Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna fetelor, am aparut si eu dupa trei zile in care nu am avut net si m-am dat cu capul de pereti ca nu am avut cum sa fiu cu voi. Acum abia am terminat de citit din urma. Gina, pup fata pt grija!

Va multumesc de felicitarile pentru grasunul meu de 2kg, nu pot sa ii uit fatzuca atunci cand casca, ce mai, m-a dat gata!

Gatta ma intrebai cum nasc pana la urma, m-am hotarat sa nasc natural si numai daca bb are peste 4 kg sau sunt probleme sa fac cezariana.

Ieri am scapat la mustata dintr-un accident cu un BMW ultimul tip condus de doi pustani care erau sa intre in mine, mergeu cu viteza f mare si au virat stanga de pe banda 1 si erau sa intre direct in mine care mergeam pe banda a treia, nu stiu cum am pus frana si nici acum nu stiu cum de nu ne-am ciocnit, cred ca 3 cm mai erau intre masini. nici nu va imaginati ce-a fost la gura mea, i-am facut albie de porci, am lasat la o parte si educatie si aere de doamna si tot. Nu pot sa cred cum niste nenorociti de bani gata se joaca asa cu vietile oamenilor, ei sa crape din partea mea dar uite ca te trag si pe tine dupa ei.

Am vazut poze cu lucrusoarele pe care le-ati achizitionat, felicitari, sunt superbe! felicitari si AMR-istelor, se ingroasa randurile, si Shose, asa cum spunea si Laura Ioana, nu pleaca nimeni de-aici pana nu nasc toate zuzele!

Va pup pe toate!

Pupici,
Angelique 31+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 9 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

acasa. liniste. relaxant. forum. ura!

de doua zile am dureri de spate care nu ma prea lasa deloc pe parcursul celor 24 de ore. evident, seara sunt la intensitate maxima. nu sunt dureri d'alea sa nu pot sta in picioare sau pe scaun din prcina lor, dar SUNT. si nu prea inteleg de ce. adica nu mi s-a modificat greutatea fata de inceputul sarcinii, n-am inceput nici sa preiau mersul de ratusca, nu mi s-a modificat centrul de greutate (cel putin eu nu imi dau seama dar cred ca asta se poate intampla si fara sa observ, nu?). dar ma doare zona salelor, chiar deasupra fundului. aveti idee daca pot folosi creme/geluri gen diclofenac sau decontractyl sau fastum gel? pot sa traiesc si fara ele dar ma intreb daca e voi sau nu.

pupam, trec sa va citesc din urma

irina 28+ Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Angeli' - ce situatie aiurea cu pustanii aceia!Bine ca nu s-a intamplat nimic rau si sunteti bine!
Ma bucur sa vad ca te-ai hotarat pentru nastere naturala!Esti fata puternica si in mod sigur vei reusi!BRAVO!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Buna fetelor...Plzzzz..am mare nevoie de un sfat...m-m hotarat sa incep sa cumpar si eu lucrusoare pt Stefi..si..pentru inceput..vrem sa luam patut...si m-am uitat..si rasuitat..si nu stiu ce sa aleg..intre patut de lemn si patut din ala cu cadru de aluminiu (din material ce de carucior)...imi spuneti si mie avantaje si dezavanatje..ca..habar nu am...iar maine tare as vrea sa merg la Carff..ca are o oferta la patut Bertoni..si mi-a placut.

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente

Alina 24 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

A citit ce ati postat de ultima data cand am intrat..Am auzit si eu la Maruta azi veste cu fetita Lianei..si..de atunci ma gandesc tot mai serios la recoltare de celule stem..nu as vrea sa ma gandesc ca nu am facut totul pentru fetita mea...

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente

Alina 24 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Irinouka, si pe mine ma dor soldurile, tot in zona de care spui tu si e de la faptul ca se desfac oasele bazinului ca sa incapa bebe mai bine (ma rog, e cam plastica expresia ca se desfac dar asta e) oricum e groaznic, cateodata ma doare de imi vine sa schiopatez. face parte din bucuriile sarcinii.

Mesaj pentru laura dimitris (si nu numai ): KEGEL!!!! (si eu ca si ea, fac execrcitiile numai cand citesc de ele pe forum si imi aduc aminte, asa ca de data asta am lansat eu mesajul ca sa le faca)

Alinatudor, nu stiu ce sa iti spun... eu vreau pt inceput patut din lemn, dar o sa iau si unul din acela pe post de tarc sau pentru calatorii. Am vazut si eu oferta de la Bertoni din Carrefour, e super.

Pupici,
Angelique 31+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 9 saptamani!

Mergi la inceput

mama-mama, ce-am citit...nu-mi vine sa cred, virgo, de ce aberatii sunt in stare holandezii tai!!! bine, de faza cu nascutul acasa, cat mai natural posibil, am mai citit si cica se practica si prin alte tari, mai ales prin sua. le-a lovit boala primordialitatii. am vazut documentare cu unele care vroiau sa nasca pe plaja, alta isi pregatea culcusul sau cuibul, cum ziceai tu, intr-o padure, simtindu-se vegheata de nu stiu ce bufnita...te durea capul. sau acasa, cu sotul si ceilalti doi copii, care sa asiste, in grup, la miracolul facerii. nu stiu, frate, eu nu gust chestii de genul asta.

in rest, fazele cu moasele care te tin la cheremul lor si tot ce ai mai povestit, rau ca mi se face parul maciuca. epiziotomia, cezariana, epidurala...frateeeeee!!! pe bune ca mai bine-ar fi sa nasti la belji sau la alti vecini mai putin "liberali".

irina 28+ Rares

Mergi la inceput

ange, slava cerului ca ai scapat cu bine din intalnirea cu corditii aia mici! i-as scalpa pe toti smecherii astia care pun atatia oameni nevinovati in pericol...

incerc sa tratez durerile cu cat mai multa indiferenta. din cand in cand, imi si iese. caraghis este ca baiatu' meu, exact in aceeasi perioada, s-a trezit, si el, cu durere de sale. si e caraghis tare sa ne vezi mergand unul langa altul, amandoi cu cate-un bat in fund. zici ca suntem doi sontorogi. care cine stie la ce chestii s-au dedat impreuna de li s-au deplasat vertebrele. hehehe, ce vremuri!!!!

irina 28+ Rares

Mergi la inceput

alina, eu am ales pat din lemn inclusiv pe considerentul ca il vom folosi si cand bebe nu va mai fi chiar bebe. e un pat de bebelus care devine pat junior, are 1,40 m lungime si va putea dormi in el si cand o sa mai creasca. evident, cu gratiile alea scoase.
varianta de care spuneai mi se pare potrivita mai degraba pt calatorii, ca sa zc asa. adica as cumpara si ceva de genul asta pt vacante, de pilda. asta daca vom avea parte de multe iesiri din bucuresti in anul care vine. :-)

pupam

irina 28+ Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Eu vreau pat de lemn pt bb , ma gandesc ca e bun i pt cand va fi mai marisor ,sau cand o sa vrea sa se ridice, am impresia ca e mai bun . Si mi se par mai "calde ". Dar cele pliante sunt superbe.

http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput