Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (246)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Noi am fost pe web cam cu Alessia,din Italia ,asta dupa ce ne-am plimbat pe toate alea pe youtube.Bebeii aia dansatori o faceau sa rada cu gura pana la urechi.
Sotia colegului meu de birou,avea pe 23 oct DPN si ea inca e pe baricade,va naste normal,daca nu intervine ceva.
Na ca a venit fratelo,el pe net,io fug sa culc strumfa,numai sa am pe cine.Il mai las un pic, sa il frece Diana intai
Iar mi-a adus Diana toate cartile,ma dispera de-a dreptul,ea nu poate sa se uite numai pe una,trebuie sa le luam la rand Face scandal,daca nu o las sa le aduca pe toate !! Nu incepe sa rasfoiasca nimic, pana nu are toata biblioteca alaturi.Aici pe mine seamana,ca daca ar trebui sa iau o carte pe o insula pustie,as lua biblioteca

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Mama, aveam o foame, am inghitit nemestecat.

Florinini, l-am luat pentru ciclu vraiste, pierdut sarcina... Ciclul mi l-a reglat (cat am luat pastilele, ca acum e iar vraiste). Cat despre sarcina, era sa-l pierd si pe Vladimir, desi am luat pastilele si in sarcina, deci nu cred ca insuficienta de progesteron a fost problema mea. De altfel la analize (nu le-am facut decat o data, dupa ce am pierdut sarcina) nu a iesit ca am o astfel de insuficienta si totusi dr. mi-a prescris progesteron. Dar, dupa cum spuneam, mi-au reglat ciclul.

Moni, tot e bine ca Diana are pretentia sa i le citesti pe toate la rand. Lui Vladimir i se pune pata pe cate una (in general Aladin - Ana, asa ii zice el) si tre sa i-o citesc pe aia in continuu.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Stiatzi ca pe bb 2 a lui Miri Miki care e tot baietzel il va chema Sasha?

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Sasha! imi place la nebunie. Ea cand naste? N-a mai dat deloc pe aici. O fi terminat cartea pentru copii?

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Pufu pai cam asa e si pe la mine plus ca am un fibrom baban si cica si ala ar trebui sa mai dea inapoi daca se va regla nivelul hormonal...asta e marea mea problema...si ca mai vreau un al doilea bb
Mai Denisa esti tare matinala...e greu cu micutzii sper ca cel putin te odihnesti peste noapte ca probabil ziua esti tot intr-o alergare...am vazut pozici cu Emma...e o dulceata...

Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David

Mergi la inceput

Merge greu DC sau doar la mine?
Diana a baut 300 ml lapte si inca cca 150 dupa aia - uauuu
si la mami a mancat supa de cartofi si a cerut OLEZ LAPTE - ca ieri i-a dat gris cu lapte ,iar ea a dedus ca e orez.Dar nu i-a mai facut azi,ca nu ar fi stat locului,era singura cu ea.Ieri i-a facut tzandari un bibelou.
Acum tocmai am prins-o cu cardurile din portofel si cand a certat-o a strigat ... HAI CAIOBAAA! Hoo bre cu linguseala,ca io nu-s Ghitza,mi se falfaie de Craiova
Daca ii zici ca ii scoti mucii,zice: NU AZI MUCII, MINE! (= MAINE)
Nu mai,are dar o mai sperie taica-su ca ii scoate.
Gata incercam,nani.Cand scap de fratelo,revin ...

Ce fain suna SASHA! Imi aminteste de LA MEDELENI ...

Mergi la inceput

Am vazut ca MIRI MIK scrie la alte subiecte,la fel Anabordea.
PUFU eu nu i le citesc Dianei,canu ma lasa.Ea rasfoieste si comenteaza si eu completez ...
AAA faza azi,la Scufitza Rosie la sfarsit,dupa ce l-a sfartecat vanatorul,a zis ... LUPU BUBA SALACU

Mergi la inceput

Fetelor vreau sa va intreb ceva...copiii vostri va lovesc...mai bine zis cand intram in contact cu cineva necunoscut prima reactie a lui David e de a ma pocni fie pe mine fie pe taica-su...daca vorbesc cu cineva ma pocneste...daca pun mana pe un copil ma pocneste...nu plange..sa fie oare gelozie sau nu stie cum sa reactioneze in contact cu persoane noi...nu consider ca e un copil salbatic..a fost invatat cu lume multa in jur...

Pozici David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Flori-nu sunt matinala mai, ca e 3.40 aici, treb sa scazi 7h nu sa aduni-dar sa stii ca eu sunt treaz amereu de la 6 ca dupa ce ii dau lui alex nu mai apuc sa ma culc ca merg sa pregatesc pt emma si mine papa, tati face cafea si restul.
ANAS- sorry ca s-a intrerupt si nu am mai putut sa te sun inapoi,o fac in alta zi, ce mai stii de BEE?

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

David se uita in carti dar nu are rabdare sa-i citesc daca sta 5 minute e mult cand ii citesc ceva...de cand am venit aici nu i-am mai citit ca nu am luat cartile cu noi trebuie sa-i cumparam altele noi...stie animalele din ele dar e asa de repezit si daca nu-l lasi pe el sa se uite zbiara si renunta la a se mai uita...cateodata ma dispera cand vad ca alti copii ce cuminti si linistiti asculta si se uita in carti

Pozici David

Mergi la inceput