Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Eu am facut 2 injectii pt maturizarea plamanilor beelusului.A mai facut cineva?Mie mi le-a recomandat pt ca am sanse mari sa nasc prematur din cauza colului deschis si cica l-ar ajuta pe bebe sa respire singur.M-am saturat de stat in pat si nu mai am chef nici de citit sau de tv.Incerc sa gandesc pozitiv si poate vom reusi sa ajungem la 37 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Gatta am tot vrut sa te intreb si am tot uitat...pana la cate luni poate fi folosit landoul de la caruciorul Cam? sau ce dimensiuni are?Parca as lua si eu un carucior 3 in 1 dar mi se pare cam micut landoul...

Iulia 29+ IRIS MARIA

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris

uite cum crestem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danonique

Eu am facut 2 injectii pt maturizarea plamanilor beelusului.A mai facut cineva?Mie mi le-a recomandat pt ca am sanse mari sa nasc prematur din cauza colului deschis si cica l-ar ajuta pe bebe sa respire singur.M-am saturat de stat in pat si nu mai am chef nici de citit sau de tv.Incerc sa gandesc pozitiv si poate vom reusi sa ajungem la 37 sapt.

Danonique dar cate saptamani ai?

Iulia 29+ IRIS MARIA

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris

uite cum crestem

Mergi la inceput

Ceska ai dreptate ca dupa nasterea primului copil se schimba mult viata noastra.In cazul meu eu nu m-am schimbat prea mult dar am fost nevoita sa imi organizez aproape totul in functie de fetita.Un copil e o binecuvantare.

danonique 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Salutare burtici.

Astazi m-am trezit la 11...si, nici nu m-as fi dat jos din pat,daca n-ar fi sunat telefonul.Era prietena mea romancuta.... cu care vorbisem aseara sa mergem la Spitalul American, unde sunt romani.Nu stiu prea multe, dar banueisc ca sunt pacienti-militari,veniti de prin Irak,Afghanistan...
Ne-a trimis preotul de la Biserica un email, in care ne intreba daca vrem sa voluntariem... mers la Spital, eventual dus cate ceva lor, sa-i sustinem...etc.
As fi mers, insa prietena m-a sunat sa-mi spuna cae racita cobza (desi facuse tocmai ieri vaccinul antigripal) si ca nu iese din casa azi.
Pe dupa-amiaza mergem (eu si sotul)la cealalta prietena...cea care a nascut.Am sa-i duc o paturica si o salopetica de iarna pentru bebe...eventual ceva floricele pentru ea.
Care stiti cum e cu obiceiul...se lasa bani in patutul lui bebe sau cum e???

Pupicei.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 23+

Vali

Mergi la inceput

Iulia am 30 sapt si 4 zile si de la 20 de sapt stau in pat temandu-ma mereu sa nu ma apuce nasterea.

danonique 30+

Mergi la inceput

Honey eu cred ca florile si hainutele ajung.Mie nu mi-a lasat nimeni bani in carutul fetei.Eu stiu ca banii se dau la botez.

danonique 30+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danonique

Iulia am 30 sapt si 4 zile si de la 20 de sapt stau in pat temandu-ma mereu sa nu ma apuce nasterea.

danonique 30+

te intrebam de numarul de saptamani pt ca o prietena de-a mea a nascut un baietel la 31 de saptamani si e sanatos tun(ea a avut col deschis,placenta praevia,dezlipire de placenta,sangerari si chiar hemoragii frecvente).l-a nascut cu un kg 600 si acum dupa 2 luni piticul are 3700 gr.
Incearca sa mai stai la pat macar o saptamana-doua si nu-ti fie frica de-o nastere prematura.Important e sa ai un medic bun,o sectie de prematuri la fel de buna si totul va fi ok.Ce daca se nasc mai micuti?...cresc vazand cu ochii...iti tin pumnii sa duci cat mai mult sarcina

Iulia 29+ IRIS MARIA

uite cum crestem

Mergi la inceput

Iulia esti o draguta si iti multumesc din suflet pt incurajari.Am vazut ca intrebai cat timp se poate folosi landoul.In mod normal majoritatea landourilor se pot folosi pana pe la 6 luni.Nu cred ca difera de la o firma la alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

danonique, de la 20 de sapt ai colul deschis? Si nu s-a inchis dupa atata repaos?eu l-am avut la 21 de sapt dar si-a revenit . Acum am o durere a oaselor pelviene de o saptamana de imi vine sa plang . Am citit ca se intampla dar in luna a noua , nu acum.Miercuri merg la control sper sa imi zica ceva sa ma linisteasca , nu stiu , orice.

http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput