Aradence minunate! (83)
Raspunsuri - Pagina 16
Claudelu spune:
aaa, am uitat sa va spun, stiti cum o cheama pe tipa cu care face Raul "engheja" ???? ......"doamna TEACHER"
alinamoro spune:
Clau, mey ce bun ii Raul la "engheja"!
Miha, sunt acasa pe la 15-16, pe la amiaza mergem la vaccin (priorix-ul).
Eu vineri nu pot la intalnire. Daca va hotarati pe saptamana viitoare incerc sa vin cu taxi(Calin va fi plecat).
quote:
Pacat ca multi medici trataeaza sarcina ca pe o boala, si nu ca pe o stare fiziologica, dar n-am vazut sa-i pomeniti...
Ai dreptate Cristiana ...tu cu cine ai nascut? Poate ai scris si n-am fost eu atenta...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
aaa, am uitat sa va spun, stiti cum o cheama pe tipa cu care face Raul "engheja" ???? ......"doamna TEACHER"
Noi binisor,dar am o maaaare problema de vreo doua saptamani.
Orice nu vrea, zice:
II CACA ! LA GUNOI!
De exemplu:
Diana hai la nani" - NU NANI,II CACA PATU'
"Diana taci sa auda mami un pic acolo" (la TV) - NU ACOLO,II CACA DANDI (Andreea Esca) .A GUNOI! La fel e ,meciul,nenea,filmuletzele de pe yotube pe care nu le vrea atunci, toti de la Tv ... plus cu cine ne vizionam pe web cam si nu mai vrea sa vada, toata lumea e CACA ...
N-au scapat jucariile ,toate,inclusiv plushurile,papusile.Daca ii zic sa ne jucam cu una si nu vrea,zice ca-i caca si la gunoi cu ea.
Evident ca si pe mine si pe mami tot asa ne-a facut si recent a zis si unui vecin ca-i CACA,noroc ca a intrat in lift omu' si n-a auzit-o Cu taica-su e SI mai "dragutza" ,zice: TATI LAU! LA LUP!
Pe intai ianuarie face doi ani,mama ce-a trecut vremea ...
Va las,ca am de lucruuu cat cuprinde.
Sanatate la toata lumea
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
ancapolgar spune:
'Neatza! Monica70, e mortala Diana ta! Tare m-am distrat cum arunca ea pe toata lumea la gunoi, dar cea mai faina a fost cu tati la lup.
Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
gabitzica spune:
Miha, eram in masina ieri, ma dadeam pe net, si nu stiam cine imi agata oglinda cu bagajele... erat taica-tau. Ma gandeamm oare de ce e asa repezit ca l-am vazut om cumpatat pana acum. In rest nu am oservat nimic, mi-a zambit frumos cand ne-am salutat.
Monica, e figura Diana ta.
Clau,in Sanicolau poti merge la orice ora pentru ca acolo si locuieste omul cu papucii.
niko_26 spune:
Ceau!
Miha am fost sapt trecuta in Sanicolau, si a zis nenea cu incaltarile pt copii ca saptamana asta e plecat dupa marfa in Italia, asa ca nu cred ca-l gasesti decat sapt viitoare.
Clauditza in Sanicolau potzi sa mergi si dupa 5 pm ca nenea acolo locuieste.
Si mie mi se pare ok sa inchiriem pe 3 ore
alinamoro spune:
Am fost la vaccin(priorixul), Adelina a stat f cumintica, n-a plans deloc.
Monica, cred ca-i tare scumpa Diana cum vorbeste. Mi-a placut si mie aia cu tati si lupul.
La multi ani Stefan!
Veronica, sa va traisca flacaul si sa va bucurati de el!
Cristiana70, daca vrei sa te trec in listuta noastra te rog sa scrii datele aici(te uiti la listuta de pe prima pagina), numai daca vrei.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
pufymic spune:
Stefan
Alinush ce domnisorica cumintica ai!
Bey ce m-am distrat de expresia "omul cu papucii"!Suna tare bine!
Clau doamne Teacher zici?E mortal Raul!
Moni si Diana ta a fost beton cu "tati lau!la lup!"
Miha am si eu o intrebare la tine ca tu esti "veterana" in relatiile cu cei de la Evetrix: nu va fi problema daca inchiriem locul de joaca de acolo ca pentru o zi de nastere si noi sa mergem fara tort si sarbatorit?
Mai zi-ne de voi!
Al meu pitic acum s-a trezit....ma duc sa-i dau sa manance....
Azi-dimineata a inceput fiu-meu al mare sa-mi cante in engleza "are u sleeping, brother John"....m-a surprins!
Bey da' ce le mai poceste si-n engleza din cauza ca nu il pronunta pe R....e mortal cum le zice!
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
niko_26 spune:
La multi ani Stefan!
E foarte dulcica Diana, dar cred ca Monica nu-i la fel de incantata ca si noi pt faza cu "lupul " si "caca"