Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Laura Ioana ai dreptate!!! Am oscioare in burat nu pietre. Cred ca ii e greu burticii cu greutatea, mai ales ca in ultima sapt. mi se pare ca a crescut multicel.

Raca saru'mana de site...stiam ca tu l'ai luat, dar nu te vazusem pe forum. Uite ce bine ca nu ai mai asteptat.

Iulia thx de info. Ce ne facem daca nu'l mai aduc? Eu zic sa ne mai uitam de pe acum si la alte modele. Mie'mi ramasese la suflet.

all

25+

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

LA MULTI ANI !!! pentru miki_mamica .Sa-ti daruiasca Dumnezeu multa sanatate si fericire alaturi de toti cei dragi tie , si toate dorintele sa-ti fie indeplinite .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Crissandra multa sanatete si rabdare. Nu e placut la pat, dar daca e pt binele tau si al bblusei atunci trebuie.

25+

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Shose eu m-am uitat si la modelul www.wampol.ro/triton.htm" target="_blank">ASTA...mi se pare dragut si practic(e cam 900 ron),desi cel cu flori e preferatul meu...am cerut parerile prietenilor,parintilor si cam toti au zis ca cel 3 in 1 e mai practic,mai usor de manevrat..o sa ma hotarasc eu pana la urma.

Iulia 29+ IRIS MARIA

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris

uite cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Miky mamica iti doresc La multi ani si multa sanatate.

danonique 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Miri-mik = pai poza cu taierea cordonului, cu bebe, cu mine cu bebe in brate... astea sunt ok... Dar nu poze cand ma screm sa scot copilul afara si in nici un caz poze cu bebe cand iese... iar de filmare in timpul nasterii (adica nasterea in sine) nici nu ma gandesc.
Intr-adevar, cum spui tu e bine... altfel mi se pare totusi prea mult.

Irinuka= se da CSI in Romania? Eu sunt innebunita dupa filmul asta. Sunt 3 filme de fapt: CSI NY, CSI Miami si CSI (Los Angeles). Ma uit cu atata pasiune ... de poate bebelina o sa ajunga sa lucreze si ea la Crime Lab.

Monica-Matz 26+ cu Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Buna dimineata fetele!

Danonique eu am facut injectiile pt maturizarea plamanilor lui bb cand eram in 29+4.Mi-a curs putin sange (nu am aflat motivul),de aceea le-am facut.E foarte bine ca le-ai facut.
Crissandra multa sanatate si sa nu mai fie nevoie sa te internezi!
Pupici.

Poze
Elena
30+
AMR 10 Sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Uitasem sa schim semnatura!A mai trecut o sapt,hi hi!Ne apropiem repede,dupa eco de la 8 sapt si ceva ar trebui sa nasc pe 21 deci ar mai mai putin de 2 luni.

Pupici.

Poze
Elena
31
AMR 9 Sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Iulia82 tie ma adresez in special pt ca vad ca esti din Baia Mare.Eu sunt din Satu Mare si as vrea sa nasc in Baia Mare la spitalul Euromedica. As vrea te rog sa imi dai (daca stii, bineinteles) niste informatii despre spitalul ala,daca stii ce conditii au, cum e personalul de acolo, preturi stiu, dar as vrea sa imi spuna cineva despre conditiile de acolo.Poate cunosti pe cineva care a nascut acolo, sau poate chiar si tu vrei sa nasti acolo.Te rog mult, daca ai timp sa imi scrii aici pe forum. Mersi mult

29 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Crissandra multa sanatate iti doresc!
Fetelor eu ma duc la targul de covoare...tre sa schimb covorul din bucatarie si traversele de pe hol. Sotul se treinuieshte pe la servici, Ozi trage de mine sa o duc la Antipa, mama vrea la covoare, asa ca adio lenevit in pat!

Marti imi fac analizele pt ca iar am vazut ca o iau la vale cu kg...e drept ca din cauza arsurilor vars cam tot ce mananc...noroc cu mere, pere, mandarine si portocale...aaa! mai rod o mana de nuci si migdale.
Oricum eu am facut o socoteala:
1 mai-15august= -4kg; 15 august - 25 sept=-1.5kg; 25 sept-20 oct=+2kg; 20oct-28oct=+1kg. Am practic cu un kg mai mult fata de 1mai...burtik se vede din ce in ce mai bine dar inca este micuta comparativ cu alte burtici de aceeasi varsta. Dr a zis ca e ok...
Pupici!

26+

Mergi la inceput