Gravidutze si mamici din CLUJ - 29
Raspunsuri - Pagina 5
Victo spune:
no, delia..se pare ca si mie mi-a iesit tampenia asta de e-coli..

..numa ca fulga mea e busy acuma cu doctoratu'...
ma mai documentez...oi vedea cum fac...stiu ca augmentin se poate da in sarcina..dar asa mi-e ca toate gravidele au chestia asta...
numa la nastere naturala..nu stiu dc afecteaza sau nu pe bebelin..asta-i toata problema
38+
piticul Stefanut
AMR 2 SAPT
kitzy spune:
Cam de prin ce luna ati inceput sa folositi crema contra vergeturilor si ce-mi recomandati?
14 cu posibil 
ALEX29 spune:
CO mai astept un picutz si o sa iesim si noi la cumparaturi ,oricum tati ne a promis ca peste 2 saptm mergem toti la mall ...de abea asteptam
azi a fost SANDRA la mine ,e tare dragutza
cred ca o sa incep masajul de sapt viitoare
COMOARA NOASTRA TIADRIS
dpop spune:
redai, mersi de sfat. restul mamicilor, va astept si pe voi cu sfaturi d e carucior, ca deja is in febra, imediat vine bebica si eu n-am gatat pregatirile.
kitzy, eu am optat in loc de crema pentru un ulei de corp tonifiant natural(mi l-a adus sotu din londra) - ulei de migdale parca, amestecat cu uleiuri de nustiuce plante. nu are nici un fel de chimicale, si ma dau cu el la dus, cand e pielea umeda.
am inceput din luna 3.
mi-a mai adus un tip de crema, cocoa butter nustiuce, am vazut gama respectiva si la big, ceva special pt gravide. dar nu am mai folosit-o
http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png
bex spune:
Super, alex, plus ca oricum te relaxezi, pe langa efectul de subtiere:)
Kitzy, eu am folosit de cand am aflat ca sunt gravi zilnic, crema de vergeturi si sani Mustela, celulita Ivatherm si am facut si masj cu ulei de la Ardes. rezultatul, nici cea mai mica vergetura absolut nicaieri pana in prezent, crema de vergeturi o s o folosesc in continuare, pana o sa se retraga burtica dupa nastere. Ideea e sa nu iti fie lene, in fiecare dimineata dupa dus sa te creia o pauzasti:)
Oana, eu am luat Mustela aia de la Helpnet, pachetul cu 64, cu sampon spuma sde bb, crema de corp, crema de fundik si prosop de baie, in plus un sapune pt bb tot de la ei cu 16 lei. Nu tu ai zis de pachetul asta? tu nu ti-ai luat? Mustela chiar numai in farmacii am vazut, preturi bune sa zic la elixir, pe memo in statie si la helpnet, la sensiblu exagerat de scumpe. altundeva chiar nu am vazut.
http://good-times.webshots.com/album/560929130KTWnuL
Co
38 +
Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg
CristinaGoji spune:
dpop - manerul reversibil e important, dar daca nu gasesti, nu-i asa mare problema, landoul mie mi-a folosit la Vladut, ca a fost iarna cat a fost el bebe mic, la al doilea copil o sa iau carucior fara landou, pentru ca se naste primavara si nu-si mai are rostul, dupa parerea mea, cel mai important lucru pentru mine au fost ROTILE, la caruciorul ce l-a avut pentru Vladut au fost roti mari, de genul alora de la caruciorul Ramonellei, de fapt acelasi tip de carucior am avut si noi, datorita acelor roti copilul nu a fost zdruncinat pe trotuarele si drumurile dezastroase, husa de ploaie iarasi mi s-a parut un accesoriu foarte important, pentru ca eu am iesit cu Vladut pe orice vreme, ca el numai afara dormea bine, mai multe pozitii de inclinare. Restul sunt accesorii utile, dar se poate si fara ele.
Referitor la somnul bebelusilor - pana pe la varsta de 4 luni un bebe nu poate adormi singur, rare sunt cazurile in care bebelusii adorm singuri, fara sa aiba nevoie de un factor linistitor - sanul mamei, bratele, suzeta, leganat, desi ultimul este cel mai putin preferat, pentru ca creeaza dependenta. Abia dupa varsta de 4 luni, dar si aici e relativa chestie si depinde de la copil la copil, puteti incepe sa-i invatati pe bebelusi sa adoarma singuri. Exista o groaza de tehnici, unele mai dure, altele mai putin dure, pe care din acestea o veti alege, depinde doar de voi si de comportamentul si reactia bebelusului vostru. Eu una vad relatia copil-parinte ca un parteneriat, in care ambele parti trebuie sa fie de comun acord in actiunile lor. Atata timp cat o situatie convine ambelor parti, exista o armonie, care trebuie doar pastrata. Daca apare vreun inconvenient, trebuie gasit un compromis. Succes fetelor!
Mami
15+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza
kitzy spune:
Merci fetelor! Am mai auzit si eu prin alte parti de Mustela, deci e ok sa dau de acuma cu ea.
14 cu posibil 
OanaAlina spune:
bex - multumesc mult de informatiile referitoare la mustela!
OanaAlina
bebele nostru scump si drag