Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 7
virgo spune:
Nu stiu daca seamana cu Romania , ca in ultimii 5 ani (!?) am tot stat pe la astia , dar va spun sa stiti cum e la altii . Cel mai nasol e ca , daca la noi , romanul pana la urma si la coada "se descurca" - fie si prin spaga - aici mori cu banii , asigurarea , vointa si bunavointa-n mana . Si nimeni nu se sinchiseste catusi de putin .
Sau poate e mai bine sa stai , calma si resemnata , in fata unei idioate care , pe langa faptul ca stie mai putin decat stii tu ca pacient , are pretentia ca e cea mai tare din parcare . Asa ma simt eu in fata moasei si-mi vine sa o strang de gat . Si se presupune ca ar trebui sa incredintez viata mea si a copilului meu in mainile ei !!!
irinouka spune:
creata, azi am aflat si eu despre boala fetitei lianei stanciu. m-a luat cu cald si frig, dumnezeule, cancer la un copilas de nici doi ani...
prin ce trec parintii ei acum, e imposibil de imaginat pt noi. daca in tot raul exista un firicel de "bine", sa ii spun asa, acela este ca au relatiile prietenii, cunostiintele necesare pt a strange acesti bani pt tratament, de a-i strange eficient, mai repede decat oricare dintre noi, FEREASCA SFANTUL, intr-o situatie similara.
e tragic ca un copil si niste parinti trec prin asa ceva. nu conteaza cine sunt, cat castiga si ai cui prieteni sunt. intr-o prima faza.
fetita de pe hotnews, despre care ai citit, se numeste sonia iar mama ei este kay, care posteaza intens la noi pe DC.
chiar are deschis un topic extrem de frecventat, "spitalul elias, orice vreti sa stiti", in care povesteste tot ce a vazut in lunga perioada in care a stat acolo, langa fetita ei. nu mai are multi bani de strans. ceva sub 20.000 de euro.
cum spunea si miri...trist, foarte trist.
irina 28+ Rares
miri_mik spune:
virgo, o parte sunt valabile si in belgia. dar majoritatea sunt specifice olandei. eu ieri am fost la urgenta la sala de nasteri si s-au ocupat frumos de mine. si la nastere la fel. dar stiu dintr-un reportaj de pe ned1 ca sistemul medical la voi, mai ales in cazul nasterilor... e de belea:)
miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
virgo spune:
Miri , multam de avertizari ... pana la ce varsta se poate zbura , 34 de saptamani ?
Ia sa pun mana sa-mi fac rezervare , imi bag picioarele in sistemul lor de rahat .
miri_mik spune:
virgo:)) din pacate eu asa stiu ca nu mai poti zbura:) dar vino cu masina:) nu e mare distanta:))
miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
creata2008 spune:
Azi e ziua de photo shooting! Iupiiiiiiiiii! Am vorbit cu al meu sot si i-am spus ca azi nu mai scapa. El vroia sa ma duc in studio si mi-a spus cand eram la birou. "Doar cu hainele de pe mine?? Da' ce photo shooting e asta?" Am zis ca daca tot il prind la cotitura, sa profit la maxim. Sa am mai multe tinute, din diferite pozitii si unghiuri, tot tacamu'. Nu o sa pot sa le pun in uikend, ca maine dimineata vin socrelii incoace si pleaca luni. Si nu o sa am timp. Dar luni sigur le veti vedea si voi! Iar eu voi fi mandra-n toate cele!
Asa ca va doresc week-end placut si linistit!
Va pup,
Creata 1 cu Creata 2 in 28+
Maria Ilona
PS: Aaaaa, si luni sunt la control, la medicul meu. Sa speram ca ramane carut roz, oricat nu-mi place mie culoarea asta!! Hehehe!
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
acum tocmai m-am intors din targ .. cu o gramada de lucrushoare pentru bebica .. punb pozute main incolo, cand ma intorc. maine o sa merg la loris baby land, llanga piata alba iulia sa vad ce culori au la promotie .. mi-ar p;lacea cu rosu sau cu bej si dungilea alea mai groase portocalii etc ..
multumesc fetelor pentru urarile de AMR si ptr sf Dumitru.
va pupik
30 BB EVA MARIA
AMR 10 SAPTAMANI!!!
http://www.flickr.com/photos/14096542@N05/
http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png
Ellenuta , am vazut ca m-ai intrebat de dimineata de culorile disponibile la carucior , dar din pacate n-am avut timp sa raspund...deci , , la promotia de 1700 RON este caruciorul Combi Baby si nu mai aveau disponibile decat 2 variante : bleumarin + gri sau bleumarin+galben ( eu l-am luat pe cel cu galben , ala cu gri nu mergea deloc pt fetite ) . Mai era o promotie la 2400 RON , cu carucior Combi Family iar aici aveau mai multe culori .
