Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 18
docdecap spune:
salut fetele!!
eu am fost la nunta, am fost graviduta-fenomen, am dansat cat am putut (au avut 75% muzica populara, si inca unele bucati- destul de multe -in repetitie, asa ca n-am prea avut pe ce, ca chiar sa topai sarbe nu ma vedeam). nu am poze, am crezut ca am lasat aparatul acasa, de fapt il aveam la mine
. neuronu' de 2 lei (vechi). deci mai astept si eu sa ma vaz pe ecran...
of, fetele cu probleme si consemn la pat sau tratament, va admir, voi sunteti eroinele! (eu sunt in categoria mame norocoase si pe deasupra si inconstiente!)
Gatta si Angelique, inchipuiti-va ca eu am vazut finalul seriei 3 la grey's la inceput de august si de atunci astept seria 4 si iau cate un episod pe saptamana... Cautati pe DC++ si "private practice", e un alt serial cu Addison Montgomery si practica sa medicala -banuiesc ca v-ati dat seama unde... e tot la episodul 5, se realizeaza si difuzeaza paralel cu grey's
va 
PS Azi am schimbat si noi saptamana, asa ca cititi va rog 30+
Monica 29+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
AngeliquedeS spune:
Doc, de cum am citit mesajul tau m-am repezit la DC++ si am dat sa se descarce la Private practice
sa vedem daca ne place. Aseara m-am culcat la ora 2 din motiv de grey's anatomy... daca sotul meu lucreaza acum in ture de noapte, ce sa fac si eu...
Pupici,
Angelique
31+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 9 saptamani!
Ereena spune:
Fetele care vor carucior Wampol Explorer cel cu flori , pe situl voinicel il au in stoc la 898 lei . Puteti incerca la ei poate aveti noroc.
26+ 
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
miri_mik spune:
iupiiiiii, incepe grey's anatomy si la nooooooooooooooooooooi! abia astept sa vaz cum o sa se descurce grey cu sor'sa ca doar a venit in acelasi spital cu ea:) kikiki si george... ca mi s-ar rupe sufletul sa plece din spital:( dar va fi tatic:) abia ajtept!
miri_mik 

www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
gattasalvaje spune:
Salut zuzele !
Acum am picat si eu pe-acasa , ca am fost in week-end la ai mei la Campulung...M-am odihnit , m-am pimbat si m-am jucat cu bebele vecinilor mei ...are 4 luni si e o dulceata . Uitati o poza. Are 8 kg la 4 luni , e bolovan...si s-a nascut cu 2900g si este hranit numai cu formula. N-a supt deloc.
Crissandrada , imi pare rau s-aud ca s-a confirmat tromboflebita ...ai grija de tine si fa-ti tratamentul cu sfintenie. Sper sa se rezolve...
Virgo...e horror ce povestesti tu despre nasterea in Olanda ...Pai , eu sa fiu in locul tau as da fuguta sa nasc in Romanica decat sa stau la cheremul alora. La Medlife se naste cu 1000 EURO in conditii super , hotel de 5 stele.
Ellenuta ...frumoase lucrusoare , sa le poarte bebelina sanatoasa !Am fost si eu vineri pe la Auchan sa mai cumpar cate ceva , insa n-am gasit lucrusoare prea frumoase. Am luat doar 2 bady-uri din-alea cu 6 capse.
Ereena , chiar voiam sa te intreb daca te duci pe la bulgari sa faci cumparaturi pt bebe...am auzit ca sunt mult mai ieftine ca la noi si voiam sa merg si eu ...nasii mei sunt din Calarasi si imi propusesera sa mergem impreuna la Silistra . Asta este un orasel mai mic decat Ruse , insa am inteles ca pot gasi si acolo o multime de lucrusoare.
Sa ne tii la curent daca mergi acolo...
La mine a inceput productia lactata...de vreo 3 zile imi curg sanii ca la balamuc...trebuie sa fiu atenta sa nu ma fac de ras , umblu cu servetele in sutien...ca n-am apucat sa-mi iau tampoane din alea speciale.Sper ca bebelina mea sa fie mancacioasa , ca productie sigur o sa fie.
29+ cu Sara - Eliza 
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
irlandeza spune:
Kalosalina, felicitari pt. fetita !!!
Acuma stau si ma gandesc daca cumva dr. nu a vazut bine la eco, si fetita noastra e baiat ?! Nu de alta, dar noi am luat deja bilete de avion, pt. anul viitor,ca erau ieftine, si acolo ne intreaba de numele calatorilor, si binenteles ca am pus nume de fata. Daca e baiat ? ![]()
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra
30+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 10 SAPTAMANI !!! 
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by virgo
Miri , multam de avertizari ... pana la ce varsta se poate zbura , 34 de saptamani ?
Ia sa pun mana sa-mi fac rezervare , imi bag picioarele in sistemul lor de rahat .
Eu am auzit ca pana la 28 sapt. Eventual poti verifica pe site-ul companiei cu care zbori, sau da-le un telefon, ca sa nu-ti cumperi biletul degeaba.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra
30+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 10 SAPTAMANI !!! 
Lala_D spune:
Buna dimineata , o saptamana frumoasa va doresc 
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 10 saptamani!
darene spune:
Buna dimineata!
Ellenuta imi pare rau ca nu ti-am mai raspuns;mi-a venit sotul de la servici si am iesit.Angelique ti-a scris link-ul.
Gatta ce zambet dulce ai.Ce bebe grasan!
Sa aveti o sapt frumoasa!
Poze
Elena
31
AMR 9 Sapt
kalosalina spune:
Neata zuzici!
Irlandeza
, sa speram ca nu i se schimba sexul fetitei tale
, mai ales ca stiu ca asta iti si doreai.
Ellenuta ff frumoase lucrusoare.
Eu am noroc, as putea spune, ca inca nu i-am cumparat hainute "baiatului" meu care s-a transformat in fetita. Pana la urma, sper ca miercuri la eco sa aflu sigur ce este ca sa dau iama in magazine.
Lala, Darene 

A venit Bebica!!!
26+
sau
???