Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ereena,

Adresa este Str, C-tin Sandu Aldea nr. 86 - de la intersectia de la Casin, cum mergi spre Sofitel, a treia strada pe stanga.

Ceska,

Sa stii ca asa e (cu capitolele): eu "imi pun semn" la pagina 8 (de exemplu) si ma trezesc a doua zi, ca ma intorc la pagina 8 dar e alt capitol. Si nu mai stiu cum sa tin minte subiectele.

Dar asta e un semn bun, ca avem ce vorbi si discutam chestii importante.

Roxana 29+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

Mergi la inceput

Alina (kalos),

Si eu tot pe astea le-am gasit; m-am oprit la cordbloodcenter; vreau sa ma duc la ei sa stau de vorba.

Roxana 29+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Pun si aici mesajul din capitolul trecut. Abia dupa ce l-am postat,am vazut noul capitol...care deja are 4 pagini.

Bun gasit, zuzici.
Nu stiu ce am ca de cateva zile incoace, nu mai pot dormi cum trebuie;abia pe la 3-4am ma bag in pat, si adorm abia dupa foitul de rigoare, care ia si ala...vreo jumatate de ora. Ca atare, ma trezesc a doua zi, pe la 10-11 e drept, dar tot obosita. Sper sa-mi revin curand.
La Multi Ani!!! tuturor celor care au in familie persoane ce poarta numele sfant DUMITRU si derivate.

Gatta superbe lucrusoarele.Caruciorul imi place la nebunie....asa ceva mi-as dori si eu. Abia astept sa ne calmam cu toata nebunia, sa luam casuta mult visata si apoi sa purcedem la atacul magazinelor,pentru lucrusoare pentru bebe.
Kalosalina felicitari pentru fetita grasunica.Sarcina usoara pana la capat si o nastere la fel.
Gina superb "peacerul" respectiv. Sa-mi spui si mie prin ce magazine ati mers voi pentru cumparaturi.Mie-mi vin in cap doar JCPenney,Sears,Macy's.
Monica-matz te-asteptam cu vesti de la doctor. Vezi, nici macar nu te intreb daca ai fost sau nu.Asum cum ca DA, ai mers la un control de urgenta.Pup.
Ceska wow... 790 euro ecograf + doppler??? Mi se pare extraordinar de mult, in contextul in care si eu merg la medic neamt care pe deasupra are cabinetul sau privat...si ...n-am platit niciodata atat de mult.
Stiu de la sot ca , in Germania medicii privati au "o lista de preturi" si dupa acea lista merg .N-au voie sa incarce mai mult sau mai putin. Ma rog... o fi lege diferita...pe landuri.

In alta ordine de idei... am o gramada de treaba, dar azi si maine nu pot face nimic, din cauza Sarbatorii de Sf Dumitru.Mai avem un pic... inc-un pic.

Va pup si...revin.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 23+

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Louiza, Miri dupa voi vin, si la "schimbat scutecele". Numai sa mai avetzi timp de mine. Daca nu era forumul sa mai intreb si eu una, alta...inebuneam.....ca pe aici nimeni nu ma baga in seama daca am temeri. Ma considera genul de om care daca nu am probleme mi le caut...si nu e asa.

KalosAlina felicitari de fetitza!!!! Sper sa nu te mai intoarca la urmatorul eco.... . grasutza

all si sanatate!!!!

24+

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Ginette cord blood center nu are sediul in Cluj Napoca, sau n-am inteles eu bine din site-ul lor?
Honey, Shose

A venit Bebica!!!

26+ sau ???

Mergi la inceput

Alina,

Ba da - m-am ramolit io la cap ; lor vreau sa le dau mail.
La biogenis vreau sa merg (asa ca sa pot face o comparatie); ei depoziteaza in Polonia.

Roxana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

O sa incerc si eu sa aflu mai multe info. Cand afli ceva sa ma anunti si pe mine, te rog.

A venit Bebica!!!

26+ sau ???

Mergi la inceput

Sigur, ce aflu postez aici sa stie toate fetele interesate
De-asta am zis sa ma duc la unii dintre ei, ca sa-mi iau "notite".

Roxana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Ceska, inseamna ca eu si Miri am inteles gresit. Eu am inteles, din mesajele tale, ca, dupa ce ca platesti o gramada la asigurari, aia nici nu iti dau informatiile de care ai nevoie si omit anumite lucruri. Si atunci d-asta am zis ca poate daca era sistemul cu spaga, aveai sanse mai mari sa afli ce te intereseaza.

