Aradence minunate! (83)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Miha, am scris in acelasi timp, am propus eu martea viitoare la ora 18, asteptam sa vedem ce zic fetele.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

perfect ... io-s de acord!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Claudelu

perfect ... io-s de acord!

Deci:
Alina M. cu Dragos & Adelina
Clau cu Raul
...........lista ramane deschisa....

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

buna,

Nu ma bateti ca n-am mai scris...
multumim tuturor de urari!

Noi suntem bine.
Serviciul nu l-am inceput...am facut cerere la spital pentru inca 1 an fara plata, contractul colectiv de munca art. 141, al 1,2, prevede asta, cu conditia sa fi membru de sindicat si aporbarea lui.Astept hartie, raspuns acasa.
Sambata si duminica avem invitati...doar un copil, prieteni de-ai nostri si restul rude. Cand va fi steff mai mare facem cu copii, acum nu avem copii cu care sa tinem, si e si sezonul de raceli.
De maine incep pregatelile pentru sambata seara, deci 2 torturi. Fac bufet suedez, numai cu aperitive calde si reci.

pup toata gasca!

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Vad ca a-ti propus intalnirea pe martia viitoare la 18, na din pacate noi nu putem veni ca am cursuri pana la 18, dar daca pentru toata lumea e convenabil asa ,asta e, ne vedem alta data.

Noapte linistita

Ildi si David (2 mai 2006 )

Mergi la inceput

Veronica, wow, 2 torturi, sa ne pui poze!

Ildi, pai daca ai cursuri pana la 18 poti veni dupa ca vom sta 2-3 ore ma gandesc.
Cine vrea sa propuna o alta zi ca eu sunt disponibila toata saptamana ca n-am sot.
Miha zicea ca poate marti, miercuri si vineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

La multi ani Miha, La multi ani Gabi, La multi ani tuturor celor care purtati numele de Mihail sau Gavril!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gabi si Mihasi Nicolas-Mihai....si tuturor celor cu numele de Mihail sau Gavril si derivate!!!!

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Miha!
Gabi!
Nicolas Mihai!
Mihai!
La multi ani tuturor care poarta numele de Mihai si Gavril!
Stefan!

Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

La multi ani Stefan! La multi ani tuturor celor care isi serbeaza azi ziua onomastica! Pupici dulci si sa aveti parte de multa sanatate si multe bucurii!

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput