Am nevoie de sfaturile voastre!

Am nevoie de sfaturile voastre! | Autor: andutza_02

Link direct la acest mesaj

Am sa incep prin a spune ca imi place foarte mult site-ul si vad ca poti primi o groaza de sfaturi utile de la mamici sau viitoare mamici...Am aflat acum 5 saptamani ca sunt insarcinata...:) Bucurie maxima in toata familia.Numai ca in urma cu 2 zile am inceput sa sangerez si am dat fuga cu sotul la Municipal la urgenta.Acolo am dat peste o doctorita minunata care mi-a recomandat o ecografie trans-vaginala.M-am dus si am facut-o dar vestile nu au fost deloc imbucuratoare.Mi s-a spus ca am foarte putine sanse sa tin sarcina deoarece nu exista ecouri embrionare.Am intrebat ce e de facut si mi s-a spus sa revin in 10 zile, asta daca Doamne Fereste nu fac un avort spontan,pentru a repeta trans-vaginala..Am plans de nu am mai putut pt ca mi-l doresc foarte tare pe bebitza.Iau tratament medicamentos prescris de medicul ginecolog: no-spa, utrogestan si elevit.Problema este ca sangerarea nu s-a oprit si am si crampe.Nu stiu ce sa fac sa fie bine...Poate ma puteti ajuta cu un sfat, cu o vorba buna...Va multumesc anticipat acelora care si-au rupt din timp sa-mi citeasca mesajul!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

eu pot sa-ti spun sa te mai duci si la alti medici si sa stai linistita, sa nu faci efortsi sa fii optimista.
dar du-te sa te mai consulte si alti medici, neaparat.
iti tin pumnii sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ce culoare are sangele? E rosu aprins sau mai inchis, spre maroniu?
Stai cumintica in pat, ia tratamentul prescris de dr. Tin pumnii sa fie bine. Liliann are dreptate, ar fi bine sa te vada si alt medic.

Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Nu ma princep prea tare, insa pe mine experient m-a invatat ca un medicament bun este calmul si un moral ridicat.
Insa incerca sa nu faci efort, sa te relaxezi, sa te odihnesti.
Daca poti merge la un alt medic sa te vada ar fi bine. Insa evita sa stai in picioare, sa urci scari, sa stai in frig, sa mai porti pantofi cu toc. (astea sint citeva din sfaturile date de dr mea la inceputul sarcinii).

Te pupam si ai grija de tine.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu ti-as spune sa stai in pat, daca poti. Ia-ti in continuare cuminte tratamentul, si roaga-te la Dumnezeu sa fie totul bine.

Nu ne-ai spus ce culoare are sangele. Este foarte adevarat ca ar fi de preferat sa fie maro si nu rosu. Dar, eu am avut niste sangerari de astea pe la 6 saptamani, cu sange rosu - erau niste decolari ale oului care in timp, cu tratament si repaus, s-au reparat si acum este totul in ordine.

Cum ti-au recomandat si fetele, du-te sa te mai vada si alt medic, si sa-ti faca o transvaginala. Poate ecograful la care ai fost tu nu era destul de performant si nu s-a vazut bine.

Tine-ne la curent! Multa sanatate iti doresc!

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutza_02 spune:

Dragele mele va multumesc pentru gandurile voastre bune...insa nu a fost sa fie.Ieri seara am avut niste duderi cumplite care am aflat mai apoi ca erau contractii...am dat fuga la doctor de dimineata cu sotul in speranta ca poate nu e chiar asa grav.Doctoritza mea m-a bagat repejor la alta trans-vaginala.Mi s-a spus ce deva anticipam,copilul coborase foarte mult in doua zile si ma aflam in fata unui avort in desfasurare.Am plans pentru ca asa tare mi-l doream pe bebe...Deja va imaginati prin ce oroare psihica si fizica a trebui sa trec...Nu doresc nimanui asa ceva,de aceea recomand tuturor femeilor care vor sa fie mamici sa o faca planificat pentru ca la mine s-a intamplat pur si simplu, nu am apucat sa fac nici o analiza nimic, decat atunci cand era prea tarziu...Asa ca nu stiu de ce mi-am pierdut bebele...Si am spus ca eu una pana nu-mi fac toate analizele, indiferent cat de laborioase or fi eu alt bebe nu mai fac...Vreau un bebe sanatos iar pentru asta am nevoie de mine sanatoasa!Mai vedem in 3 luni, va tin la curent dragelor!!!

Va multumesc si sper ca poate are cineva de invatat din povestea mea pentru a nu trece prin iadul pe care a trebuit sa-l indur eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Scumpa, imi pare foarte rau pentru tine. Asta e, s-a intamplat. Nu trebuie sa te invinovatesti. Pur si simplu asa a fost sa fie. De cele mai multe ori nici macar doctorii nu au o explicatie. Important e ca ai reusit sa ramai insarcinata, deci o sa se poata si a doua oara.

Hai, capul sus, ca data viitoare o sa fie mai bine. Ai timp sa planifici, sa-ti faci analizele si controalele, si o sa vezi ca Dumnezeu o sa te ajute sa-ti indeplinesti visul.

Numai bine si multa bafta! Fii tare si o sa treci si peste asta.

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Draga de tine
Stiu ca nu e usor pentru ca si eu am trecut prin asa ceva acum doi ani. Am pierdut o sarcina foarte dorita la 6 saptamani si nimeni nu mi-a spus de ce. Dar m-am informat apoi si am aflat ca majoritatea sarcinilor pierdute sunt anomalii genetice si ca natura stie ce face ca oricum nu ar supravietui. Oricum nu ai fi putut face nimic nici daca ti-ai fi facut toate analizele din lume. Trebuie sa fii tare si sa crezi ca data viitoare va fi bine.

26+ cu Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM][/URL]

Mergi la inceput