Oricum, sunt multe carente in sistemul de asigurari sociale, vezi alocatia pentru copii, salariul pentru mama in perioada de ingrijire copil, pensiile si alte cele. Uite, o alta chestie care mie mi se pare ca discrediteaza: sa zicem ca platesc 10% pentru asigurari. Din salariul brut. Nu stiu cat e real, dar ca sa imi fie usor la calcul. Si castigi 50 milioane salariu brut. Asta inseamna ca tu cotizezi - pe luna - 5 milioane la stat. Si sa mai zicem ca am acest salariu de 2 ani. Asta inseamna ca am platit, timp de 2 ani, catre stat, 120.000.000 lei. Sa facem acum o comparatie cu o mama care castiga 10 milioane de lei. Tot in 2 ani, ea a platit 24.000.000 lei. Si suntem amandoua gravide in acelasi timp. Si amandoua nastem la stat, amandoua trebuie sa luam Elevit, sa ne facem aceleasi analize etc. Eu nu primesc Elevitul compensat, pentru caaaa, ma intelegi, castig 50 milioane brut pe luna si lucrez la o firma mare, platesc hiv-ul din aceleasi motive, ea nu, platesc mult mai mult la morfologie, pentru ca imi permit un doctor "mare", dar dupa ce nasc, eu primesc 6 milioane pe luna, in loc de 40, iar ea primeste 6 milioane pe luna in loc de 8!!!!!!!! Atunci nu ti se pare normal ca, daca toata lumea considera ca castig mult si imi permit, sa ma comport ca atare si sa ii dau mai mult doctorului care ma asista la nastere? Si sa plusez (nu cu mult, dar sa se vada diferenta) si macar atunci sa ma trateze pe masura banilor pe care ii dau?????

Evident, tot ce am spus mai sus e in teorie, de dragul unei discutii interminabile despre cum sunt tratate femeile care castiga mai mult de 20 milioane pe luna brut. Toate sumele sunt bagate din burta, pentru ca nu stiu exact cat platim la stat pentru asigurari sociale. Dar cred ca ai inteles la ce ma refer.

Si acum sper ca am fost mult mai coerenta decat aseara, cand, efectiv, imi picau ochii in gura si nu stiu cum si cand am ajuns acasa si m-am bagat in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Fetelor, mi s-a parul maciuca in cap. Si Irinouka si Anca.Diana stiu ce par am! Iar nu cu mult timp in urma, poate 3 saptamani, am citit pe prima pagina la desprecopii un articol despre Liana si fetita ei. Si uite acum ce aflu:

"S-a nascut din prea multa dragoste. Este un copil dorit si iubit, ca o minune asteptata o viata intreaga. Teodora, fetita vedetelor Liana Stanciu si Mita (solistul trupei Bere Gratis), este grav bolnava. La numai doi anisori, micuta a fost diagnosticata cu o boala necrutatoare: cancer.

Vestea despre boala copilului a cazut ca un trasnet pe capul celor doi parinti. Imediat ce au aflat au inceput sa caute solutii rapide pentru ca evolutia bolii sa fie, pe cat posibil, stopata. Buna prietena cu Liana si Mita, starul Antenei 1, Mihaela Radulescu, a initiat ieri o campanie impresionanta prin care sa sensibilizeze vedetele din Romania pentru ca fetita sa fie salvata.

'Teodora a fost deja operata intr-o clinica din Viena, dar tratamentul pe care-l incepe chiar zilele acestea costa peste 100.000 de euro. Va rog sa faceti dovada unei generozitati exemplare si sa contribuiti la strangerea acestei sume. Fiecare dintre voi castiga suficient pentru a se bucura de viata, haideti sa-i dam o sansa si micutei. Stiu ca vor fi si multi oameni simpli care vor dori sa ajute, dar va rog pe voi, dragi vedete, sa va deschideti sufletul si sa va alaturati noua, celor care am inteles, ca mame si ca prietene, prin ce trec Liana si Mita.

Am donat personal primii 10.000 de euro, va rog sa nu stati pe ganduri, ci sa actionati rapid, pentru ca de acesti bani e nevoie urgent. Pentru ca Liana e la Viena, am decis sa va pun la dispozitie conturile mele personale, tocmai pentru a grabi strangerea banilor. Sper ca numele meu este suficient pentru a garanta destinatia sumelor pe care le veti dona. Va rog din suflet ajutati copilul unei colege sa traiasca! Haideti s-o salvam pe Teodora!', asa a sunat apelul Mihaelei.

Vedetele care doresc sa faca donatii in numerar sunt rugate sa o contacteze direct pe Mihaela.

Vedete care au donat deja bani

Pana la inchiderea editiei au facut donatii substantiale, in urma apelului Mihaelei: Dragos Grigoriu (Tempo Advertising), Gabi Szabo, Irina Nicolae (fosta A.S.I.A.), Corina Dragotescu, Ingrid Vlasov, Amalia Nastase, Monica Birladeanu, Serban Huidu, Andreea Raicu, Ioana Tariceanu, Catalin Botezatu, Celia Petricu.

Conturile in care puteti sa depuneti bani:

EURO - RO 02 BACX 0000 0001 1784 4320
LEI - RO 78 BACX 0000 0001 1784 4310
Ambele conturi sunt la UNICREDIT Tiriac Bank, pe numele Mihaela Schwarzenberg."

Cutremurator!

Mergi la inceput