Ambele promotii sunt si pe bebelusultau aici, sper sa ma lase sa pun link-ul , daca nu , intra tu si vezi ca e chiar pe prima pagina .
La celelalte piese din promotie ( tarc , masa infasat , scaun de masa ) aveau disponibile 2 culori : orange si vernil - cu niste ursuleti imprimati . Eu am luat pe orange.
Pupici si bafta la cumparaturi.
29+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by gugushtiuc
Zuzici, care stie ce vaccinuri trebuie facute in trim III si in ce saptamani?
GUGU 30+ Alex?
AMR 10 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
Vaccinuri ??????!!!!!
29+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
matgravidut spune:
Ziua buna...
Sa nu dati cu parul... sa nu aruncati cu pietre si sa nu ma certati.
Inca nu am fost la medic!
Aseara am asteptat sa ma sune doctorul sau asistenta... sau cine o fi. Asta pentru ca mi s-a spus de catre medic,la inceput, ca daca nu sangerez nu e grav... iar daca sangerez si nu e mai mult decat un ciclu, nu are rost sa ma duc nici la urgente (pentru ca pierd timpul pe acolo). Drept pentru care aseara am ajuns acasa pe la vreo 6, am facut un dushulet, am vazut un filmulet, am mancat si am plecat cu domnu' sotz pe la magazine. Nu m-a durut nimic, nu mi-a mai curs nimic, bebelina se misca bine. Totul e sub control.
Piperusha chiar ma impinge acum... ca sa va spuna ca e ok.
Daca nu ma simt bine... promis ca merg maine dimineata la consult.
Oricum luni am programata o alta intalnire cu doctorul si atunci o sa-i spun tot.
GinaM, ce sa mai zic ... m-ai zapacit de tot cu bouncerul ala (sau cum s-o chema)... asa de tare incat o sa intru pe site... si o sa-l cumpar. Ca nu e scump... si avan in vedere ca e si dolarul canadian destul de puternic acum... sunt chiar tentata sa cumpar lucrusoare din State.
Kalosalina... si pe mine ma intereseaza detalii despre colectarea de celule stem. Nu de alta dar aici ma costa cam $2500 dar calitatea celulelor este garantata pentru 18 ani. Nu inteleg de ce? Luni o sa-l intreb pe al meu doctor sa vad .. el ce zice. Pretul nu este chiar asa de important cand te gandesti ca salvezi o viata... si mai ales ca e viata copilului tau. Problema se pune de ce calitatea este alterata (daca este) dupa 18 ani si folosirea acelor celule in caz de nevoie... cat mai costa? Ca poate le ai... dar daca costa 200.000$ tratementul atunci trebuie sa fac si o asigurare... si a trebui sa ma interesez ce firma face asemenea asigurari.
Monica-Matz 26+ cu Andreea Bianca
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by Ereena
Ahhhh si inca ceva , voi pt 32-34 sapt va faceto morfologie sau doar eco 3 4d ? Eu am sunat la medlife si mi s-a spus ca nu face nici un doctor morfologie de trim 3 .Eu as vrea sa fac pt ca ........a o poveste mai lunga, la morfo de 23 sapt s-a vazut o ingrosare a unui perete la inima lui bb , doctorita de acolo mi-a explicat ce este o varianta anatomica perfecta normala si ca este mostenita de la cineva care are suflu sistolic( eu am) doctorul meu a zis ca este normal unii oameni sunt asa, am trimis pe douan situri cu sfatul medicului rezultatul ,unui cardiolog , unui ginecolog si unui neonatolog ...........toti au zis ca este o varianta antomica perfect normal ,problema este xca eu nu sunt normala si mai vreau o morfologie , sa ma asigur ca e ok.
Voi faceti morfo ? Si daca da , unde?
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
Ereena , eu fac morfo de trim 3 in 34 sapt. la Herghelegiu la Clinica Dr. Frunza ( datele de contact pe care le-ai dat sunt corecte ) , insa nu face decat in 2D + doppler...ceea ce nu ma deranjeaza deoarcece sunt interesata in primul rand sa stiu ca bebika mea e bine , lucru care pot sa-l aflu foarte bine facand 2 D . Suplimentar , in 3d as putea sa mai vad cu cine seamana ....insa pastrez suspansul pentru momentul nasterii.
29+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?