Aradence minunate! (83)
Raspunsuri - Pagina 3
alinamoro spune:
In noaptea asta se schimba ora!!
Ada, mai facem si acum gratare la Cicir chiar daca vine frigul, barbatii stau afara si fac gratare.
Cristiana, sa inteleg ca stai la casa? Ce fain!
Eu nu am unde planta flori ca stau la bloc, dar nici nu prea ma tenteaza.
Dragos nu doarme nici acum, se tot invarte in pat. A dormit dupa masa mai tarziu si acum n-are somn.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Si ai mei s-au culcat tarziu si s-au trezit devreme. Acum se uita la desene. Ma duc sa le pregatesc ceva de mancare.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
pufymic spune:
Neata!
Alinush 4 ani de deja?!
Nu stiu ce frast am dar n-am chef de nimic.....Va citesc zilnic dar nu am chef de scris....
Si pe langa asta ma simt ca naiba ca am niste dureri infioratoare cand alaptez....si nu numai!Mor de durere de sani!
Flavia l-ai intarcat de tot pe Bogdi?Alinush voi cum stati?Gabidar voi(cu alaptatul)??
Eu mai am putin si il intarc(in 18)!Abia astept!Ca deja e chin sa-l pun la san pe banditul mic...
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
adablackcat spune:
Ioana, de ce te dor sanii? Trage foarte tare? Sau e alta cauza?
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
flavia ramona spune:
Alina, waw 4 ani!!! La cati mai multi ani pe DC.
Ioana, noi ieri am avut o saptamana de cand suntem intarcati cu totul. Nu l-am mai pus nici macar o data la san desi parca mi-e dor uneori si cand ma vede ca ma dezbrac se bucura . Mai si baga manutele pe sub bluza uneori, da nu face urat, bea lapticul praf fara probleme. Si nici cu sanii nu am probleme. Am simtit ceva parca in stangul, dar m-am masat la dus si acum e ok.
Cristina, eu cu florile nu ma prea impac. Adica imi plac, dar nu stiu de ce la mine cam mor pe capete, asa ca in casa nu mai am decat 3 si atat. Adevarul e ca nici nu ma pasioneaza, insa mi-ar placea sa am casa plina de verdeata. Ai priceput ce vreau sa zic?
Ma bucur ca sunteti mai bine. Lasa ca o sa aveti timp de iesit.
Nu am avut cuburi moi, am vazut si eu in Selgros si m-au tentat, poate ca pana la urma voi cumpara, dar avem atatea jucarii ca deja nu mai stiu ce sa fac cu ele.
Eu astept confirmarea platii de pe Strawberry, ca inca asa imi spune cand verific. Oare de ce dureaza atat?
Pe LR am vrut sa pun ieri ceva si iar nu mi-a mers din cauza card-ului asa ca m-am enervat. Aia de la banca spun ca ar trebui sa mearga.
Claudelu spune:
ei sa-mi fie rusine...nici eu n-am dat o bere la implinirea celor 4 anisori
N-am chef de nimic, vreau sa dorm Acusica bag cornu in perna, numa sa mancam!
Alina, la cat mai multi ani alaturi de noi pe
flavia ramona spune:
Bei Clau, cum sa dai de baut cand tu abia luna urmatoare faci 4 ani? Te-ai imbatat???
Claudelu spune:
asa se pare...m-am imbatat cu apa rece Nu stiu de ce am avut in cap ca am facut 4 ani pe 16.10 No nu-i bai, dau de baut si asa
alinamoro spune:
Multumesc de urari si "la multi ani". Si mie mi se pare ca au trecut repede 4 ani, parc-au zburat.
La inceput nu scriam nimic pe forum, doar citeam, am scris o data la "medici ginecologi" si m-a "vazut" Clau dupa care m-a invitat aici(prin PM), era proaspat si acest subiect, Anto il deschisese.
Clau, tu luna viitoare faci 4 ani de forumista. Tu nu mai scapi, tre sa faci cinste.
Ioana, am vrut sa te intreb si eu...te dor sanii cand alaptezi, de ce oare?
Eu nu ma gandesc la intarcat inca, mai ales ca Adelina nu bea lapte din biberon sau canita.
Cine ar fi crezut ca eu alaptez si dupa 1 an? Eu una n-am crezut. Cu ocazia asta va multumesc inca o data ca m-ati sustinut si incurajat in primele luni.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Alina, felicitari pentru vechimea pe DC. Si eu am descoperit dc cu mult timp inainte de a activa, pe la inceputul sarcinii cu Tudor.
Cristina, am vazut in poze ca ai niste flori superbe iar copilasul e un scump cu ochisorii lui mari.
M-at intrebat ce ii dau Ioanei...homeopate bineinteles. Are muci si si-i tuseste. In rest starea ei e buna.
Ioana, eu alaptez inca si in ritmul care suge... mult si bine.
Cateodata parca suge si sufletul din mine.