the spine down the leg — and that pinching is what causes leg cramps, according to Dr. Mark Taslimi, a professor of obstetrics and gynecology at Lucille Packard Children's Hospital in Palo Alto, California. Prenatal yoga or any gentle stretching of the back and hips may help ease the pain.
Should pregnant women sleep on their side?
The uterus can press on the vena cava in the third trimester when women lie on their back or right side, potentially decreasing the blood return to the heart. I encourage women to try to sleep on the left side, but it would be highly unlikely for something awful to happen if a woman wakes up and finds she's shifted to the right side.
One of the big blood vessels to our heart lies next to our spine. If we lie flat on our backs in late pregnancy, the weight of the baby puts pressure on this vessel, reducing the blood supply to the placenta and to our organs. Typically, when this happens you'll often feel lightheaded or dizzy and will likely change position on your own. Placing a pillow under your hip and/or shoulder will help keep you at an angle to ease this pressure on the blood vessels.
Sleeping on your side is a comfort measure only. It's not something women need to worry about. We use this position during labor sometimes because of theories about blood flow and return of blood to the heart, but there are no good studies that show that one side is more effective than another.
Sper sa fie de ajutor avand in vedere toate incepem sa avem dureri.
Va pup si un we fain ( ma rog ce a mai ramas din el )
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
22+ cu 
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by VALENTINA C
Buna, randunici!
Chiar daca n-am mai scris de mult timp, va citesc mereu si ma bucur impreuna cu voi.
Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare: Pop sau Iosup?
Am programare la Pop in saptamana 22, iar la Iosup in saptamana 24. Mai are rost sa merg la Iosup dupa ce merg la Pop? Ce ziceti?
Va doresc o saptamana buna,
Valentina,17 +
Amnadoi sunt profesionisti si nu cred ca are rost sa faci 2 morfologi .
anca
38+Maria Alexandra

poze
AMR MAXIM 11 DE ZILE!!!!!!!!!
PIDANA spune:

Ariel multumesc pt raspuns. Astept rezultatul la analize si o sa vad ce fac, daca ma trece pe tratament sigur caut si alta parere la alt doctor. Faza e ca ma trimite si la dr cardiolog care spune ca am tahicardie si mi-a dat ( atunci cand am facut tratment) medicamente de inima care mai rau imi faceau si pe care nu le-am mai luat. Alt cardiolog a zis ca nu am nimic cu inima, asa ca parerile erau impartite.
Eve nu stiu nimic despre Dr Cristian Peteu, doar parerile de pe net. Vreau sa imi schimb medicul care imi urmareste sarcina si vreau pe cineva din Municipal sau care sa asiste la nasteri acolo. Tu ce parere ai despre el?
Dana
13+
bubu05 spune:
Pidana, daca ai doar tahicardie eu zic ca nu e ceva grav. Si eu am, dar nu s-a mai manifestat demult. Nu am luat nici un tratament. Mi-a fost depistata de vreo 5 ani, atunci aveam f. des palpitatii. Cand am ramas insarcinata cu Vlad, Tutunaru mi-a recomandat Biomarin Plus, cel de care va ziceam si ori a fost autosugestie, ori nu stiu, nu am mai avut nimic de atunci. Cand mi-a fost depistata tahicardia dr mi-a zis ca majoritatea oamenilor au, si se manifesta sau nu, in momente de teama sau din contra cand stai linistita in pat. Deci eu zic ca e ceva psihic, daca alte probleme la inima nu sunt. De-aia va ziceam sa incercati uleiul de peste cu acid folic si B12.
Valentina, eu nu-l stiu pe pop, am fost doar la Iosup si acum si sarcina trecuta. Doua morfologii nu are rost sa faci, vorba Ancai, dar nu stiu ce sa-ti zic...eu am fost multumita de Iosup pana acum!
Anca, pupicei si tin pumnii pt. marea intalnire!
Pupici!
Oana
14+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze