Mamici de Martie-Aprilie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 15
ralucaspm spune:
Cory, Ririan si Maia, ma bucur din suflet pt voi si va doresc sa nu mai treceti prin asa emotii pana la terminarea sarcinii si nici dupa !
Raluca
17+ si
Ioanna (5.07.2006)
natynic spune:
Pai, hai la noi (cu mine te-ai intalnit deja pe la alte subiecte!). Trimite mesaj cu data nasterii, UM si DPN (plus faptul ca vei avea un baietel) si vei fi adaugata in listutza. Bun venit! Aici sunt numai fete minunate...
naty 16+ cu 
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
PIDANA spune:
De bine ce am dormit pe seara vreo doua ore acum bantui pe aici.
Oare numai mie mi se intampla? De la o vreme observ ca totul ma impresioneaza, nu se poate sa citesc pe DC fara sa imi dea lacrimile, deopotriva de bucurie sau de tristete.
Aseara mi-a spus sora mea de o prietena ca a pierdut sarcina( era tot cam cat mine de mare), nu stiu amanunte dar oricum de atuci imi vine sa plang in continuu. Bine ca mai are doi copii si poate o mai consoleaza gandul asta.
Sunt fericita ca m-am intalnit ieri cu o veche prietena, nu stiu daca sa o mai numesc asa..... inainte de divort ne vizitam saptamanal, dar apoi cum exul sot se ducea la fel de des pe la ei eu am evitat si ea nu m-a mai sunat niciodata. Am fost tare mahnita din pricina asta, ca pe ea nu a interesat-o de mine, dar poate ca faptul ca sotul ei era "confidentul" exului meu a fost un motiv ........ in fine ....
EVE vin si eu cu intrebarea cu cine nasti la Spitalul Universitar?
ARIEL faci vreun tratament pt tiroida acum? Mie mi-a spus dr la care ma duc ca daca imi iese TSH-ul peste 2 trebuie sa iau iarasi euthyrox. Si mi-a mai dat si Anti-TPO de facut. Acum am niste emotii de mor pana miercuri cand iau rezultatul de la analize. Daca ne-ai putea spune la ce homeopat mergi tu, poate mai e cineva interesat.
Vineri am fost la biserica si am dat iarasi un acatist. M-am simtit tare bine cand am iesit de acolo. Va recomand cu caldura sa treceti pe la biserica.
Ma duc in pat ca mi-a amortit fundul pe scaun.
Sa auzim numai de bine!
Dana
13+
gbutucica spune:
Neatza, sau ceo fi la ora asta
Muryana bine ai venit , mamica de martie, scrie datele tale aici si randunicile pricepute te vor trece in listza, sedere placuta.sa scrii repede 10 mesaje sa scapi de moderare.
Eve n-ai mai ceripit de mult cu noi , ca dovada ca abia acu ai cele 10 mesaje , treci la ciripeala.
Naty sa te petreci la maxim
Kya bine ar fi sa aasculti sfatul unora( naty) si nu te mai intoxica.
Pidana imi pare rau de prietene surorii care a pierdut sarcina, dar sa stii ca poate sa aibe acasa si 100 de copii ,nu schimba cu nimic ca unul tot l-a pierdut.......
cat despre pritena ta care nu s-a interesat de tine , nu te supara ca-ti spun dar nu merita titlu de prietena( scuze este punctul meu de vedere, sper sa nu te superi). oricum ma bucur ca ai trecut pe la noi ........, si ca ciripesti cu noi( n-ai mai postat de un secol ), noi suntem alaturi de tine.
Kya si Naty , va rog nu va stresati cu miscarile lui bb, ca o sa fie bine, el misca , dar este prea micut sa simta mami( ma gandesc cat am fo si eu de ingrijorata, si acu ne distram cu tati
, )
Diana ma ingrijorezi , nu ai scris de cand trebuia sa vii cu rezultatul, da un semn ceva
Pentru rindunica ce m-a numit Exploziva
, am
si 
off
acu imi dau seama ca ieri am uitat sa-mi scimb semnatura

si ce observatie o sa primesc , parca vad.
pupici speciali pt restul
( Simo, Ralucile(cele 3 bucati),Kitzy, Sovi, Irina, Crish si Cristina, Blanka,Ioana, c
Clau, Laly,Mihaela,Ririan , Maia), sa nu raman datoare cuiva
si un alt salut special 
Giani
21+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
Maia37 spune:
ariel multa sanatate si nu cred ca e vreo problema trebuie sa discuti cu gine despre asta.E bine a ai gasit un homeopat bun care te-a nimerit cu remediile sale.Eu am dat rate.Si multumim mult pentru sfaturi.
Laly si Raluca multumesc mult pentru ca ati fost alaturi de mine .Toate randunelele au suflete mari si le
pe toate.
Naty petrecere frumoasa si ai grija cu tocurile!O sa fii super cu burtica ta.Si eu am fost la o receptie cu o rochie mulata si crede-ma randunoiul meu era numai cu ochii pe mine zicandu-mi ca sunt cea mai frumoasa![]()
Miruna bine ai venit alaturi de noi si scrie cele 10 mesaje asa cum ti-au spus si fetele.
Pidana uneori viata iti ofera surprize neasteptate fie bune fie rele atunci ce sa mai zicem de prieteni?Singura te-ai convins ca nu merita sa suferi si ia-o ca atare.O zi frumoasa
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
21+ cu
Vlad
lyvy spune:
ariel, ce tratament faci pt hipotiroidie ???? Ai avut de luat Euthyrox ??
Eu sunt pe trat cu Euthyrox de 2 ani, cand am ramas insarcinata , endocrinologul mi-a dublat doza !!! Acum astept sa vad analizele, sa vad daca mai creste doza, momentan iau 100 ug.
Pt burtica, care se streseaza pt analiza de anticorpi Anti-TPO, sa stea linistita, la mine a iesit groaznic
, am si diagnostic de tiroidita cronica nodulara, o boala autoimuna,daca se ia tratament cu grija, nu influenteaza sarcina!!!!
+21 si 4 zile
livi
lyvy spune:
Mai am de scris vreo 4 mesaje!!!
Am observat ca la mine nu apare DN si UM.
Pt randunica priceputa DN 28.08.1980
UM 30.05.2007
Bine ai venit Muryana !!!
Muryana, vezi ca te-ai pus cu sex masculin, si nu prea e compatibil cu discutille noastre !!!
Cate sapt are burtica ta ???
livi
CristinaGoji spune:
Neatza Randunici!
Is suparata putin, ca puiul meu de doua nopti doarme foarte rau, se trezeste plangand din ora'n ora si-s moarta de somn si ma mai si doare si capul de atata nesomn
Sper sa-si revina cat de curand cu somnul sa apuc si eu sa dorm macar o saptamana legata inainte sa nasc ![]()
Giani
ca ma saluti de fiecare data!
Ma duc la curatenie, ca in fiecare dimineata casa-mi arata ca dupa razboi 
Mami
15+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza
lyvy spune:
Haideti, treziti-va randunicilor, sunt singura pe creanga, vorbesc singura, si vad ca sunt tot msj NE -moderate !!!!!
Dar am descoperit caruciorul roz !!!!
+21+4 zile
cu IRIS MIRUNA
livi