Aradence minunate! (83)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Wow!Iarasi e epidemie de gravidute la aradence?
Cine urmeaza?

Carmen iti doresc sa fie cum vrei tu si daca intr-adevar e bebe sa fie bine si sa ai o sarcina cat mai usoara si un bb sanatos!Asteptam verdictul de la medic!

Monica am studiat toate albumele cu torturi ale colegei tale de la spiridusi si nu pot decat sa ma delclar !Are talent fata asta nu gluma!Si muuult bun gust!Foarte frumos!

Miha tot trag de timp cu intarcatul ca mi-e tare greu.....mi-e greu ca ma gandesc ca acum e ultima data cand voi alapta un bb(ca altii eu nu mai vreau.....ca de-ar fi dupa ovi sigur am mai avea....)....si mi-e greu....si mi-e groaza si de prima noapte cu urlete dupa tzatza....!
Tu?Il mai alaptezi pe Matia?

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Carmen, sa dea Dumnezeu sa fie cu ochi!

Moni, astea da...astea chiar imi plac la nebunie!Adevarata arta Nu o mutam pe spiridusa voastra la Arad?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Carmen, felicitari!Doamne ajuta sa fie bine. Ma gandeam eu ca trebuie sa fi ramas grea.
Asteptam si alte mamici sa ne dea asemenea vesti. ce mai stii de Diana, ca vad ca nici ea nu mai da pe aici deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Noi suntem la Tinca, scriu de pe telefonul lui Calin.
Carmen, ma bucur pentru tine, felicitari si sa fie totul bine.
Va pup si va scriu maine mai multe cand ajung acasa.

p.s. Imi pare rau ca nu pot folosi emoticoanele :)

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Uau super pozele si super vestea Carmen!
Sper sa fie totul ok !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ma bucur ca v-au placut torturile - pot spune ca e o adevarata artista pentru ca a avut chiar si prezentari de moda cu creatii proprii,inclusiv cusute de ea!
FLAVIA SI CARMEN FELICITARI!
Abia azi am vazut,sunt in urma cu cititul,dar ce sa fac,acum ma intorc la ... pontaje si calculat salarii,asta e

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Monica, wow ce torturi!!! Nu cred ca am vazut vreodata asa frumoase..... De unde ziceai ca e tipa care le face?

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Monica, sunt superbe torturile. Bine ca nu sunt gravida, ca altfel nu cred ca ma mai opream pana la Brasov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Cristinacsa, totul e minunat...si asta pentru ca amandiu copiii sunt cu mine de aseara. Ieri, dupa ce l-am lasat pe Vlad la socrii, am tot sunat si era totul ok. Aseara s-a culcat pe la 8 si ceva si...cand ii faceam baie Iuliei sa o pun la culcare, pe la 10, suna telefonul...si urla al meu baiat de se auzea in tot satul. No...m-am urcat in masina si am mers dupa el. Am dormit amandoi foarte bine impreuna. Asta e. MAine ne intoarcem in formatie completa acasa. Pai...putea Vladut sa lipseasca de la intalnirea cu voi?

Flavia...ce fain, si Iulia e tot in 10 iulie, iar ultimul CM l-am avut pe la inceputul lui oct.

Deci, cand si unde ne intalnim?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Fetelor multumesc de incurajari,sper si eu sa fie ok pt ca ma simt ca o gravida deja.Am o problema majora cu mirosurile si mi-e greata tot timpul.
Moni super torturile.
Flavia mie mi-a iesit 27 iunie DPN.Doamne sper sa fie totul bine pt amandoua pt ca mi-e inima cat un purice cand fac calculele astea prematur de repede.Oricum eu sunt ingrozita nitel si de testele care sigur ma va pune Furau sa le fac din cauza varstei.No dar toate la timpul lor.
Gabi ai mirosit tu ceva.Atunci cand ai pomenit ca sunt gravida nu stiam si nici nu ma gandeam ca as fi ,dar mi-a mai spus cineva ca m-a visat si ca eram si mi-a dat de gandit .Pe deasupra ma mai si plngeam ca nu raman odata gravida.Diana cu pruncii,vorba ei,Vladut la gradi si Timi cu ea pe acasa.Au fost gripati rau,parintii, acum 3-4 saptamani,au stat in carantina.

Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput