Haideti sa ii multumim ....salvandu-i copilul ...
Raspunsuri - Pagina 4
motanik spune:
Am, dar momentan strang fonduri pt pijamalutele lui Tzuni.
Prefer sa se ofere un moderator sa pot trimite si eu tot prin el; daca e nevoie insa, il pun si aici la dispozitie.
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
zuzunaki spune:
motanik,
eu in in Londra intre 16-20 nov.As putea sa-ti dau atunci niste banuti?Sau sa-ti trimit plic?
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
ionela_r spune:
Witchie, se poate folosi contul de la ING?
Pupici
Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA LA MARE
http://s189.photobucket.com/albums/z166/ionela_r/
Witchie spune:
Da! E gol si plange! Folositi cu incredere contul ING, e nou -nascut, nu umbla nimeni in el pana pe 26 noiembrie.
motanik spune:
Zuzu, nu stiu daca reusim sa ne vedem desi ar fi fain macar la o cafea. Daca vrei pliculet, iti trimit adresa, da de stire.
Witchie, ma ofer sa strang banuti in plic din Europa, daca e nevoie. Mirela deja are copie a buletinului meu.
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
Monica-Elena spune:
Doamne nu e adevarat....viata e nedreapta cu acesti copii.
Am si eu o intrebare ptr cei care stiti eu nu am prins stirea la TV doar am citit pe net cum a fost depistata boala si ce fel de cancer este?
locca spune:
Sunt socata de vestea asta. Le doresc tot binele, atat Teodorei cat si parintilor ei.
Anda, eu o sa fac transfer direct prin ING. Ca se duc banii la Teodora sau la alt micut incercat de viata, sper sa fie de folos cuiva. E musai sa scanez foaia aia pe care mi-o scuipa calculatorul lor si sa ti-o trimit?
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
Kya spune:
Monica este vorba de cancer la colon - o boala cumplita!
Aseara cand am vazut la TV stirea, chiar ma intrebam daca o se ne mobilizam si noi pe DC. Witchie, ca de obicei, esti un mare suflet
Cu prima ocazie, trec pe la ING.
Dumnezeu sa o ajute pe micuta Teodora!
Kya cu Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!