Aradence minunate! (83)
Raspunsuri - Pagina 14
gabitzica spune:
Ioana, felicitari pentru Alesio. Acum trebuie sa fiti tari pe pozitie. hai mai ca nu sunt eu mama Omida. Dar vazusem niste poze care mi-au dat de banuit, asa ca am adormit cu gandul asta.Deci, exista o explicatie logica, nu sunt mama Omida.
Si eu vreau sa o sun pe Flavia dar o mai las sa doarma un pic.
Clau ma bucur pentru sora ta. Si tie iti doresc sa ramai cat mai repede , sa nu pierzi trenul cu gravide
Da, e gravida si Claudia-Maria , are vreo 5 luni cred si o sa aiba baietel.
Mai vrem gravide , mai vrem!
pufymic spune:
Gabi deci nu esti ruda cu mama Omida?Noa bine.....m-am mai linistit!
Alinush, Gabi tineti-ne pumnii sa reusim cu somnul la gradi....si azi il lasam.....!Uf ce greu e!
Clau am uitat: spor la "lucru" pentru bb si sa vina cat mai repede!Ce fain o sa fie sa avem iarasi gashca de burtici la aradence!
Auzi, da' daca nu iese fetita cum vrei tu ce faci?Tot incercati pana vine si fetita?
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
X-ray spune:
clau tin pumnii poate ramaneti gravi si tu si sora ta in acelasi timp,super!!!!
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
alinamoro spune:
Wow...si Claudia-Maria e gravida?! Felicitari si sarcina usoara!
Ioana, actualizez listuta cand am putin timp liber. Sa ne zici cum a fost azi la gradi.
Clau, ma bucur ca sora ta nu are alte probleme, ii doresc sa ramana insarcinata cat mai curand, iar tie tot asa, sa vina surioara pentru Raul.
Vom avea iar un grup de gravidutze si bebelasi apoi, sper doar sa nu fie molipsitor.
quote:
Mai vrem gravide , mai vrem!
Gabi, ai grija ce-ti doresti!!!! Sper ca nu vrei sa refacem grupul de gravidutze din 2006??!
Mihaaaaa, ce faci, ai gasit femeie?
Flavia, tu cum te simti, ai greturi?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Am pus emoticonul acesta la gravidutze (in listuta).
Cine mai doreste, cine mai pofteste? le pun cu mare placere.
Mai aveti si alte idei pentru lista, de schimbat ceva?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Claudelu spune:
multumesc, multumesc! sa va auda Dumnezeu!
Ce mi-ar placea sa fim amandoua gravida in acelasi timp, dar bunicii oare vor face fatza?
Si totusi, a fost cineva la Deichman??
Claudia-Maria, FELICTARI!!! Sa ai o sarcina usoara
gabitzica spune:
Clau, eu nu am fost recent , asa ca nu pot sa te ajut. Cand am fost eu , nu aveau de iarna iar tu probabil cauti ghete.
Alina, Claudia ne-a spus ca e gravida la ziua lui Alesio. Am asteptat sa intre ea sa va dea vestea, dar vad ca nu a facut-o pana acum.
cristiana70 spune:
Buna fetelor, cum deschid la voi, cum apare o graviduta... felicitari!
Azi am luat vaccin antigripal homeopat, din prostie 2 tuburi, am socotit ca mie si lui David ne ajunge un tub pana in martie. Are cineva nevoie de un tub (90 granule)neatins?
Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia si www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
cristina mamica de David (21.12.2006)
niko_26 spune:
Ceau!
Felicitari Claudia-Maria!
Clauditza eu zic sa mergi sa vezi ca trebuie sa gasesti ceva la Deichman incaltaminte.Daca nu pentru Raul macar ceva pt tine sa nu zici ca ai fost degeaba, ca mi-a soptit o vrabiutza ca iti plac pantofii.
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by niko_26
Ceau!
Felicitari Claudia-Maria!
Clauditza eu zic sa mergi sa vezi ca trebuie sa gasesti ceva la Deichman incaltaminte.Daca nu pentru Raul macar ceva pt tine sa nu zici ca ai fost degeaba, ca mi-a soptit o vrabiutza ca iti plac pantofii.
vrabiuta aia ti-a soptit bine!