Gravidutze si mamici din CLUJ - 29

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

gata fetelor...am venit din mall.Am cumprat si eu setul la 305 de lei.e ok pentru cat costa.
A fost foarte lejer.i-am mai cumparat la bb si niste bodi ca deja nu prea mai aveam sa ii fie bune.

meli
unde ai disparut?

Ma apuc sa fac mancare ca imi vine sotioru azi acasa.S-a terminat cu boeria fara gatit.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Alex mie medicul de familie mi-a zis ca cel putin 3 luni trebuie luate vitaminele.,chiar pe toata perioada alaptarii.
Eu fetelor nu stiu cu ce sa imbrac la botez.Imi sunt bune tate hainele dinainte sa fiu insarcinata ,dar nu stiu ce s-ar potrivi.Si mai am o problema , toate sunt inchise la culoare,chiar negre... e o problema asta?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

loredana - eu zic sa te imbraci in ce te simti tu bine!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare fetelor

noi cam prost stam cu timpul , mi se scurge printre degete, mai ales ca bag intensiv taininguri la noul job.v-am citit din urma si va pup pe toate

noi am avut o sapt ok, cu exceptia unei noi mici indigestii la Thea dar a trecut repede.fetele au fost f cuminti si au dormit bine iar Sofi e model de bb.
azi a fost mai maraita si ne-am dat prima data cu Calgel ca o freaca rau gingiutele.

Raluca imi pare rau ca te chinuie Mihai, nu stiu de ce, am avut tot timpul impresia cu o sa ai un baietel ff activ.nu te lasa deprimata, trec repede primele luni.si Sofi a fost f racita la 2 luni...

Delia sanatate multa si tie, stiu cum e cand un necaz nu vine singur...vreau sa-ti spun ca eu acum doi ani am avut mari pb cu infectiile urinare cu E coli si nu am scapat pina nu am facut tratament cu Urovaxon, care a avut un efect miraculos.f bine ca nu ai renuntat la alaptat eu am luat de doua ori antibiotice in sarcina si mamarutza e ok.

ma bucur ca iese soarele sotzul meu aterizeaza azi de la Paris si ma si gandeam ca va fi deviat pe cine stie unde de la ceata...

va pup

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

Va saluta una din mamicile insarcinate cu bb2 .....wow ,fetelor dar aveti spor la scris ...abia am reusit sa va citesc....dar de dr.Diculescu nu imi spune nimeni nimik?????

eu tocmai mi-am facut analizele de sange si astept cu sufletul la gura rezultatele luni...
nu am avut timp sa citesc pe la subiect....voi ati luat ceva supliment de vitamine si in primul trimestru de sarcina?

Cristina da, Norbert-fiul meu este cu reflux V-U grad 3/4 si suntem in legatura cu un chirurg din Debrecen...dar pe care il gasim foarte greu...acum asteptam decizia lui in legatura cu evolutia lui Norbert in decursul unui an...adik ne va spune daca trebuie operatie sau nu sau de care fel ...am sa-ti scriu PM sa-ti zic de profilaxie...numai sapt. viitoare

va doresc we placut
Erika

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

DELIA multa multa sanatate si super ca potzi alapta
bravo ca le ai putut invata pe fetitze asa si eu am incercat :laptic ,ragait ,pupaturi la greu si in patutz dar ....nu merge e tare viclenutza mamarutza mea

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput

TU fetelor puiu meu a plans in timp ce dormea saraca ,oare de ce ?

astept sa se trezeasca si la plimbare o sa incerc sa iau caruciorul ca sa putem sta mai mult
care venitzi in parcul mare din MANASTUR???

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput

SARACU bebe tu RALUCA draga ,sper sa i treaca repede colicile

REDAI eu stiu ca nasa se ocupa de hainele pt botez ,la mine asa se procedeaza ,ea m a si anuntza ca i va cumpara tot trusoul pt botez

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput

Alex eu ma refeream la hainele mele.haine pentru bb am luat deja si nu stiam ce sa dau pe dedesupt.l-eam luat eu si il imbrac asha la biserica si dupa il imbraca nasa la sala altfel.Ea a fost deacord.Are si ea un bb numai de 4 luni si ne intalnim la biserica.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by ALEX29

TU fetelor puiu meu a plans in timp ce dormea saraca ,oare de ce

astept sa se trezeasca si la plimbare o sa incerc sa iau caruciorul ca sa putem sta mai mult
care venitzi in parcul mare din MANASTUR???

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Alex ,eu cred ca a visat ceva,sau poate de la colici.nu te mai stresa .
mersi de invitatia in parc dar cum ti-am zis sunt virusata rau!se pare ca pana la urma nu am scapat asa ca m-am bucurat degeaba,acum sunt racita ma pisca gatul ,ma doare capul.

vad ca se tot mareste gasca noastra ,bun venit fetelor si spor la scris!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput