Cresa Titan II
Raspunsuri - Pagina 2
cornelia_laura spune:
marimar, intradevar e langa o scoala, intre blocuri, la Potcoava. Pacat ca am ratat asa o sansa. Mi-ar fi facut mare placere sa te intalnesc.
Mephala - Gusta - Cornelia
marimar spune:
quote:
Originally posted by cornelia_laura
marimar, intradevar e langa o scoala, intre blocuri, la Potcoava. Pacat ca am ratat asa o sansa. Mi-ar fi facut mare placere sa te intalnesc.
Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
Mephala - Gusta - Cornelia
Nu-i nimic, acum ca stim, data viitoare nu mai ratam ocazia !!
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
ela7811 spune:
Si noi suntem la Titan II, la gupa 11.Ne merge f bine, suntem la cresa de la incepul anului , de la 10 sept. si este bine, cam tusim din cand in cand si mai suntem mucoase, dar una peste alta e bine.
Ce vroiam sa stiu, mamici mai vechi pe aici, se fac sarbari ce craciun sau de paste?
va pupic si sanatate multa la puiuti
cornelia78 spune:
buna acum am citit si eu un pic am inscris si eu baietelul de 2 ani la cresa titan 2 si vom incepe din sept dar nu stiu pe ce data va incepe
CriSimoRoxi spune:
Buna,
As dori sa cunosc impresiile parintilor ai caror copii au frecventat cresa Titan II in perioada 2011-2013.
Numele meu este Simona si sunt mama unei fetite care in toamna va implini 2 anisori si va trebui sa mearga la cresa. Ma gandesc cu emotie la acel moment.
In apropierea casei noastre sunt doua crese: Titan II si Titan IV. Am fost sa le vedem zilele trecute si sa o inscriem pe Roxana. La ambele crese listele de asteptare sunt foarte lungi.
Vreau sa fac cea mai buna alegere pentru copilul meu si de aceea as dori sa cunosc si impresiile voastre.
Cum a decurs inscrierea? A fost nevoie de “mici atentii”?
Care este atmosfera din cresa?
Care sunt tipurile de activitati desfasurate de copii?
Au material didactic? Au personal calificat?
Care este numarul de copii per supraveghetor?
Cum este mancarea?
De cate ori pe zi sunt scosi afara la joaca in curte?
Sunteti multumiti de comunicarea cu educatoarea?
Imi puteti recomanda o educatoare?
Astept raspunsurile voastre.
Va multumesc mult.
xxxwoman spune:
Incerc sa raspund punctul ca nu=mi permite timpul
- la primul copil - ok, cu o cafea si-o ciocolata, ins aera alta asistenta sefa. La fetita 2 ani mai tarziu cu o atentie mai consistenta (a se citi plic). Liste de asteptare sunt, dorinta sa existe din partea mai marilor si se rezolva insa
- atmosfera? Care atmosfera? :D. Depinde ce ingritoare prinzi, majoritatea sunt afectate de salariile mici si nu omit sa mentioneze cu fiecare ocazie acest lucru.
- copiii nu desfasoara activitati decat la gradinita. La cresa sunt supravegheati, mai invatat o poezie sau un cantecel, depinde de dispozitia doamnelor. In ultimul an au bagat si un optional - obligatoriu de dans, cu personal din cresa (cam ce ai putea face si tu acasa cu copilul cred?). Si la fel, dupa modelul gradinitei o data pe luna cel putin au teatru de papusi venit dinafara
- au personal calificat ca si ingrijitor, sau ma rog, sunt doamne cu experienta pe care le-am vazut ani in sir. Material didactic? Totul se reduce la jucarii (sunt dar insuficiente, ultimii ani au bagat un fond al clasei de 100 de lei pe an, care s-ar duce si in directia asta). Eu diminetile veeam mormanul de jucarii frumos stranse, dupa-amiaza la fel... Ca sa nu mai spun ca un patut cu jucarii (cuburi si alte alea) in camera de somn a avut acele jucarii in fix aceeasi pozitie o perioada extrem de lunga de timp. Deci, or fi sau n-or fi, nu cred ca ajung neaparat la cei mici. Oricum fiecare vine de-acasa cu cate un plusulica ceva, cu un dvd cu desene, si cam asa isi petrec ziua.
- la grupe sunt 3 ingrijitoare, (dimineata 2, pe la pranz vine a treia si dupa ce adorm pleaca acestea si ramane cea venita inainte de pranz). Deci in principiu 2 , respectiv una la 20 de copii...18, 24, depinde
- mancarea ok, nu am avut probleme, copiii mancau bine. La Titan 2 gatesc acolo, e ok.
Afara sunt scosi vara,o singura data, pe la 10 - 11 cred, inaintea mesei de pranz. Dupa e somnul si dupa probabil ca sunt luati acasa de parinti...
- Comunicarea depinde de persoanele cu care ai de-a face - sau te ridici, sau cobori, in general e ok. Cand au vreun interes, in general inainte de Craciun, 8 Martie, Paste, vei sesiza o deschidere extrema din partea lor si un soi de linguseala pe dupa gard, doar doar...
- Nu pot face recomandari ca nu mi-am incarcat memoria cu numarul grupei, doamna x, y... (ma rog, niste nume stiu insa nu mai stiu care le e situatia actuala... Fetita am avut=-o o perioada mult mai scurta, dupa care am mutat-o la gradinita.)
Daca mai ai intrebari, cat mai am memoria proaspata....:))