Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ereena, ai dreptate. intr-adevar, patutul din lemn da senzatia de caldura, de casa, de camin, nu stiu cum sa spun. celelalte imi dau impresia ca ar putea fi stranse in orice clipa, ca sunt provizorii. un pat de lemn parca devine imediat parte din casa.

irina 28+ Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Da mai fetelor..cred ca aveti dreptate.. Totusi cred ca maine ma duc sa iau patut din ala pliant de la Carff...daca imi si place cand o sa il vad live...Si mie imi da senzatia de masiv..stabil patutul de lemn..Dar am o prietena care a avut numai patut pliant pt bebele ei..si a fost foarte multumita..iar acum bebe are un an jumate..si patutul e inca bun...
Dilema mea ramane

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente

Alina 24 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Buna, fetelor!
Azi imi incep si eu AMR-urile!!!
URAAA!!!

1. AMR 10 saptamani pana la intalnirea cu Buburuza!!!

2. AMR 4 saptamani pana intru in concediu!!!

Apropos de patuturi, eu am luat deja din lemn de la Ikea, care mi se pare foarte stabil si pe care il poti folosi si cand bb este mai marisor ca se da jos o parte. Dar imi voi cumpara si unul de calatorie sa-l tin la mama si pentru cand mergem in vacante. Btw,cat costa cel din oferta de la Careffour?

MIKI 30+ Buburuza!

AMR: 10 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Ma gandeam ce Dumitrii mai am de felicitat pe ziua de azi si mi-a amintit de ....Laura Dimitris . Laurici , nu stiu daca grecii au Sf. Dumitru azi , insa chiar daca nu au ...cred ca urarea mea e binevenita...deci Sa-ti traiasca Dimitrakis , sa creasca mare si frumos si s-o bucure pe mami !

29+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

sorry...am gresit...CARREFOUR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Gatta, cred ca si grecii au sf. Dumitru azi, pt ca si ei sunt tot ortodocsi. oricum o asteptam pe laura sa ne spuna. La multi ani!!!!

Gatta, vreau sa iti multumesc ca datorita tie am descoperit Grey's Anatomy , este serialul care mi-a placut cel mai mult pana acum. Stii cumva seria 4 cate episoade are? Ca eu mai mult de episodul 5 nu am gasit pe net.

Pupici,
Angelique 31+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 9 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Angi , a aparut si seria 4 ? Suuuper !Habar n-aveam , si chiar ma intrebam cu ce o sa-mi mai pierd eu noptile de-acum incolo , ca tocmai am vazut ultimul episod din seria 3. Mi-ai dat de lucru acum...ca trebuie neaparat sa-mi fac rost si de seria 4.. Cele 5 episoade le-ai gasit cu DC++?

29+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

La multi ani pentru Dimitrakis..si de la noi...sa creasca mare si frumos..si sanatos...

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente

Alina 24 si Stefania

Mergi la inceput

Yupiii..tocmai am vazut..ca am primit o stelutza...

Alina 24 si Stefania

Mergi la inceput

Chiar..mi-am adus aminte...la ce televiziune mai presteaza Maruta? Stiti cumva daca mai face matinal? Ca tare m-ar ajuta in concediu..asta daca as pute sa-l vad pe net

Miki 30+ Buburuza simpatica

Mergi la inceput