Gravidutze si mamici din CLUJ - 29
Raspunsuri - Pagina 7
Ioana13 spune:
Buna dimineata! Ma primiti si pe mine? VA spun pe scurt povestea noastra, ca sa nu fiu in urma voastra foarte mult... Sint mama lui PAtrick Alexandru, nascut in 1 iunie 2007, cam pe la 41 de saptamini... a fost lenes si la nastere, membranele sau rupt, dar nici eu nu l-am ajutat dilatindu-ma, nici el nu prea voia sa iasa, asa ca am ajuns la cezariana dupa 42 de ore. Doctorul care mi-a urmarit sarcina a fost D, Muresan, am vazut ca sinteti citeva la el, dar in ziua aceea a plecat la Bucuresti si m-a lasat in grija dr. Boitor, un doctor tinar care a avut grija de mine ca si cind as fi fost pacienta lui. Operatia a fost un succes, dar tot l-am interbat pe doctor daca nu ar fi trebuit sa mai asteptam, poate totusi ma dilatam...
, s-a uitat la mine ca si cind as fi cazut de pe luna... asta e, unii bebei vin pe lume pe unde trebuie, altii cu putin ajutor... Acum sintem mari, cuminti si frumosi si am vazut ca sunt tare multe fetite pe aici
, noi in jurul nostru avem numai baietei
Meli, de ce trebuie sa fortezi sa vina ciclul? Mie doctorul mi-a zis ca poate sa vina si peste un an, si nu mai alaptam cind am fost la control.
Ioana
ALEX29 spune:
ASA e CRISTINUTZA ,puisoru meu adoarme la san ,acuma e la noi in pat si tare i place
mi am luat si eu ELEVIT azi asa ca pt 3 luni o sa mi iau vitaminele
FETELOR iesitzi azi la plimbare???
COMOARA NOASTRA TIADRIS
dpop spune:
bex, n-am fugit, tot citesc p-aci. da' cu cat citesc mai mult cu atat is mai in ceatza
acu ma pun sa fac mancare la barbat, ca mi s-a facut observatie
.
si cu facutul de curat, uite-asa se face seara din nou.
parca am viteza de melc, nu stiu cum faceam toate treburile cand mergeam si la servici!
cred ca ies si eu diseara la mall, sa nu zic ca stau degeaba. ma gandesc la saracii care au expuse standurile la expo, cand o fi vazut ca nu au nici concurenta nici clienti, oare nu s-o fi dus acasa? asa de rau imi pare ca nu m-am uitat in iunie cand a fost la sala sporturilor, uf! m-am uitat iara la caruciorul lui ramonella, din poze, si seamana fff bine cu unul pe care l-am vazut pe net, polonez.
ramonella nu imi mai spui te rog de unde l-ai luat, stiu ca e o firma din brasov, dar nu au site, magazin, ceva?
http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png
Morgano spune:
Am luat decizia de a continua alaptatul, antibioticul care il iau se da si la bebelusi din prima zi de viata, asa ca nu o afecteaza pe floricica. Nu va spun cata koiala a fost si cate telefoane pana sa alegem in fratie cu antibiograma ceva ok pt ambele.
Problema e febra relativ mare - mai ales pt. mine - 38.5 care imi da stari nasoale, vertijuri, ma simt ca kuru (ma scuzati). Mai transpir si ca naiba, ma spal 1 data pe ora, cand ma apropiu de Iris pun masca si ma mai chinui sa respir si cu aia... sunt intr-un hal de fericire de nespus.
Noroc ca asta mica e fte cuminte, a dormit iar 4 ore si ceva, a papat si acuma sta cuminte de vreo 2 ore si se uita prin camera. Imediat incepe iar sa caute sursa de hrana, asa ca nu am s-o privez de lapte.
L-am trimis pe Marius la clinica unde am nascut sa vorbeasca cu neonatoloagele, ca pana la urma alea se presupune ca trebe sa stie cum e mai bine pt bb referitor la starea mea febrila.
Ca s-au si combinat infectia cu raceala ca mama dracului cu tac'so si asta o vad eu marea problema. Nu pt mine, de mine mi se rupe, mi-e de asta mica sa nu ia si ea.
Va multumesc tuturor ca va ganditi la mine si ma sfatuiti 
Cat despre adormitul copilului, depinde de copil, la noi ambele micute au adormit intotdeauna singure, Ana doar spre 1 an a inceput cu figurinele si talentele.
Reteta: san, pupat, ragaici, pupat, patutul lor. Dar stiu ca sunt o norocoasa cu ambele fete, ca si Iris doarme de rupe fara probleme.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
OanaAlina spune:
delia - insanatosire grabnica!
si sa vii cu vesti mai bune! ce ai rezolvat cu bona?
gabriela - si eu am crezut ca luna plina va avea efect insa se pare ca Maria este mai lenesa...
irina13 - bine ai venit alaturi de noi!
OanaAlina
bebele nostru scump si drag
Raluca spune:
Delia, te ajuta cu ceva ca nu suferi singura?cred ca nu....si eu sunt bocna de racita....sunt intr-o depresie urata! mi-e frica sa nu-i dau lui Mihai raceala...iau la greu vit. C, beau ceaiuri da' nu merge , plus ca sunt f. obosita-Mihai mananca haotic, arecolici, doarme putin...ce ai, distractie!!!
Nici un bb nou???? vad ca urmatoarele domnisoare nu se grabesc sa apara...sincer, le inteleg, la ce vreme le asteapta, mai bine la caldurica in burta!
gata, urla...a dormit 45min
OanaAlina spune:
delia, raluca - cred ca va este foarte greu... se pare ca aveti imunitatea la pamant... insanatosire grabnica!
raluca - imi pare rau ca bebe mihai nu te lasa sa te odihnesti insa satisfactia ca ai asa o pereche frumoasa acasa este cu siguranta mai mare. cum a fost la deschiderea de la expo? ilinca cred ca i-a topit pe toti!
OanaAlina
bebele nostru scump si drag
CristinaGoji spune:
Delia si Raluca - multa sanatate!
Imi pare rau ca Mihai are colici...daca te linisteste cumva, sa stii ca la noi cu Vladut 25 minute de somn erau boierie curata
, in rest, reprize de cate 15 minute
Sa scapati de colici cat mai repede si cat mai usor!
Mami
15+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza
Gabriela77 spune:
Raluca, tare rau imi pare ca ai racit si tu. sa speram ca bb Mihai nu o ia. Si raceala combinata cu colici si nopti nedormite...ufff...nici nu vreau sa ma gandesc!Sa treaca repede-repede. 
Victo, sigur te stiu! Numai sa te vad ca imi amintesc eu, asa cu numele nu prea ma descurc.
Da, Bex, de la Babyexpo am luat si caruciorul si husa si placa aia. si mi-a zis ala ca merita ca e mai ieftin si nu am crezut. Ei, uite ca am avut dreptate. Da, e mai comod cu placa aia, ca sta si centura mai bine si iei jos scoica mult mai usor fara sa il deranjezi pe bebe.
Hai, Dienuta, fuga si ia carucior!
Delia draga, nu pot decat sa iti urez sanatate. Hai ca esti puternica si curajoasa!
Meli, pe unde esti?
Alex, eu nu cred ca o scot ca e ceata si am inteles ca pe ceata nu e indicat. In plus, vad ca a dat somnul in ea!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)