Mamici de Martie-Aprilie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 14
numeioana spune:
Buna, randunici! Ma iertati ca n-am mai scris nimic, dar nu mi-a mers netul si acum s-a stricat ceva la computer si mi se restarteaza incontinuu. Acum sunt in safe mode, dar nu pot sta mult, ca ma dor ochii. Mi-era dor de voi! Noi suntem bine, bebe misca de zor si mami e tare fericita! Felicitari fetelor pentru bebeii sanatosi!!
Va pup cu drag si sper sa pot citi din urma si sa pot scrie cat de curand.
Ioana
22+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
gbutucica spune:
Seara buna ,la voi!
pai cum sa ma dea afara s-au simtit amenintati cu asa un stol de randunele minunate dupa mine
Corry si Ririan astept sa va scriu acest mesaj de mult. Prima data felicitari , sa fiti sanatoase in continuare si voi si bb-eii.Am stiut ca vor iesi rezultatele bune pt ca am visat intr-o seara ca eram toate 3 la o cafea( desi nu va cunosc decat virtual)si ne bucuram de rezultatul bun ( mie intotdeauna mi se indeplinesc visele de noapte) , nu v-am spus nimic din superstitie( dar daca va aduceti aminte intr-un mesaj trecut ( de mult cei drept) v-am spus ca v-am visat si ca nu va spun mai multe). Am plins cand am aflat vestea despre fiecare ca s-ar putea sa nu fie bine, pt ca asa sunt io , dar sa stiti ca acu cind am citit vestile am plins si mai tare ( si acu scriu si pling de bucurie, ca inca un vis a fost indeplinit).
sa aveti mare grija de flacaii vostri ca daca nu,..... aveti dea face cu mine.
si va doresc tot binele din lume ( repet :::DUMNEZEU e MARE si ne da sa ducem cat considera El ca putem duce, asta dovedeste cat de puternice sunteti voi)
Maia , felicitari si tie pt rezultatul bun
Rox sa ai la multi ani pe azi sa fii sanatoasa si indeplinirea tuturor dorintelor!!!!petrecere frumoasa

Naty pe masura ce citeam ma gandeam cand scriu a mea scrisoare sa te felicit pt ca te-ai colorat in mov
, cind colo nu mai avusesi timp ca tu rpd ai intebat daca n-a vazut nimeni
.Oricum s\esti fromoasa si te pup
Dana Gb bine ai venit la noi , scrie repede mesajele sa scapiu de moderare , ca altfel mesajele tale apar mai greu si te pierdem .
Simo ( de luca & yanis) bune vesti si de la tine , felicitari ( si cate griji iti mai faceai)
. Lasa ca randunoiu vine rpd cat ai zice peste .Uite pup io fata sa treac doru
Ariel o sa fie bine cu analizele o sa vezi
Egonsis treci la ceripit nu mai lenevi , bine ai reaparut
Anca chiar ma gandeam la tine , eu iti doresc o nastere usoara si o Marie sanaoasa

Mamipapicios , da se tin lant de tine relele , Naty are dreptate , mergi tu nitzel si spune la un preot cele intamplate.Eu pup
sa treaca durerea de GHINTI
si de glezna daca n-a trecut
Ela da ce devreme ai inceput tu cu colinzili!!!
pe restul va pupesc
apasat , imi cer scuze ca nu am lasat mesaj la toati, din listustza, da sa stiti ca io va iube pe toati

Giani
21+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
gbutucica spune:
Sa nu uitati ca la noapte dormim o ora in plus ( Cory ,Maia si Ririan e timpul sa recuperati dupa cate nopti nu ati dormitat) 

Ioana bine ca ai dat un semn mic sa stim cate ceva de tine
Giani
21+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
gbutucica spune:
cand aveam si io o gramada di vorbi ![]()
sa le spun cu voi aicisha, is singura pe crak.iaca ma duc shi ieu la culcare
, da nu inainte de a faci o bai
bre, ca am facut azi mancare si zici ca-s bucatarie dupa miros

va pup
si noapti buuuuuuuuuuuuuuuuunaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!![]()
Giani
21+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
natynic spune:
Noapte buna, Giani. Eu m-am luat dupa sot, am schimbat de aseara toate ceasurile si am fost CONVINSA ca am dormit si noaptea trecuta o ora in plus, cand colo m-am trezit cu o ora mai tarziu si erau ceva trebusoare de facut pe la bucatarie, dar am recuperat...
Maine mergem la o nunta, imi pun o rochie lunga de catifea care-mi cadea foarte amplu inainte, acum e mulata si-mi arata o burtica tare simpatica. mai rau e ca nu prea mai suport tocurile dar...
Olgutza, ma gandesc la tine! sa-ti dea Dumnezeu cea mai frumoasa zi din viata ta!
naty 16+ cu 
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
Kya spune:
Buna dragelor,
v-am tot citit, dar de scris nu am mai scris - cred ca am avut o stare ca a Ioanei. 
M-am bucurat alaturi de voi de vestile bune pe care ni le-au dat Cory, Ririan si Maia. M-am bucurat si pentru printesica lui Blankar.
La multi ani pentru toate sarbatoritele saptamanii!
Eu nu am vesti noi - suntem bine. Tot astept sa simt vreo miscare, ceva, dar ... nimic
. Tot ce simt pana acum sunt intestinele. Aceleasi lucruri simteam si inainte de sarcina, deci le recunosc.
Deci ori e prea devreme, ori e bebelul meu lenes, ori e maica-sa nesimtita!
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by gbutucica
Anca chiar ma gandeam la tine , eu iti doresc o nastere usoara si o Marie sanaoasa
Giani21+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
Multumim mult si iti dorim si tie acelasi lucru
anca
38+Maria Alexandra

poze
AMR MAXIM 12 DE ZILE!!!!!!!!!
natynic spune:
Kya, si eu ma intreb la fel ca tine de ce bebica mea nu ma "pocneste" mai zdravan si le invidiez tare-tare pe fetele care se lauda mereu cum "chiriasul muta mobila in casa", vorba lui Cory.
Cat despre starea ta proasta si "asemanatoare Ioanei", asemanator Ioanei cred ca ti se trage de la participarea la subiectul despre Elias. Am si postat acolo, cu riscul de a fi admonestata cum a fost si Ioana, ca am impresia ca subiectul respectiv trebuie inchis, invectivele nu mai folosesc nimanui si mai ales acelei biete fetite bolnavioare. Eu am intrat de vreo 3 ori acolo si am iesit cu un gust atat de amar ca nu mai aveam chef nici de forum nici de nimic. Te rog, nu te mai intoxica!
naty 16+ cu 
natynic spune:
Eve28, cu cine nasti la Spit Universitar?
naty 16+ cu 
Kya spune:
Naty s-ar putea sa ai dreptate. Dar stii, e ca la un accident - nu poti sa nu te uiti. Eu nu reusesc sa nu intru acolo si sa mai citesc ce s-a postat. Curiosity killed the cat...
O sa incerc sa-ti urmez sfatul si sa nu ma mai intoxic 
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!