Aradence minunate! (83)
Raspunsuri - Pagina 8
Claudelu spune:
Uauuuuuuuuuuu Flavia, FELICITARIIII!!!!!!!
Iti doresc din suflet sa ai o sarcina cat mai usoara!
Ce ma bucur
alinamoro spune:
Clau, tu nu te inscrii la bb2?
Hai sa faceti un grupulet de mamici cu bebici pe anul viitor.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Somleac spune:
Multumesc mult fetelor pentru urari. Sa traiasca si ai vostri copilasi si noi fericite pe langa ei.
Matia s-a comportat super astazi , doar ca n-a prea dormit. Toata ziua si-a cantat " aaa" si " pff-pff" adica sufla in lumanare.
Acasa abia am reusit sa-l culc de grija baloanelor. Cred ca s-a simtit si el foarte bine, pentru ca punea capul jos si radea, si apoi iar se ridica si se uita la mine. probabil isi amintea ceva dragut. Cadourile le-au inventariat fratii mai mari pentru el ca n-au mai avut rabdare pana dimineata. Multumim mult si pentru cadourile multe si frumoase.
Flavia felicitari si sarcina usoara. Cand am ajuns acasa mi-am dat seama ca nici macar nu te-am felicitat, in egoismul meu.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
Somleac spune:
Fetelor, imi pare rau ca nu v-am pus tort si la pachet. Eu am fost cam depasita de evenimente.
Aici puteti vedea si pozele :http://community.webshots.com/album/561259075AGqPIk?start=0
Cele pe care le-am facut eu. Dar cele mai multe le-a facut nasa mica a lui Matia. Cred ca sunt si mai reusite ca aparatul nostru a cam dat in balbaiala in ultima vreme. Scuze ca nu le-am mai sortat, dar am vrut sa fiu prompta macar o data.
Noapte buna.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
pufymic spune:
Neata!
Miha super pozele!Abia astept sa le vad si pe restul!
Ce tort sa mai pui la pachet?Fii serioasa!
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
ancapolgar spune:
Flavia, FELICITARI! Ne bucuram enorm pt voi si iti dorim o sarcina f usoara si un bebe sanatos si voinic!
Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
adablackcat spune:
Waaaaaaaaaw! Flavia, ce veste buna! Ma bucur enorm pentru tine! Felicitari! Felicitari! Felicitari! Sa ai parte de o sarcina fara probleme si un bb sanatos!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Somleac spune:
Pruncii mei toata noaptea s-au dat pe tobogane, si-au strigat prietenii si s-au certat pe ceva loc in fata. Si Matia a dormit foarte agitat, vorbea in somn pe limba lui, radea si striga.
Azi am renuntat la noua femeie. Mi-a venit de dimineata cu capsa pusa, ca nu se simte bine la mine, ca eu nu sunt destul de prietenoasa ( chiar nu stiu cum trebuia sa ma port dupa o noapte nedormita), asa ca i-am spus la revedere. N-are rost sa ne chinuim reciproc.
Asa ca trasai o tura de plans de nervi si de toate cele si acum sunt iar in cautare de femeie.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
X-ray spune:
flavia FELICITARI! ce ma bucur!!!Doamne ajuta la o sarcina usoara si poate nasti la szeged....
m-am lamurit ci LR imi trimit din nou pachetul...
ada uite aici adresa
http://www.strawberrynet.com/main.aspx
iti pui in cos ce produse vrei si la sfarsit iti dai datele personale,eu cel putin asa am facut.
gabi in cat timp vin produsele de la capsunica?
ma duc sa ma uit la poze.
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
pufymic spune:
Miha imi pare rau ca a plecat femeia.....iti tin pumnii sa-ti gasesti una ca lumea si serioasa cat mai repede!
Gabi, Flavia voi nu v-ati trezit?
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!